• Verhuurd

Tongelresestraat 392 5642 NG Eindhoven

€ 1.400 /mnd

Verhuurgeschiedenis

Aangeboden sinds
26 mei 2023
Verhuurdatum
15 juni 2023
Looptijd
2 weken

Omschrijving

Te huur: Multifunctioneel zakelijk object in Tongelre, Eindhoven Beschikbaar voor verhuur: een veelzijdig zakelijk object gelegen in een woonwijk in Tongelre, Eindhoven. Deze ruime locatie biedt verschillende mogelijkheden, waaronder een showroom met kantoor, opslagruimte, een werkplaats of een combinatie van deze functies.

Het pand is gunstig gelegen nabij uitvalswegen, het centrum van Eindhoven, een woonwijk en op korte afstand van het treinstation. Met eigen parkeergelegenheid en vrij parkeren in de straat is dit een ideale locatie voor diverse bedrijfsactiviteiten.

Indeling van de loods: De loods is toegankelijk via een grote overheaddeur en een zijdeur. Het beschikt over een ruime open ruimte van meer dan 120 m². Op de begane grond zijn er toiletten en watertoevoer aanwezig, samen met een aangrenzende opslagruimte en kantoorruimte. Op de bovenverdieping bevindt zich nog een kantoorruimte met een raam dat uitkijkt op de hal. Indeling van het kantoor/praktijkruimte: De toegangsdeur leidt naar een ruimte waar wanden naar wens kunnen worden geplaatst.
Momenteel is deze ruimte opgedeeld in twee delen, waarvan één de mogelijkheid biedt voor een kitchenette en een toilet.

Oppervlakte: - Begane grond kantoor: 135 m² (afmetingen: 11,31 m x 11,96 m) - Eerste kantoor: 17 m² (afmetingen: 5,6 m x 3 m) - Bergruimte: 14 m² (afmetingen: 4,7 m x 3 m) - Toilet en overloop: 6 m²

De totale oppervlakte van de loods bedraagt 167 m² (BVO).

Ligging en bereikbaarheid: Het zakelijke object is gunstig gelegen met goede verbindingen via de rondweg naar Helmond, Geldrop, A2, A50 en A67. Het treinstation Eindhoven is op fietsafstand bereikbaar, waardoor het pand ook goed bereikbaar is met het openbaar vervoer.

Bestemmingsplan 3.1 Bestemmingsomschrijving De voor `Bedrijf´ aangewezen gronden zijn bestemd voor: bedrijven genoemd in de "Lijst van bedrijfsactiviteiten" behorende tot de categorieën 1 en 2 met uitzondering van geluidzoneringsplichtige inrichtingen, risicovolle inrichtingen en zelfstandige kantoorvestigingen, met dien verstande dat ter plaatse van de aanduiding 'kantoor' bestaande zelfstandige kantoorvestigingen zijn toegestaan; bestaande bedrijven genoemd in de "Lijst van bedrijfsactiviteiten" behorende tot de categorie 3.1 en 3.2 met uitzondering van geluidzoneringsplichtige inrichtingen, risicovolle inrichtingen en zelfstandige kantoorvestigingen, met dien verstande dat ter plaatse van de aanduiding 'specifieke vorm van bedrijf - 2' ook nieuwe bedrijven in categorie 3.1 of 3.2 zijn toegestaan; productiegebonden detailhandel deel uitmakend van bedrijven vermeld onder sub a en sub b, met uitzondering van detailhandel in voedings – en genotmiddelen; een autohandel, uitsluitend ter plaatse van de aanduiding 'specifieke vorm van bedrijf -1';

Huurcondities Huurprijs Loods: € 1400,- per maand

excl. Verbruikskosten G.W.L

Huurtermijn: 3+3 jaar

BTW is niet van toepassing

Servicekosten: Geen

Aanvaarding: in overleg Opzegtermijn: 3 maanden

Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van 3 maanden huur.

Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2006=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.

Kenmerken

Overdracht

Laatste huurprijs
€ 1.400 per maand
Aangeboden sinds
Status
Verhuurd

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1960

Oppervlakten

Oppervlakte
167 m²
Bedrijfshal oppervlak
135 m²
Kantoor oppervlak
32 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Overheaddeuren, betonvloer, toilet en pantry

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
In woonwijk

Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.