• Verhuurd

Notelstraat 49 5085 ET Esbeek

€ 47.500 /jr

Verhuurgeschiedenis

Aangeboden sinds
4 januari 2022
Verhuurdatum
24 oktober 2022
Looptijd
9½ maand

Omschrijving

ALGEMEEN
Op bedrijventerrein De Mierbeek te Esbeek gelegen bedrijfsobject, met een bedrijfshal van ca. 675 m² en ca. 161 m² kantoorruimte, alsmede een gedeelte van het buitenterrein om te gaan en te komen naar de hal.

LIGGING
Esbeek ligt onder de rook van Hilvarenbeek. Niet ver van de Belgische grens: De Oude Trambaan herinnert ons aan het vroegere traject van de stoomtram richting Poppel. Aan de noordoostzijde van de dorpskern ligt bedrijventerrein De Mierbeek. Dit bedrijventerrein, dat wordt ontsloten door de Notelstraat, de Provinicaleweg (N-269) en de Esbeeksestraat, heeft als belangrijkste functie bedrijvigheid in een overwegend kleinschalige opzet.

BIJZONDERHEDEN
Op het naastgelegen terrein zal een uitbreiding van de bedrijfsruimte worden gerealiseerd ten behoeve van het reeds ernaast gevestigde plastic recycling bedrijf. De silo’s e.d. zullen worden gesloopt.

BEREIKBAARHEID
De bereikbaarheid met de auto en vrachtvervoer is goed te noemen. Het object ligt aan de rand van bedrijventerrein De Mierbeek. Via rijksweg N-269 (de Provincialeweg) is het ongeveer 15 minuten rijden naar het centrum van Tilburg. Via deze rijksweg is er aansluiting op de A-58 en de N-395 biedt een binnendoor route naar Eindhoven.
Ook met openbaar vervoer is de locatie goed bereikbaar: op ca. 475 meter afstand (7 minuten lopen) bevindt zich een bushalte.

PARKEREN
Ruim voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein.

BESTEMMING
Volgens het vigerende bestemmingsplan “Kern Esbeek en bedrijventerrein De Mierbeek” van de gemeente Hilvarenbeek geldt de bestemming “Bedrijventerrein”. Toegestaan zijn bedrijven als vermeld in de Staat van bedrijfsactiviteiten in de milieucategorie 2, 3.1 en 3.2.

DOELGROEP
Bedrijven met behoefte aan een combinatie van kantoor met werkplaats-/productieruimte en ruimte voor opslag en overslag goederen, etc.
Dit kunnen zijn ondernemers met ambachtelijke bedrijfsactiviteiten op zoek naar bedrijfsruimte om hun werkzaamheden uit te kunnen oefenen en/of materialen op te slaan, in combinatie met kantoor c.q. showroom. Of zakelijke/logistieke dienstverleners met een behoefte aan kantoorruimte in combinatie met opslag/archiefruimte en tal van overige branches.

OPPERVLAKTEN
De te huren ruimte betreft een gedeelte van de bedrijfshal, het kantoor op de begane grond en een gedeelte van het kantoor op de 1e verdieping (zie bijgaande plattegrondtekening). De totale oppervlakte bedraagt circa 836 m² VVO (verhuurbaar vloeroppervlak), als volgt ingedeeld:

- circa 675 m² bedrijfshal;
- circa 111 m² kantoorruimte (begane grond)
- circa 50 m² kantoorruimte (1e verdieping)

VOORZIENINGEN
Kantoor:
- hal/entree;
- systeemplafonds met lichtarmaturen;
- centrale verwarming;
- airconditioning;
- kabelgoten;
- toilet en pantry;
Bedrijfsruimte:
- overheaddeuren;
- loopdeur;
- heaters;
- klinker vloer;
- tl-verlichting;
- vrije hoogte ca. 6,5 m1.

HUURPRIJS
De huurprijs bedraagt € 47.500,= exclusief BTW per jaar.

INDEXERING
Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de Consumenten Prijs index reeks “alle huishoudens” samengesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek CBS (2015=100).

SERVICEKOSTEN
Verhuurder levert geen leveringen en diensten. De energiemeters worden rechtstreeks op naam van de huurder gesteld.

OPLEVERDATUM
Aanvaarding kan in overleg geschieden; op korte termijn mogelijk.

HUURPERIODE
De huurperiode bedraagt bij voorkeur vijf jaar met een verlengingsmogelijkheid van telkens vijf jaar.

OVEREENKOMST
Volgens het model van de Raad voor Onroerende Zaken ROZ model februari 2015, artikel 7:230a BW bedrijfsruimte (kantoor- en overige bedrijfsruimten) met de bijbehorende algemene bepalingen en nodige aanvullingen.

ZEKERHEIDSTELLING
Tot zekerheid van nakoming van de verplichtingen uit deze overeenkomst dient een bankgarantie gesteld te worden conform het ROZ-model ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden (inclusief energie-/servicekosten en BTW).

HUURBETALING
Huurbetaling per maand vooruit door middel van een automatische incasso.

VOORBEHOUD
Een en ander geschiedt onder aanvaarding en uitdrukkelijk voorbehoud goedkeuring eigenaar.

OMZETBELASTING
Indien huurder niet aan 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van een van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Kenmerken

Overdracht

Laatste huurprijs
€ 47.500 per jaar
Aangeboden sinds
4 januari 2022
Status
Verhuurd
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2010

Oppervlakten

Oppervlakte
836 m²
Bedrijfshal oppervlak
675 m²
Kantoor oppervlak
161 m²
Perceel
2.235 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen
Voorzieningen
Lichtstraten, overheaddeuren, toilet en pantry

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein

Betrokken makelaar

Dhr. A.H.M.G. Broeckx
Notelstraat 49
8,8
Ik zou deze makelaar aanbevelen.
Het contact met de makelaar verliep heel prettig. Zeer goed om mee samen te werken. Ik beveel KLotz bedrijfshuisvesting als makelaar zeker aan
Deskundigheid
9
Lokale marktkennis
9
Prijs / kwaliteit
8
Service en begeleiding
9

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.