• Verhuurd

De Iepenwei 14 B 4191 PD Geldermalsen

€ 1.250 /mnd

Verhuurgeschiedenis

Aangeboden sinds
23 september 2022
Verhuurdatum
14 oktober 2022
Looptijd
3 weken

Omschrijving

Frontunit representatief gebouw, 98 m² bedrijfsruimte met 96 m² kantoor.

Ideale werkruimte met kantoor, gelegen op de kopse zijde van een modern bedrijfsverzamelgebouw gelegen op bedrijvenpark Hondsgemet, welk terrein direct ligt aan de Rijksweg A15.

Oppervlakte 194 m², bestaande uit 98 m² bedrijfsruimte op de begane grond en 96 m² verzorgd afgewerkte kantoorruimte op de verdieping.

De begane grond is voorzien van moderne toilet voorziening, gas gestookte heater, krachtstroom en elektrisch bedienbare overheaddeur. De kantoorverdieping beschikt over een pantry en CV-installatie.

Bij de unit horen 2 eigen parkeerplaatsen op het ruime parkeerterrein direct voor de deur. Het terrein is omheind en ruim opgezet voor een verzamelgebouw.

HUURPRIJS:
€ 1.250,= per maand excl. servicekosten.

INDELING:
Begane grond: Entree aan de straatzijde, hal, meterkast, trap met trapkast, toilet met wastafel, toegang naar de bedrijfsruimte ter grootte van 85 m².

Verdieping: verzorgd afgewerkte kantoorruimte, kantine met pantry, de verdieping is voorzien van systeemplafond met verlichting, verwarming middels CV en radiatoren.

ERF/BUITENTERREIN:
Bij het pand horen 2 parkeerplaatsen welke op het gemeenschappelijke buitenterrein zijn gelegen. Naast het pand is nog een gemeenschappelijke parkeerplaats aanwezig op het terrein.

OVERIGE:
* Het pand is voorzien van een alarminstallatie.
* Het buitenterrein is geheel omheind en beschikt over 2 elektrisch bedienbare inrijpoorten.
* Oplevering in overleg, mogelijk per 1 januari 2023.
* De elektrisch bedienbare overheaddeur is 3,59 meter breed en 2,95 meter hoog (doorrijhoogte). De vrije hoogte op de begane grond bedraagt 3,11 meter.
* De vloerbelasting van de begane grond bedraagt 1.000 kg/m² en op de verdieping 400 kg/m².
* Glasvezelaansluiting is aanwezig. Glasvezel is mogelijk via de Coöperatieve Vereniging Hondsgemet.
* Het bedrijventerrein is beveiligd. ‘s Avonds na 21.00 uur is het terrein alleen bereikbaar na aanmelding bij de slagboom.
* De servicekosten bedragen € 40,= per maand excl. BTW en omvatten o.a. onderhoud buitenterrein en hekwerk en het schoonhouden buitenzijde van het gebouw.
* De bedrijfsruimte maakt onderdeel uit van een Vereniging van Eigenaren. De huurder is gebonden aan het huishoudelijk reglement van de VvE.
* De kosten voor het verbruik van gas, water en elektra zullen door de diverse nutsbedrijven rechtstreeks aan de huurder in rekening worden gebracht.
* Betaling: per maand vooruit.
* Het object wordt aangeboden onder voorbehoud van gunning door de eigenaar.
* Huurprijsaanpassing: jaarlijks op basis van het consumptie prijsindexcijfers voor alle huishoudens (CPI, als vastgesteld door het CBS).
* Bankgarantie: er wordt een bankgarantie gevraagd ter grootte van 3 maanden huur verhoogd met BTW en servicekosten.
* Huurovereenkomst: conform standaard huurovereenkomst NVM, vastgesteld door Raad van Onroerende zaken.
* Een huuraanbieding en/of huurovereenkomst wordt uitgebracht onder voorbehoud van goedkeuring van gunstige uitkomst van het Customer Due Diligence-onderzoek (financieel, juridisch en integriteit) van huurder. Huurder dient hiertoe aan verhuurder nader gevraagde stukken te overleggen zodat verhuurder haar vereiste onderzoek kan uitvoeren.

LOCATIE:
Bedrijventerrein Hondsgemet ligt in het hart van Nederland, op een zichtlocatie langs de A15 direct aan de op- en afritten. Het bedrijventerrein is centraal in het land gelegen, op korte afstand gelegen van knooppunt Deil waar A2 en A15 elkaar snijden. Het grondgebied wordt omsloten door de Randweg, Betuwelijn en de spoorlijn Geldermalsen-Tiel. Het bedrijventerrein is daardoor goed bereikbaar voor klanten, leveranciers, bezoekers en personeel.

Of u nu reist van oost naar west of van noord naar zuid, ongemerkt komt u praktisch altijd door de gemeente West Betuwe. Ook voor niet automobilisten ligt deze gemeente gunstig. Het NS-station Geldermalsen neemt in het spoorverbindingennet een centrale plaats in. Hoewel gelegen in de schaduw van de grote winkelcentra Utrecht en Den Bosch beschikt met name de kern Geldermalsen over prima winkelvoorzieningen.

ALGEMEEN:
Het object valt als onderdeel van de gebouwde omgeving onder het bestemmingsplan ‘Hondsgemet Zuid’ en heeft als enkelbestemming ‘Bedrijventerrein’ en gebiedsaanduiding ‘wetgevingzone- afwijking categorie 4’. Bedrijven in de categorie 1,2 en 3 uit de Staat van Bedrijfsactiviteiten zijn toegestaan. Voor inzage van het bestemmingsplan van dit pand verwijzen wij u naar de website
De door Van der Horst Bedrijfsmakelaardij en verhuurder verstrekte informatie dient uitsluitend gezien te worden als een uitnodiging tot nader overleg of voor het uitbrengen van een bod.

Hoewel de informatie met de grootst mogelijke zorg is samengesteld, wordt noch door de makelaar, noch door diens opdrachtgever ingestaan c.q. aansprakelijkheid aanvaard voor de juistheid dan wel volledigheid van de verstrekte, nog te verstrekken of vermelde gegevens. Aan afwijkingen in de tekst, maten en tekeningen kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Overdracht

Laatste huurprijs
€ 1.250 per maand
Servicekosten
€ 40 per maand (21% BTW van toepassing)
Aangeboden sinds
23 september 2022
Status
Verhuurd
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2009

Oppervlakten

Oppervlakte
194 m²
Bedrijfshal oppervlak
98 m²
Kantoor oppervlak
96 m²
Vrije hoogte
3,1 m
Draagvermogen
1.000 kg/m²
Perceel
1.293 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, heater, toilet, pantry, inbouwarmaturen en te openen ramen

Energie

Energielabel
A 0,85

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
NS Intercitystation op 1500 m tot 2000 m en snelwegafrit op minder dan 500 m

Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.