• Verhuurd

Nijverheidsstraat 13 2802 AG Gouda

€ 500 /mnd

Verhuurgeschiedenis

Aangeboden sinds
29 december 2021
Verhuurdatum
24 februari 2022
Looptijd
8 weken

Omschrijving

Bedrijfs-/opslagruimte met centrale ligging aan de Nijverheidsstraat 13 te Gouda.

Indeling:
De Bedrijfs-/opslagruimte heeft een oppervlakte van ca 55 m² en is voorzien van een elektrische overheaddeur. Entree/toegang via loopdeur, toiletruimte en meterkast.

Bereikbaarheid:
Uitstekende bereikbaarheid, zowel met de auto als met het openbaar vervoer. Het bedrijventerrein ligt op slechts enkele minuten van de rijkswegen A12 (Utrecht – Den Haag) en A20 (Utrecht – Rotterdam) verwijderd.

Huurprijs:
€ 500,- per maand, te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting en eventuele servicekosten.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks “alle huishoudens” (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurbetaling:
De betaling van de huurprijs, eventuele servicekosten en de eventuele B.T.W. geschiedt in termijnen van 1 maand bij vooruitbetaling.

Servicekosten:
Niet van toepassing.
Huurder beschikt over eigen meters t.b.v. nutsvoorzieningen en zal derhalve zelf overeenkomsten sluiten met de desbetreffende leveranciers.

Zekerheid:
Een waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden huur te vermeerderen met de wettelijke omzetbelasting en servicekosten.

Huurcontract:
Huurovereenkomst conform het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging voor Makelaars (NVM).

Voorbehoud: Elke transactie behoeft de nadrukkelijke goedkeuring van eigenaar.

Algemeen:
Deze vrijblijvende projectinformatie mag niet worden beschouwd als een aanbieding of offerte. Indien u een aanbieding wenst, kan Dupree Makelaars deze, na goedkeuring door de opdrachtgever, op basis van specifieke gegevens verzorgen.
Aan de samenstelling van deze vrijblijvende projectinformatie is de grootst mogelijke zorg besteed. Het gebruik ervan geschiedt voor eigen risico. Aan deze projectinformatie kunnen geen rechten worden ontleend. Dupree Makelaars aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade als gevolg van de inhoud alsmede het gebruik van deze vrijblijvende projectinformatie.

Kenmerken

Overdracht

Laatste huurprijs
€ 500 per maand
Aangeboden sinds
29 december 2021
Status
Verhuurd

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1954

Oppervlakten

Oppervlakte
55 m²
Bedrijfshal oppervlak
55 m²

Indeling

Voorzieningen
Overheaddeuren, betonvloer en toilet

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein

Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.