• Verhuurd

Stavangerweg 43 19 9723 JC Groningen

€ 700 /mnd

Verhuurgeschiedenis

Aangeboden sinds
9 december 2020
Verhuurdatum
12 april 2021
Looptijd
4 maanden

Omschrijving

Opzoek naar een hoogwaardige opslagruimte in de stad Groningen ?
Dan is hier uw kans! Het aangebodene is gelegen in het bedrijfsverzamelgebouw "Box-center I" aan de Stavangerweg op bedrijventerrein "Eemspoort" en nabij uitvalswegen en de A7. De bedrijfshal beschikt over ca. 86 m² bvo en is hiermee de grootste unit in het verzamelgebouw dat bestaat uit 24 units. Het binnenterrein is volledig bestraat en toegankelijk middels een op afstand te openen poort.

Gebouwdetails

De bedrijfshal beschikt over ca. 83 m² bvo (afm. 15,05 m x 5,50 m (lxb)) en vrije hoogte van ca. 4 meter en is voorzien van een zolder van (afm. 5,50 x 5,50 m) en een elektrische overheaddeur van ca. 3,0 m x 3,20 m (hxb) met separate loopdeur, eigen meterkast met tussen meter en beschikt over 2 groepen (220V; 16 amp) en 1 groep voor krachtstroom (380V ;16 amp) en eigen wateraansluiting. Daarnaast beschikt de hal over een eigen spoelbak/ keukentje. Verlichting middels TL-verlichting. Door opdrachtgever is er extra bergruimte gecreëerd op de verdieping van ca. 30 m². Het plaatsen van een heater(s) is mogelijk.

Constructie

Staalskeletbouw op onderheide ringbalk, de buiten gevelbekleding aan de achterzijde bestaat uit dubbelwandige damwandprofielplaten met thermische isolatie, twee kunststof kozijnen voorzien van dubbelglas, de gevelbekleding aan de voorzijde (binnenplein) bestaat uit gewassen granietgranulaat betonelementen en schuine oversteek is bekleed met golfprofielplaten en aan de binnenzijde voorzien van thermische isolatie, de scheidingswanden zijn gemaakte van geïsoleerde (brand- en geluidwerend) sandwichpanelen, de gewapende betonvloer is voorzien van vloerisolatie en heeft een toegestane vloerbelasting van 500 kg/m² en dakconstructie bestaande uit stalen profielplaten voorzien van isolatie en bitumineuze dakbedekking.

Gebruik en bestemming

Het toegestane gebruik van de unit is bedrijfsruimte/opslagruimte. Voor afwijken van dit gebruik is toestemming van de VvE verplicht. Het aangebodene valt onder het Bestemmingsplan Bedrijventerrein Zuidoost en is aangewezen als 'bedrijventerrein' en aanduiding 'Wro-zone - ontheffingsgebied 1'. Of het door huurder beoogde gebruik binnen het bestemmingsplan valt, dient door de huurder zelf bij de gemeente te worden gecontroleerd. Het verkrijgen van de benodigde toestemming(en) en/of vergunning(en) van overheidswege dient door huurder zelf en voor eigen rekening te geschieden.

Kernelementen huurovereenkomst:

Huurprijs : € 700,- (geen btw) per maand bij vooruitbetaling te voldoen per maand.

Huurtermijn : bij voorkeur 5 jaar, eventueel ander loptijden in nader overleg mogelijk

Verlenging : 5 (vijf) + 5 (vijf) optiejaren

Opzegtermijn : 12 (twaalf) maanden

Servicekosten : Servicekosten ter hoogte van ca. € 45,- per maand is inclusief. Hierin zijn de kosten voor het (normaal) waterverbruik inbegrepen. De kosten voor elektra worden naar rato in rekening gebracht.

Waarborgsom : Ter grootte van drie maanden huur, volgens R.O.Z-model.

Huurovereenkomst : Conform ROZ Model in de zin van artikel 7:230a BW

Indexering : De huurprijs zal jaarlijks worden aangepast op basis van de wijziging van het
maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI)

Opleveringsstaat : Huidige staat.

Kenmerken

Overdracht

Laatste huurprijs
€ 700 per maand
Aangeboden sinds
9 december 2020
Status
Verhuurd

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2006

Oppervlakten

Oppervlakte
110 m²
Bedrijfshal oppervlak
110 m²
Vrije hoogte
4 m
Vrije overspanning
6 m

Indeling

Voorzieningen
Overheaddeuren en toilet

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.