• Verhuurd

Frankrijklaan 4 A 2391 PX Hazerswoude-Dorp

€ 2.800 /mnd

Verhuurgeschiedenis

Aangeboden sinds
24 juni 2020
Verhuurdatum
26 april 2021
Looptijd
10 maanden

Omschrijving

SHOWROOM MET OPSLAGRUIMTE

De showroom met opslagruimte is gunstig gelegen nabij de hoofdentree van het bedrijventerrein ITC- International Trade Center. Het pand is goed bereikbaar vanaf de N-455 (Hoogeveenseweg) verbindingsweg A-12-Zoetermeer-Hazerswoude- Boskoop. Op het bedrijventerrein zijn diverse bedrijven en kantoren gevestigd.
De locatie van het ITC-terrein is gunstig gelegen ten opzichte van steden als Zoetermeer, Alphen aan den Rijn, Rotterdam, Schiphol en Utrecht. Een goede bereikbaarheid en goede geografische uitvalsbasis.

De aangeboden huurlocatie heeft een ligging naast een keuken- en badkamerspecialist en hierdoor beschikking over ruim voldoende parkeerruimte. De showroom is uitermate geschikt voor een onderneming in de interieur-, woning- of tuinbranche welke een representatieve uitstraling en goede bereikbaarheid nodig heeft. Denk hierbij aan (tuin-)meubelzaak, beddenspeciaalzaak, zonwerings- en stofferingsbedrijf.

BESCHIKBAAR VOOR VERHUUR
In totaal circa 765m² opslagruimte, verdeeld over twee verdiepingen:

Begane grond; een ca. 385m² beschikbaar voor verhuur; vrije hoogte deels 6,95m¹ - betreft de oppervlakte van bij de twee overheaddeuren. De resterende oppervlakte heeft een vrije hoogte van 3,30m¹.

Entresol/verdiepingsvloer; ca. 380m². Vloer uitgevoerd in beton, geschikt voor statische opslag. Middels een heftruck is het mogelijk om goederen vanaf begane grond op de verdieping te plaatsen.

Voorzieningen
- 2 elektrisch bedienbare overheaddeuren, afmetingen ca. 2,5m¹ breed en 3,5m¹ hoog.
- kantoortje
- aparte werkruimte
- gasgestookte heater

SHOWROOMS
In hetzelfde pand zijn tevens mogelijkheden voor de huur van showrooms (totaal ca. 415m2) en diverse kantoorruimte. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Showroom Frankrijklaan - Hoogeveenseweg
De showroom gelegen aan de Frankrijklaan heeft een frontbreedte ca. 14m1, met een oppervlakte van circa 140m2. Hiervan is circa 123m2 showroom met afmeting ca. 13,90 x 8,80m1 en aansluitend magazijn/opslagruimte van ca. 17m2 .
Er zijn tevens mogelijkheden voor een showroom met zichtlocatie vanaf de Hoogeveenseweg. Hier is een circa 275m2 showroom te realiseren.

Opleveringsniveau is in casco staat. In de gevel wordt door verhuurder in overleg met huurder entree-/toegangsdeuren geplaatst.

BESTEMMING
Het geheel is volgens het bestemmingsplan 'International Trade Centre (ITC) 2012’ aangeduid met bedrijven en bestemd voor bedrijven die vallen onder categorie 1 tot en met 3.2 van de staat van bedrijfsactiviteiten. Kandidaten dienen zelf onderzoek naar de vestigingsmogelijkheden ter plaatse van de onderhavige locatie.

ITC-TERREIN
Het ITC-terrein Hazerswoude-Dorp heeft een actieve vereniging van eigenaren en zorgt onder andere voor onderhoud, bewaking en uitstraling van het bedrijventerrein. Er zijn ontwikkelingen voor een nog betere ontsluiting / bereikbaarheid van het ITC-en PCT-terrein. Er zijn vergevorderde plannen voor de aanleg van de westelijke randweg en Verlengde Bentwoudlaan - Waddinxveen naar de A-12, welke met een rotonde aansluit op de Hoogeveenseweg. Vanaf deze rotonde wordt een tweede toegang gemaakt vanaf de Hoogeveenseweg naar het bedrijventerrein.

HUURPRIJS EN VOORWAARDEN

Huurprijs opslagruimte € 2.800,- per maand excl. BTW. + servicekosten/nutsvoorzieningen

Huurprijs showroom Frankrijklaan € 950,- per maand excl. BTW + servicekosten / nutsvoorzieningen
Huurprijs showroom Hoogeveenseweg op aanvraag.
Huurtermijn: 5 (vijf) jaar. Afwijkende termijn in overleg

Huurprijsindexatie : De huurprijs wordt jaarlijks geïndexeerd op basis van het Consumenten Prijsindexcijfer (CPI), reeks Alle huishoudens (2015=100) van het CBS. Voor het eerst een jaar na de huuringangsdatum.

Betalingen: Huur en B.T.W. per maand vooruit

Zekerheidsstelling: bankgarantie ter grootte van drie maanden huur en B.T.W.
Huurcontract: op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ)

Voorbehoud : Goedkeuring verhuurder

BTW : Verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder de BTW niet kan verrekenen zal de huurprijs worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste huur.

Kenmerken

Overdracht

Laatste huurprijs
€ 2.800 per maand
Aangeboden sinds
24 juni 2020
Status
Verhuurd

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Mogelijke functie(s)
Winkelruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
2001-2010

Oppervlakten

Oppervlakte
765 m²
Bedrijfshal oppervlak
765 m²
Vrije hoogte
7 m
Draagvermogen
1.500 kg/m²

Indeling

Voorzieningen
Overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, heater en toilet

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op 1500 m tot 2000 m en snelwegafrit op 5000 m of meer
Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.