• Verhuurd

Fahrenheitstraat 8 1704 RK Heerhugowaard

€ 65 /m²/jaar

Verhuurgeschiedenis

Aangeboden sinds
2 juli 2021
Verhuurdatum
1 juli 2022
Looptijd
11½ maand

Omschrijving

TE HUUR

Object:
Representatieve functionele bedrijfs-/magazijn-/expeditie ruimte voorzien van loadingdock en representatieve kantoorruimte met royale parkeervoorziening op korte afstand van de Westfrisiaweg. De kantoren kenmerken zich door de speelse en creatieve niet alledaagse open inrichting met een hoog afwerking-/installatieniveau. De bedrijfs-/magazijn-/expeditie ruimte door de vrije overspanning met een beperkt aantal kolommen.

Ligging en bereikbaarheid :
Gelegen aan de buitenrand op bedrijventerrein De Zandhorst. Het bedrijventerrein ligt langs de provinciale weg N242 die aansluit op de rijksweg A9 en de recent opgeleverde Westfrisiaweg N194. NS-Station op ca. 1,3 km.
Bedrijventerrein De Zandhorst ligt ten noorden van Heerhugowaard. Het terrein is in totaal circa 130 hectare groot. De Zandhorst bestaat van origine in totaal uit drie bedrijventerreinen waarvan I en II het grootste deel uitmaken. Via de rijksweg N242, die aansluit op de snelweg A9, is bedrijventerrein Zandhorst gemakkelijk te bereiken. De hindercategorie die geldt voor de Zandhorst zit op middel/zwaar.

Indeling:
Eigen entree met trappenhuis, toegang tot kantoorvleugel met kantoorkamers in diverse afmetingen, "kantoortuinen", diverse sanitaire voorzieningen. Toegang to open bedrijfs-/magazijn-/expeditie ruimte voorzien van overheaddeur en loadingdock; royaal afsluitbaar buitenterrein.

Bestemming:
Bestemmingsplan Zandhorst Enkelbestemming Bedrijf-1 Lettertekenaanduiding Bedrijfscategrorie 5.

Oppervlakte:
Totaal ca. 3.900 m2 BVO verdeeld in
ca. 2.000 m2 bedrijfs-/magazijn-/expeditie ruimte;
ca. 500 m2 kantoor aan de Coulombstraat zijde inpandig in de hal (ca. 250 m2 t.p.v de begane grond en ca. 250 m2 t.p.v. de eerste verdieping)
ca. 1.400 m2 kantoor aan de Hertzstraat zijde (ca. 665 m2 t.p.v. de begane grond en ca. 735 m2 t.p.v. de eerste verdieping)

Uitbreiding is eventueel mogelijk met ca. 280 m2 kantine/kantoorruimte alsmede 575 m2 bedrijfsruimte en verder met nog eens ca. 1.600 m2 kantoorruimte ter plaatse van Celsiusstraat 2.

Deelhuur is mogelijk vanaf ca. 2.500 m2 (de bedrijfs-/magazijn-/expeditie ruimte inclusief het inpandige kantoor aan de Coulombstraat zijde)

Opleveringsniveau:
In huidige staat (gebruiksklaar)

Buitenterrein
Voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein aan de voorzijde een omheind grotendeels verhard buitenterrein aan de achterzijde.

Huurprijs:
V.a. € 65,- p.m2 per jaar exclusief BTW

Servicekosten
Huurder gaat rechtstreeks contracten aan met de nutsbedrijven.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurtermijn
Uitgangspunt: 5 + 5 jaar

Betalingen
Huur en servicekosten en BTW vooruit.

Zekerheidstelling
Drie maanden huur te vermeerden met BTW.

Aanvaarding
Per 1 mei 2022

Overige condities
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerend goed (NVM).

Voorbehoud
Goedkeuring en gunning eigenaar.

Bijlagen
Voor verdere onderliggende stukken kunt u contact met ons opnemen.

Courtage
De Heul Vastgoed treedt op voor de verhurende partij. Als huurder bent u De Heul Vastgoed derhalve geen courtage verschuldigd.

De Heul Vastgoed
Bram de Heul RT BRE
Comeniusstraat 12
1817 MS Alkmaar
tel. 072 750 73 19
mobiel. 06 44 339 339
email
website

Alle door De Heul Vastgoed en verkoper verstrekte informatie moet uitsluitend gezien worden als een uitnodiging tot nader overleg c.q. tot het uitbrengen van een bod. Hoewel gestreefd is naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens, moet er van worden uitgegaan dat bovenstaande slechts indicatief is.

Kenmerken

Overdracht

Laatste huurprijs
€ 65 per vierkante meter per jaar
Aangeboden sinds
2 juli 2021
Status
Verhuurd

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1979

Oppervlakten

Oppervlakte
4.769 m² (in units vanaf 2.589 m²)
Bedrijfshal oppervlak
2.589 m²
Kantoor oppervlak
2.180 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen
Voorzieningen
Lichtstraten, loading docks, overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, heater, toilet, pantry, airconditioning, inbouwarmaturen en te openen ramen

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Betrokken makelaar

NVM makelaar

De Heul Vastgoed

Bel 072-7507319

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.