• Verhuurd

De Veldoven 2 B 3342 GR Hendrik-Ido-Ambacht

€ 1.500 /mnd

Verhuurgeschiedenis

Aangeboden sinds
22 januari 2024
Verhuurdatum
8 maart 2024
Looptijd
6 weken

Omschrijving

Het multifunctioneel bedrijfspand met kantoorruimte gelegen aan De Veldoven 2B in Hendrik-Ido Ambacht is momenteel beschikbaar voor de verhuur. Het pand kenmerkt zich door een representatieve uitstraling en is een visitekaartje voor de gebruiker van deze locatie.

Metrages (BVO)
Bedrijfsruimte begane grond: circa 55 m²

Kantoorruimte eerste verdieping: circa 55 m²

Ligging en bereikbaarheid
Het pand bevindt zich in Hendrik Ido Ambacht, op het bedrijventerrein De Sandeling. Dit terrein valt op door de verscheidenheid aan bedrijven en de uitstekende toegankelijkheid via verschillende wegen die aansluiten op nabijgelegen dorpen. De snelweg A16 is zeer dichtbij, met op- en afritten op slechts een korte afstand.

Bovendien is het pand gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, aangezien er een bushalte direct voor het pand ligt.

Parkeren
Het buitenterrein is voorzien van bestrating en biedt voldoende parkeergelegenheid en tevens mogelijkheden voor laden- en lossen. Bij het pand zijn 2 privéparkeerplaatsen aanwezig. Eventuele extra parkeergelegenheid is voldoende aanwezig in de nabije omgeving.

Bestemming
Volgens het bestemmingsplan zijn bedrijven tot en met categorie 3.2 van de 'Staat van Bedrijfsactiviteiten' en dienstverlenende bedrijven toegestaan. Detailhandel is, behoudens vrijstellingen, niet toegestaan.

Als gebruiker bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente. Aan deze omschrijving kunnen geen rechten worden ontleend.

Opleveringsniveau bedrijfsruimte

• Alarminstallatie
• Aluminium kozijnen
• Betonvloer
• Brandpreventiemiddelen
• Camerasysteem
• Heater
• Inbouwkasten
• Overheaddeuren
• Pantry
• Vrije hoogte circa 2,80 meter

Opleveringsniveau kantoorruimte

• Deels systeemplafond met inbouwverlichting
• Dubbele beglazing
• Internet- en telefonieaansluiting
• Pantry
• Stalen rolluiken
• Stucwerkwanden
• Toiletruimte
• Vloerbedekking

Huurcondities

Huurprijs: € 1.500,- per maand excl. BTW

Huurtermijn: In overleg, minimaal 3 jaar.

Servicekosten: € 50,- per maand.

Aanvaarding: Per direct

Opzegtermijn: vóór afloop contract: 6 maanden

Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van drie maanden huur.

Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2015=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.

BTW: Indien huurder niet aan het “90%-criterium”(aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurcontract: R.O.Z.-model, huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW met de benodigde aanvullingen.

Goedkeuring
Het bovenstaande is onder finaal voorbehoud van de eigenaar.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Kortom een prachtig bedrijfspand volop mogelijkheden op een goede locatie. Benieuwd naar alle beschikbare informatie over dit bedrijfspand met kantoorruimte? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van De Veldoven 2B in Hendrik-Ido-Ambacht aan en ontvang de objectbrochure binnen 5 minuten in uw mailbox. Uiteraard kunt u ook direct een geheel vrijblijvende bezichtiging met de beheerder van het bedrijfspand inplannen.

Kenmerken

Overdracht

Laatste huurprijs
€ 1.500 per maand
Servicekosten
€ 50 per maand
Aangeboden sinds
Status
Verhuurd

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2003

Oppervlakten

Oppervlakte
110 m²
Bedrijfshal oppervlak
55 m²
Kantoor oppervlak
55 m²
Vrije hoogte
2,8 m

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen
Voorzieningen
Overheaddeuren, betonvloer, toilet, pantry en inbouwarmaturen

Energie

Energielabel
A

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein

Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.