• Verhuurd

Stationsweg 45 2675 AM Honselersdijk

€ 2.450 /mnd

Verhuurgeschiedenis

Aangeboden sinds
15 december 2020
Verhuurdatum
15 februari 2021
Looptijd
2 maanden

Omschrijving

Een goed afgewerkte bedrijfsruimte met showroom op de parterre en kantoorruimte op de verdieping alsmede 7 parkeerplaatsen.

Deze kantoorruimte is gelegen aan de Stationsweg op bedrijventerrein "Honsel Zuid". De hoofdingang van bedrijventerrein 'Honsel Zuid' ligt aan de Dijkweg, recht tegenover de ingang van Bloemenveiling Holland. De locatie ligt centraal in het Westland, kenmerkt zich door zijn ruime opzet, goede bereikbaarheid vanaf de snelweg (veilingroute) en heeft binnen enkele autominuten ontsluiting op het landelijk wegennet. De A4 richting Rotterdam en Amsterdam, alsmede de A13 richting Delft, Zoetermeer, Gouda en Utrecht, maar ook de A20 is in de nabijheid.

Indeling parterre:
Eigen entree op de parterre aan de voorzijde alsmede op het binnenterrein met een aparte loopdeur en overheaddeur.
Vloeroppervlak totaal ca. 180 m² BVO

Op de verdieping een open kantoor- en opslagruimte van ca. 220 m2 met veel lichtinval.

Parkeren:
7 parkeerplaatsen op eigen terrein.

Huurprijs:
€ 2.450,-- per maand, exclusief b.t.w. en gebruikerslasten.

Huurperiode:
In overleg.

Servicekosten:
Nvt

Huurbetaling:
De huurprijs en het eventuele voorschot servicekosten inclusief de b.t.w. dienen tegelijk en bij vooruitbetaling per maand te worden voldaan.

BTW:
Huurder dient voor tenminste 90% met omzetbelasting belaste prestaties te verrichten. Indien huurder niet of niet meer aan dit criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van een omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurovereenkomst:
Standaard huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, vastgesteld door de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) in 30 januari 2015. Van deze huurovereenkomst maken deel uit de algemene bepalingen kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, welke op 17 februari 2015 gedeponeerd zijn bij de griffie van de rechtbank Den Haag en aldaar zijn ingeschreven onder nummer 15/21.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, voor het eerst 12 maanden na ingangsdatum van de huurovereenkomst, op basis van de wijziging van maandprijsindex volgens de consumentenprijsindex (CPI) (2006 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling:
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van minimaal drie maanden huurverplichting, inclusief eventuele servicekosten en de over het totaal verschuldigde BTW.

Voorbehoud:
- positief krediet informatierapport ter beoordeling van verhuurder;
- goedkeuring directie verhuurder.

Alle door ons verstrekte informatie is geheel vrijblijvend. Ondanks de zorg die wij aan de informatie besteed hebben, aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor schade als gevolg van onvolledigheid, actualiteit of onjuistheid. Bovenstaande informatie mag niet worden beschouwd als een aanbieding of offerte

Kenmerken

Overdracht

Laatste huurprijs
€ 2.450 per maand
Aangeboden sinds
15 december 2020
Status
Verhuurd

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2005

Oppervlakten

Oppervlakte
670 m² (in units vanaf 180 m²)
Bedrijfshal oppervlak
450 m²
Kantoor oppervlak
220 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.