Dorpsstraat 59 H 2931 AD Krimpen aan de Lek

  • Verhuurd
€ 1.350 /mnd

Verhuurgeschiedenis

Aangeboden sinds
3 juli 2020
Verhuurdatum
22 juli 2020
Looptijd
2 weken

Omschrijving

Object: Multifunctionele bedrijfshal met kantoor, entresol en lichte kraanbaan.
Gebruiksmogelijkheden: Geschikt voor bedrijfs-/opslagruimte en kantoordoeleinden (GEEN AUTOBEDRIJVEN).

Eventueel bestaat er de mogelijkheid om in het naastgelegen kantoorgebouw aan de Dorpsstraat 59a kantoorruimte te huren per kamer of per verdieping (zie laatste foto's en plattegronden in de presentatie). Huurprijs op aanvraag.

Vloeroppervlakte: Totaal circa 230 m² verdeeld over:
Bedrijfs-/opslagruimte: circa 130 m²
Kantoorruimte: circa 100 m²

Parkeervoorziening: Aan de voorzijde van het gebouw bevinden zich 3 eigen parkeerplaatsen. Er kan tevens gratis geparkeerd worden op de openbare weg.

Locatie/bereikbaarheid: Het bedrijfsobject is gelegen op een bedrijventerrein in Krimpen aan de Lek, nabij het bedrijventerrein “Stormpolder” met goede bereikbaarheid via provinciale weg N210 richting Bergambacht/Gouda of via Algerabrug richting Rotterdam (A16) Rotterdam/Capelle aan den IJssel. Er is een busverbinding op loopafstand met aansluiting op metro.

Bedrijfs-/opslagruimte: Op de begane grond voorzien van: overheaddeur (hoogte 4m¹), separate toegangsdeur, vrije hoogte bedrijfs-/opslagruimte circa 5m¹, toilet, monoliet afgewerkte betonvloer vloerbelasting circa 1.500 kg/m², entresol, verwarming middels heather, krachtstroomvoorziening. Kraanbaan met 2x electrisch kettingtakel

Kantoor: Het kantoor bevindt zich op de eerste verdieping en is voorzien van: tapijtvloer, systeemplafond met tl verlichting, scheidingswanden, databekabeling, douchecabine, keuken met koelkast, vaatwasser en boiler.

Aanvaarding: In overleg.

Huurprijs: € 1.350,- excl. BTW per maand.

Servicekosten: Huurder beschikt over eigen meters t.b.v. de nutsvoorzieningen. Derhalve dient huurder zelf overeenkomsten te sluiten met desbetreffende leveranciers.

Huurprijsaanpassing: De huurprijs wordt jaarlijks herzien op basis van de
consumentenprijsindex (CPI) Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), mits dit geen verlaging tot gevolg heeft.

Huurbetaling: De betaling van de huurprijs, servicekosten en eventuele BTW geschiedt steeds per maand bij vooruitbetaling.

Huurtermijn: In overleg.

Zekerheid: Huurder dient voor huuringangsdatum, maar uiterlijk een dag voor de datum van ingebruikname, aan verhuurder een waarborgsom te voldoen voor een betalingstermijn van 3 maanden huur, inclusief servicevoorschot en omzetbelasting.

BTW-status: Verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder de BTW niet kan verrekenen, zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste verhuur.

Huurovereenkomst: Huurovereenkomst wordt opgesteld conform het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), model 2015, zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging voor Makelaars (NVM), aangevuld met locatie specifieke- en verhuurdersbepalingen.

Voorbehoud: Elke transactie behoeft de nadrukkelijke goedkeuring van eigenaar.

Algemeen: Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van de Dorpsstraat 59H te Krimpen aan de Lek. Deze informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Van Herk Bedrijfsmakelaars geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Kenmerken

Overdracht

Laatste huurprijs
€ 1.350 per maand
Aangeboden sinds
3 juli 2020
Status
Verhuurd
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2001

Oppervlakten

Oppervlakte
230 m²
Bedrijfshal oppervlak
130 m²
Kantoor oppervlak
100 m²
Vrije hoogte
5 m
Draagvermogen
1.500 kg/m²
Perceel
1.540 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, heater, toilet en te openen ramen

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein, kantorenpark, landelijk gebied en havengebied
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m
Lokale voorzieningen
Bank op 500 m tot 1000 m, ontspanning op 500 m tot 1000 m, restaurant op 500 m tot 1000 m en winkel op 500 m tot 1000 m
Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.