• Verhuurd

Van Utrechtweg 36 f 2921 LN Krimpen aan den IJssel

€ 1.150 /mnd

Verhuurgeschiedenis

Aangeboden sinds
8 november 2022
Verhuurdatum
25 januari 2023
Looptijd
2½ maand

Omschrijving

GERENOVEERDE BEDRIJFSRUIMTE VAN CA. 115 M² IN DE STORMPOLDER KRIMPEN AAN DEN IJSSEL
Praktisch ingerichte bedrijfsruimte van ca. 90 m² op de begane grond waarvan ca. 25 m2 kantoor met pantry en toilet. Tevens is er een entresol met nieuwe betonvloer van ca. 25 m². Er zijn twee eigen parkeerplaatsen voor de deur op het afgesloten terrein.

Autobedrijven zijn hier NIET toegestaan.

LIGGING
Net over de Algrabrug en langs de N210 bevind zich het industriegebied "de Stormpolder. Bedrijven tot en met categorie 4.1 zijn hier o.a. gevestigd. Van het grote Hollandia en IHC tot aan de middenstand uit de bouw en industrie." Het industriegebied is prima te bereiken via een goede busverbinding naar metro Capelsebrug en Gouda, de waterbus richting de Drechtsteden en Rotterdam alsook met de auto via de N210.

OPLEVERINGSNIVEAU
- Overheaddeur (elektrisch)
- Pantry 
- Toilet 
- Verlichtingsarmaturen

Er wordt casco verhuurd. De in het gehuurde aanwezige voorzieningen worden door verhuurder om niet ter beschikking gesteld. Huurder heeft hiervoor een onderhoudsplicht. 

AANVAARDING
Direct

HUURPRIJS
€ 1.150,00 per per maand, exclusief omzetbelasting 

HUURPRIJSAANPASSING 
De huurprijs wordt jaarlijks herzien op basis van de consumentenprijsindex (CPI) Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), mits dit geen verlaging tot gevolg heeft.

HUURBETALING
De betaling van de huurprijs en BTW geschiedt steeds per maand bij vooruitbetaling. Huurder zal de huurprijs, en indien daarvan sprake is, het bedrag aan bijkomende kosten en omzetbelasting voldoen middels een aan de verhuurder of zijn beheerder af te geven machtiging tot automatische incasso.

HUURTERMIJN
De huurovereenkomst wordt aangegaan voor een termijn van tenminste 3 jaar.

ZEKERHEID
Huurder dient voor huuringangsdatum, maar uiterlijk een dag voor de datum van ingebruikname, aan verhuurder een waarborgsom te voldoen ter grootte van een betalingstermijn van tenminste 3 maanden huur inclusief omzetbelasting. 

BTW STATUS
Verhuurder wenst te opteren voor BTW- belaste huur en verhuur. Ingeval huurder de BTW niet kan verrekenen, zal de huurprijs in overleg met huurder worden aangepast ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW belaste verhuur.

HUUROVEREENKOMST
Huurovereenkomst wordt opgesteld conform het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), model 2015 bedrijfsruimte in de zin van artikel 7 : 230a BW, zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging voor Makelaars (NVM), aangevuld met locatie specifieke- en verhuurdersbepalingen.

VOORBEHOUD
Elke transactie behoeft de nadrukkelijke goedkeuring van de verhuurder.
Algemeen: al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van de van Utrechtweg 36 f Krimpen aan den IJssel. Deze informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Van Herk Bedrijfsmakelaars geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Kenmerken

Overdracht

Laatste huurprijs
€ 1.150 per maand
Aangeboden sinds
8 november 2022
Status
Verhuurd
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2022

Oppervlakten

Oppervlakte
115 m²
Bedrijfshal oppervlak
115 m²
Draagvermogen
500 kg/m²
Perceel
139 m²

Indeling

Voorzieningen
Overheaddeuren, betonvloer, toilet en pantry

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, busknooppunt op 500 m tot 1000 m, metrohalte op 4000 m tot 5000 m, metroknooppunt op 4000 m tot 5000 m, NS Intercitystation op 5000 m of meer, snelwegafrit op 5000 m of meer, Tramhalte op 5000 m of meer en tramknooppunt op 5000 m of meer
Lokale voorzieningen
Ontspanning op 500 m tot 1000 m, restaurant op 1500 m tot 2000 m en winkel op minder dan 500 m

Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.