• Verhuurd

Slikslootstraat 9 a 2921 LH Krimpen aan den IJssel

€ 980 /mnd

Verhuurgeschiedenis

Aangeboden sinds
19 oktober 2022
Verhuurdatum
18 november 2022
Looptijd
4 weken

Omschrijving

BEDRIJFSRUIMTE VAN CA. 125 M² NABIJ DE STORMPOLDER KRIMPEN AAN DEN IJSSEL
Praktisch ingerichte bedrijfsruimte met ca. 65 m² met een hoogte 3,45 m op de begane grond en ca. 60 m² kantoorruimte op de verdieping. Parkeren kan voor de deur op eigen terrein.

Autobedrijven zijn hier niet toegestaan!

COMPLETE AFWERKING VAN HAL EN KANTOOR
Deze bedrijfshal is compleet afgewerkt met toilet op de begane grond en een mooi kantoor met pantry, strak plafond en fraaie laminaatvloer op de verdieping.

BESCHIKBAAR PER 1 NOVEMBER 2022
Het pand komt snel beschikbaar, plan dus snel uw bezichtiging en laat je verassen.

LIGGING
Net over de Algrabrug en langs de N210 bevind zich het industriegebied "de Stormpolder. Bedrijven tot en met categorie 4.1 zijn hier o.a. gevestigd. Van het grote Hollandia en IHC tot aan de middenstand uit de bouw en industrie." Het industriegebied is prima te bereiken via een goede busverbinding naar metro Capelsebrug en Gouda, de waterbus richting de Drechtsteden en Rotterdam alsook met de auto via de N210.

OPLEVERINGSNIVEAU
- Overheaddeur (handbediend)
- Pantry
- Toilet
- Brandhaspelslang
- Verlichtingsarmaturen

Er wordt casco verhuurd. De in het gehuurde aanwezige voorzieningen worden door verhuurder om niet ter beschikking gesteld. Huurder heeft hiervoor een onderhoudsplicht.

AANVAARDING
1 november 2022

HUURPRIJS
€ 980,00 per per maand, exclusief omzetbelasting

HUURPRIJSAANPASSING
De huurprijs wordt jaarlijks herzien op basis van de consumentenprijsindex (CPI) Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), mits dit geen verlaging tot gevolg heeft.

HUURBETALING
De betaling geschiedt steeds per maand bij vooruitbetaling. Huurder zal de huurprijs, en indien daarvan sprake is, het bedrag aan bijkomende kosten en omzetbelasting voldoen middels een aan de verhuurder of zijn beheerder af te geven machtiging tot automatische incasso.

HUURTERMIJN
De huurovereenkomst wordt aangegaan voor een termijn van tenminste 2 jaar.

ZEKERHEID
Huurder dient voor huuringangsdatum, maar uiterlijk een dag voor de datum van ingebruikname, aan verhuurder een waarborgsom te voldoen ter grootte van een betalingstermijn van tenminste 3 maanden huur inclusief omzetbelasting.

BTW STATUS
Verhuurder wenst te opteren voor BTW- belaste huur en verhuur. Ingeval huurder de BTW niet kan verrekenen, zal de huurprijs in overleg met huurder worden aangepast ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW belaste verhuur.

HUUROVEREENKOMST
Huurovereenkomst wordt opgesteld conform het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), model 2015 bedrijfsruimte in de zin van artikel 7 : 230a BW, zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging voor Makelaars (NVM), aangevuld met locatie specifieke- en verhuurdersbepalingen.

VOORBEHOUD
Elke transactie behoeft de nadrukkelijke goedkeuring van de verhuurder.

Algemeen: al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van de Slikslottstraat 9a te Krimpen aan den IJssel. Deze informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Van Herk Bedrijfsmakelaars geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Kenmerken

Overdracht

Laatste huurprijs
€ 980 per maand
Aangeboden sinds
19 oktober 2022
Status
Verhuurd
Eigendomssituatie
Eigendom belast met erfpacht

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2005

Oppervlakten

Oppervlakte
125 m²
Bedrijfshal oppervlak
125 m²
Draagvermogen
1.500 kg/m²
Perceel
105 m²

Indeling

Voorzieningen
Overheaddeuren

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m
Lokale voorzieningen
Bank op 500 m tot 1000 m, ontspanning op 1000 m tot 1500 m, restaurant op 1000 m tot 1500 m en winkel op 1500 m tot 2000 m

Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.