• Verhuurd

Stormsweg 2 E 2921 LZ Krimpen aan den IJssel

€ 1.000 /mnd

Verhuurgeschiedenis

Aangeboden sinds
8 december 2022
Verhuurdatum
30 januari 2023
Looptijd
7 weken

Omschrijving

Betreft
Circa 110 m² bedrijfsruimte gelegen op de begane grond van het object Stormsweg 2E te Krimpen aan den IJssel. Het object maakt onderdeel uit van een kleinschalig bedrijvencomplex.

Locatie
Het object is gelegen op het bedrijventerrein “Stormpolder”, het belangrijkste en grootste bedrijventerrein van Krimpen aan den IJssel. Dit bedrijventerrein beslaat een oppervlakte van circa 80 hectare.

Bereikbaarheid
Middels diverse uitvalswegen zijn de rijkswegen A16 en A20 bereikbaar met goede aansluitingen op het landelijke wegennet. Met het openbaar vervoer is de Stormsweg goed te bereiken. De fast-ferry en directe busverbindingen naar het metrostation Capelsebrug liggen op loopafstand.

Voorzieningen
• Onderheide betonvloer;
• Vrije hoogte circa 3,5 meter;
• Elektrisch bedienbare overheaddeur;
• Krachtstroomaansluiting;
• Verlichting middels TL-armaturen;
• Verwarming middels een heater;
• Pantry (toilet in overleg).

De aanwezige stellingen zijn ter overname, prijs in overleg.

Huurprijs
De huurprijs bedraagt € 1.000,= per maand exclusief BTW en servicekosten.

Huurtermijn
Een minimale 1e huurtermijn van 3 jaar met eventuele optiejaren.

Oplevering
In overleg, op korte termijn mogelijk.

Voorschot servicekosten
In overleg.

Bijzonderheden
Auto gerelateerde werkzaamheden zijn niet toegestaan.

Huurovereenkomst
Huurovereenkomst op basis van het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), versie januari 2015, met de daarbij behorende algemene bepalingen aangevuld met bijzondere bepalingen.

Huurprijsherziening
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks “CPI-Alle Huishoudens” (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).
Huurgarantie
Huurder dient een bankgarantie te stellen danwel een waarborgsom te storten ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden huur en servicekosten, te vermeerderen met BTW.

Omzetbelasting
Uitgangspunt bij het tot stand komen van een huurovereenkomst is, dat huurder het gehuurde voor tenminste het bij de wet vastgelegde minimum percentage of meer gebruikt voor met omzetbelasting belaste prestaties. Indien door toedoen van huurder niet geopteerd kan worden voor met omzetbelasting belaste verhuur, of indien op enig moment een situatie aan de zijde van de huurder intreedt waardoor geen recht meer kan worden gedaan aan dit uitgangspunt, is huurder gehouden om het daaruit voor verhuurder voortvloeiende nadeel te vergoeden, en zal de huurprijs met een nader vast te stellen bedrag worden verhoogd.

Algemeen
Ondanks de zorg en aandacht die wordt besteed aan de samenstelling van deze projectinformatie en de hierin opgenomen gegevens, kan Goud Bedrijfshuisvesting niet instaan voor de volledigheid, juistheid of voortdurende actualiteit van de gegevens en wijst iedere vorm van aansprakelijkheid van de hand voor onvolkomenheden, onvolledigheden, dan wel onjuistheden in de weergegeven informatie. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatie niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Kenmerken

Overdracht

Laatste huurprijs
€ 1.000 per maand
Aangeboden sinds
8 december 2022
Status
Verhuurd

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2004

Oppervlakten

Oppervlakte
110 m²
Bedrijfshal oppervlak
110 m²
Vrije hoogte
3,5 m

Indeling

Voorzieningen
Overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer en heater

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein

Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.