• Verhuurd

Weihoek 7 4416 PX Kruiningen

€ 800 /mnd

Verhuurgeschiedenis

Aangeboden sinds
14 februari 2022
Verhuurdatum
22 juni 2022
Looptijd
4 maanden

Omschrijving

Meerdere bedrijfsunits beschikbaar op het bedrijventerrein in Kruiningen. Bij de realisatie van het bedrijfsverzamelgebouw in 2011 is gekozen voor een tijdloos ontwerp en een functionele indeling. Door deze indeling bestaat het verzamelgebouw uit vier verschillende bedrijfsunits die afzonderlijk te huur worden aangeboden.

Het volledige verharde en omheinde buitenterrein biedt voldoende ruimte voor het laden- en lossen van goederen en voor het parkeren van auto’s. Buitenopslag van goederen is niet toegestaan op het perceel.

Beschikbare units

VERHUURD ONDER VOORBEHOUD:
Unit 7A is gelegen aan de voorzijde en heeft een vloeroppervlakte van circa 230 m2 BVO. De begane grond (circa. 200 m2 BVO) van deze unit bestaat uit een riante bedrijfsruimte voorzien van een elektrische overheaddeur, kleedkamer en sanitaire voorzieningen. Op de eerste verdieping van deze unit bevindt zich een kantine\vergaderruimte (circa. 30 m2 BVO) welke voorzien is van een pantry, systeemplafond met inbouwverlichting en telefonie- en internetaansluiting.

----

VERHUURD:
Unit 7B is eveneens gelegen aan de voorzijde van het gebouw en heeft een vloeroppervlakte van in totaal circa 150 m2 BVO. Deze is verdeeld over een bedrijfsruimte op de begane grond van circa 100 m2 BVO aan bedrijfsruimte en een entresolvloer van circa 50 m2 BVO. Deze unit is eveneens voorzien van een eigen meterkast, toilet en een overheaddeur.

---

VERHUURD:
Unit 7c is gelegen aan de zijkant van het gebouw en heeft een vloeroppervlakte van in totaal circa 150 m2 BVO. Deze is verdeeld over een bedrijfsruimte op de begane grond van circa 100 m2 BVO aan bedrijfsruimte en een entresolvloer van circa 50 m2 BVO. Deze unit is eveneens voorzien van een eigen meterkast, toilet en een overheaddeur.

---

VERHUURD ONDER VOORBEHOUD:
Unit 7D is gelegen aan de achterzijde van het gebouw en heeft een vloeroppervlakte van circa 300 m2 BVO. Op de begane grond is een bedrijfsruimte van circa 177 m2 BVO en een kantoorruimte van circa 16 m2 BVO. Op de begane grond zit ook een toilet, eigen meterkast, serverruimte en een overheaddeur.

Unit 7D heeft een verdiepingsvloer met een kantoorruimte van circa 30 m2 BVO, een pantry en opslagruimte van circa 64 m2 BVO. Beide kantoorruimtes zijn voorzien van een systeemplafond, Internet- en telefonieaansluiting en LED-verlichting. De unit wordt verwarmd middels een heater en wandradiatoren.

Bestemming

Volgens het bestemmingsplan zijn bedrijven tot en met categorie 4.2 van de ‘staat van bedrijfsactiviteiten’ toegestaan. Detailhandel is, behoudens vrijstellingen, niet toegestaan.
Als gebruiker bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente. Aan deze omschrijving kunnen geen rechten worden ontleend.

Huurcondities

Huurprijs:

Unit 7A: € 1400,- per maand excl. Btw.

Unit 7B: € 800,- per maand excl. Btw.

Unit 7C: € 800,- per maand excl. Btw.

Unit 7D: € 1550,- per maand excl. Btw.

Huurtermijn: In overleg, een minimaal 2 jaar.

Servicekosten: Nader te bepalen.

Aanvaarding: In overleg.

Opzegtermijn: 3 maanden

Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van 3 maanden huur.

Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2006=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.

BTW: Indien huurder niet aan het "90%-criterium”(aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.
Huurcontract: R.O.Z.-model, huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW met de benodigde aanvullingen.

Goedkeuring

Het bovenstaande is onder finaal voorbehoud en gunning van de eigenaar.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Alle beschikbare informatie ontvangen?

Benieuwd naar alle beschikbare informatie over dit pand? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van Weihoek 7 in Kruiningen aan en ontvang de objectbrochure binnen 5 minuten in uw mailbox. Uiteraard kunt u ook direct een geheel vrijblijvende bezichtiging met de beheerder van het pand inplannen.

Kenmerken

Overdracht

Laatste huurprijs
€ 800 per maand
Oorspronkelijke huurprijs
€ 820 per maand
Aangeboden sinds
14 februari 2022
Status
Verhuurd

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2011

Oppervlakten

Oppervlakte
300 m² (in units vanaf 150 m²)
Bedrijfshal oppervlak
300 m²
Draagvermogen
1.000 kg/m²

Indeling

Voorzieningen
Overheaddeuren, krachtstroom en betonvloer

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein

Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.