• Verhuurd

Raasdorperweg 150 P 1175 KZ Lijnden

€ 1.450 /mnd

Verhuurgeschiedenis

Aangeboden sinds
18 september 2023
Verhuurdatum
13 november 2023
Looptijd
8 weken

Omschrijving

De bedrijfsunit is onderdeel van het verzamelcomplex LAYERS Lijnden. LAYERS presenteert een toekomstgericht huisvestingsontwerp met flexibele ruimte-opties. Hoewel LAYERS in principe voor iedereen toegankelijk is, zoeken de meeste toekomstige gebruikers iets meer dan een doorsnee, metalen bedrijfsruimte. LAYERS vertegenwoordigt een vernieuwend concept, ver verwijderd van standaard bedrijfsunits. Dankzij duurzame bouwmaterialen, de royale toepassing van glas in de gevels en een opvallend architectonisch design, straalt LAYERS een unieke en herkenbare uitstraling uit.

Metrages (BVO)

Begane grond: circa. 53 m2 BVO

Eerste verdieping: circa. 53 m2 BVO

Bereikbaarheid
LAYERS Lijnden bevindt zich aan de Raasdorperweg, dichtbij het Airport Business Park in Lijnden. Dit gebied ligt direct naast Amsterdam en maakt deel uit van de Metropoolregio Amsterdam. Vanaf deze locatie bent u in 10 minuten op Schiphol en in slechts 20 minuten in het hart van Amsterdam. De A5 en de A9 zitten op steenworpafstand van LAYERS en zijn eenvoudig via de Amsterdamse Baan (T106) te bereiken

Bestemmingsplan

Volgens het actuele bestemmingsplan heeft het pand een “Bedrijf” bestemming waardoor bedrijfsactiviteiten tot en met milieucategorie 2 zijn toegestaan.

Als gebruiker bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente. Aan deze omschrijving kunnen geen rechten worden ontleend.

Opleveringsniveau
De units zullen casco worden opgeleverd standaard voorzien van;

- Aluminium harmonicadeuren voorzien van glas (volledig te openen)
- Betonvloer
- Te openen ramen

Op basis van de wens van de huurder zullen onderstaande voorzieningen geplaatst worden;
- Basis installatie (elektra en verlichting)
- Nette pantry
- Nette toilet (betegeld)

Eventuele extra voorzieningen (zoals airco voor koelen en verwarmen) en afwerkingen zijn in overleg met de eigenaar bespreekbaar.

Huurcondities

Huurprijs: € 1.450,- excl. BTW per maand

Servicekosten: € 102,- excl. BTW per maand

Huurtermijn: Minimaal 3 jaar.

Aanvaarding: Per direct

Opzegtermijn: 6 maanden.

Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van drie maanden huur, te vermeerderen met servicekosten en BTW..

Huurindexering en servicekosten: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2015=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.

BTW: Indien huurder niet aan het "90%-criterium”(aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurcontract: R.O.Z.-model, huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW met de benodigde aanvullingen.

Goedkeuring

Het bovenstaande is onder finaal voorbehoud van de eigenaar.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Alle beschikbare informatie ontvangen?

Benieuwd naar alle beschikbare informatie over het pand? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van Raasdorperweg 150P in Lijnden aan en ontvang de objectbrochure binnen 5 minuten in uw mailbox. Uiteraard kunt u ook direct een geheel vrijblijvende bezichtiging met de beheerder van het pand inplannen.

Kenmerken

Overdracht

Laatste huurprijs
€ 1.450 per maand
Servicekosten
€ 102 per maand (21% BTW van toepassing)
Aangeboden sinds
Status
Verhuurd

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2023

Oppervlakten

Oppervlakte
106 m²
Bedrijfshal oppervlak
106 m²
Vrije hoogte
3,7 m
Draagvermogen
1.000 kg/m²

Indeling

Voorzieningen
Betonvloer, toilet en pantry

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein

Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.