• Verhuurd

Honderdland 116 2676 LT Maasdijk

€ 3.000 /mnd

Verhuurgeschiedenis

Aangeboden sinds
20 juni 2022
Verhuurdatum
15 juli 2022
Looptijd
3 weken

Omschrijving

Op het bedrijventerrein Honderdland in Maasdijk is per direct een representatieve bedrijfsruimte beschikbaar voor de verhuur. Het object is gelegen nabij de entree van het bedrijventerrein op de kop van een bedrijfsverzamelgebouw.

Het geweldige object betreft in totaal ca. 358 m² vloeroppervlakte verdeeld over twee verdiepingen. Het object heeft een representatieve uitstraling door de ligging op de hoek van het bedrijfsverzamelgebouw en de volledige glazen gevel aan de zijkant.

Voorzieningen:

*Elektrische overheaddeur
*Alarminstallatie
*Gasgestookte heater
*Verlichting
*Betonnen vloer
*Brandslang
*Krachtstroomaansluitingen

Bedrijvenpark Honderdland ligt aan de entree van het Westland, direct aan de rijksweg A20 en naast de bestaande bedrijventerreinen Transportcentrum, Poortcamp en Coldenhove. Na realisatie van de volgende fase van bedrijvenpark Honderdland sluit deze ook aan op bedrijventerreinen Leehove en ALC Westerlee, waarmee er een mooie corridor aan bedrijvigheid ontstaat.

Gunstiger kan een business park niet gelegen zijn (weinig files) : via de A20 is er toegang tot het gehele Nederlandse snelwegennet richting Rotterdam, Breda, Utrecht, België en Duitsland. Via de Veilingroute laten plaatsen als leiden en Amsterdam zich heel eenvoudig bereiken. Vanuit Honderdland is ook een snelle verbinding mogelijk met het gehele Westland en Den Haag.

Bovendien is Honderdland strategisch gelegen met het oog op een aantal belangrijke internationale uitvalsbases: de ferryverbinding Hoek van Holland-Harwich, de haven van Rotterdam en de luchthaven The Hague-Rotterdam Airport.

Optie; Pand ernaast Honderdland 118 ook erbij te huren. Oppervlakte ca. 223 m² bedrijfshal/entresolvloer en kantoorruimte. Deze ruimte is ook apart te huur voor € 2000,- per maand ex B.T.W.

Kenmerken

Overdracht

Laatste huurprijs
€ 3.000 per maand
Aangeboden sinds
20 juni 2022
Status
Verhuurd

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2005

Oppervlakten

Oppervlakte
358 m²
Bedrijfshal oppervlak
179 m²
Kantoor oppervlak
179 m²
Draagvermogen
1.500 kg/m²

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen
Voorzieningen
Airconditioning, overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, heater, toilet en pantry

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein

Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.