• Verhuurd

Houtzagerijstraat 43 5451 HZ Mill

€ 1.195 /mnd

Verhuurgeschiedenis

Aangeboden sinds
24 maart 2023
Verhuurdatum
13 maart 2024
Looptijd
11½ maand

Omschrijving

HOUTZAGERIJSTRAAT 43 MILL
VERHUURINFORMATIE DEZE INSTAPKLARE, MODERNE EN MULTIFUNCTIONELE BEDRIJFSRUIMTE MET BUITENTERREIN IS GELEGEN OP EEN PRACHTIGE ZICHTLOCATIE OP BEDRIJVENTERREIN “T SPOOR”.
BOVENVERDIEPING 3 KANTOREN, BEGAANDE GROND OPSLAG.

ALGEMEEN
Deze instapklare, moderne en multifunctionele bedrijfsruimtes met buitenterrein zijn gelegen op een prachtige zichtlocatie op bedrijventerrein ”’t Spoor”. De bedrijfsruimtes bestaan uit een op de begane grond gelegen bedrijfshal/opslagruimte en een op de 1e verdieping gelegen bedrijfsruimte te gebruiken als kantoor of praktijkruimte - 3 kantoorruimten met airco/ verwarmen, waarvan 1 kantoor voorzien van een keukenblok.
HUURPRIJS € 1.195,00 per maand exclusief BTW, gas, water en elektra en service kosten.

AFMETINGEN Oppervlakte bgg. : ca. 86 m² Oppervlakte. 1e verdieping. : ca. 82 m². Bovenstaande oppervlakte zijn indicatief berekend en mogen niet beschouwd worden als een meetcertificaat conform NEN 2580 van het Nederlands Normalisatie Instituut.

LOCATIE
Het bedrijventerrein ’t Spoor is gelegen op het oude Van Hout terrein te Mill. Het terrein wordt gekenmerkt door de 60 meter hoge oude “Van Hout” fabrieksschoorsteen. Dit markerende bouwwerk herinnert aan de vroegere industrie die op deze locatie gevestigd was en dat Mill in de regio op de kaart heeft gezet. Mill is van oudsher een ondernemende kern. Huidige jonge ondernemingen als o.a. “Fitland” en “ViaSana” hebben een grote rol in de werkgelegenheid en dragen, samen met andere ondernemingen, bij aan een prima ondernemersklimaat.

BEREIKBAARHEID
De bereikbaarheid van het bedrijventerrein is uitstekend. Hoofdwegen als de N602 richting Boxmeer en de N264 richting Uden/Gennep, die op hun beurt weer aansluiten op de Rijkswegen A73 en de A50.

PARKEERGELEGENHEID Volop parkeermogelijkheid op eigen terrein en in de omgeving

OMSCHRIJVING
Bouwjaar : 2012 - Geïsoleerde betonnen begane grondvloer; - Betonnen verdiepingsvloer; - Vurenhouten dichte rechte steektrap naar eerste verdieping; - Toilet voorzien van vloertegels, wandtegels, systeemplafond met fontein op de begane grond; - Meterkast voorzien van gas-, water- , elektra- en telefoon aansluiting (3 x 25 ampère); - Buitenzijde opgetrokken met metselwerk waarboven sandwich gevelpanelen; - Aluminium buitenkozijnen met HR++ beglazing en hardhouten binnendeurkozijnen; - Hand bedienbare aluminimum overheaddeur (ca. 4,50 m x 3.50 m, b x h); - Mechanische ventilatorunit waardoor de begane grond, eerste verdieping en toilet mechanisch - worden geventileerd.

Op de eerste verdieping vind u 3 kantoorruimten met airco/verwarmen, waarvan 1 kantoor voorzien van keuken.
De begane grond is gesplitst doormiddel van een wand, waardoor onder de trap een archiefruimte is gecreëerd en een separate opslagruimte is gecreëerd met afsluitbare deur.
De betonvloer op de begane grond heeft een vloeistofdichte troffel vloer.

HUURVOORWAARDEN
HUURBETALING Huur maandelijks vooruit voor laatste dag van de maand.

HUURPERIODE 5 jaar (+5 jaar verlenging)

OPZEGTERMIJN 6 maanden voorafgaande aan de expiratiedatum.

AANVAARDING per direct.

ZEKERHEIDSSTELLING
De huurder dient bij de ondertekening van de huurovereenkomst aan de verhuurder waarborgsom te storten ter grootte van 3 maanden huursom (excl. btw indien van toepassing).

RISICO-ASSESMENT
De huurder wordt gescreend op liquiditeit, solvabiliteit en fraude. Bij negatieve screening wordt geen huurovereenkomst overeengekomen.

HUURINDEXERING Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van het maandprijsindexcijfer volgens consumentenprijsindex (CPI) reeks “Alle huishoudens” 2015=100, dan wel meest recente tijdsbasis, gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

KAMER VAN KOOPHANDEL Aanlevering uittreksel inschrijving Kamer van Koophandel.

AAN TE LEVEREN GEGEVENS Huurder dient een legitimatiebewijs en een omzetbelastingnummer te kunnen verstrekken.

HUUROVEREENKOMST Op basis van standaard model ROZ met bijzondere voorwaarden.

BIJLAGEN
Fotoweergave
Plattegrond tekeningen
Locatiekaart

CONTACTGEGEVENS
Joyce van Bladel
T : 0492 – 46 13 23
M : 06 – 24 64 07 69

Kenmerken

Overdracht

Laatste huurprijs
€ 1.195 per maand
Aangeboden sinds
Status
Verhuurd

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2012

Oppervlakten

Oppervlakte
168 m²
Bedrijfshal oppervlak
86 m²
Kantoor oppervlak
82 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, overheaddeuren, betonvloer, toilet en pantry

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein

Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.