• Verhuurd

Oostbaan 1115 2841 ML Moordrecht

€ 1.350 /mnd

Verhuurgeschiedenis

Aangeboden sinds
7 mei 2021
Verhuurdatum
4 juni 2021
Looptijd
4 weken

Omschrijving

Algemeen:
Deze bedrijfsunit met zeer goede lichtinval is in 2011 gebouwd en beschikt over een totale vloeroppervlakte van circa 180 m², welke middels een demontabele entresolvloer momenteel is uitgebreid naar een oppervlakte van in totaal circa 250 m².

De bedrijfsunit beschikt over een modern en turn-key opleveringsniveau. Vanwege de raampartijen aan drie zijdes van het pand is er veel natuurlijk lichtinval.

Het buitenterrein is afgesloten middels een schuifhek en de unit beschikt over een viertal eigen parkeerplaatsen.

Bedrijventerrein Gouwepark is een hoogwaardig bedrijventerrein met veel oog voor uitstraling gebouwen, openbaar groen en afsluiting van het bedrijventerrein in de avonden en weekenden. Dit zorgt voor een prettig en zeer veilig ondernemersklimaat. Gebruikers en leverancier hebben te allen tijden toegang tot het terrein.

In de directe omgeving zijn partijen als Cyclus, BallenEnzo en 12GO Biking gevestigd. Andere bedrijven die huisvesten op het Gouwepark zijn bijvoorbeeld HBM Machines, Breur IJzerhandel Gouda, Sortimo Nederland en Autotaalglas.

Bereikbaarheid:
Gouwepark ligt centraal in de regio Midden-Holland, in de nabijheid van het Gouwe Aquaduct. Het bedrijventerrein is gelegen op grondgebied van de gemeente Moordrecht en wordt omsloten door de rijkswegen A12 en A20. De hoofdontsluiting van Gouwepark is het kruispunt nabij de Coenecoopbrug.

Gebruiksmogelijkheden:
Het object is geschikt voor diverse kantoor- en bedrijfsdoeleinden.

Oppervlakte:
Het object beschikt over een totale oppervlakte van circa 180 m² verdeeld over:
- circa 80 m² bedrijfsruimte;
- circa 50 m² entresolvloer;
- circa 50 m² kantoorruimte begane grond.
- momenteel uitgebreid met een demontabele entresolvloer van circa 70 m², het totale oppervlakte komt dan uit op circa 250 m².

Opleveringsniveau:
Reeds onder andere voorzien van:
- monoliet afgewerkte betonvloer;
- elektrische overheaddeur met naastgelegen loopdeur;
- cv installatie kantoor- en bedrijfsruimte;
- radiatoren;
- pantry voorziening;
- toilet ruimte met fontein;
- kantoorruimte voorzien van systeemplafond met ingebouwde verlichtingsarmaturen;
- alarmsysteem klasse 2.

Huurprijs:
€ 1.350,- per maand, te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting en eventuele servicekosten.

Servicekosten:
De servicekosten bedragen € 25,- per maand, te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting en zijn ten behoeve van het parkmanagement Gouwepark.

Indexering:
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks “alle huishoudens” (2000=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling:
Een bankgarantie ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden huur te vermeerderen met de wettelijke omzetbelasting en servicekosten.

Huurcontract:
Huurovereenkomst conform het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging voor Makelaars (NVM).

BTW:
Huurder garandeert aan verhuurder dat hij het huurobject per datum van ingang van de huurovereenkomst voor tenminste het bij de wet vastgestelde minimumpercentage blijvend zal gebruiken voor doeleinden die recht geven op aftrek van BTW.

Huurder zal op eerste verzoek van verhuurder per ommegaande een onherroepelijke volmacht aan verhuurder en zijn eventuele rechtsopvolger(s) verlenen om mede namens hem een optieverzoek tot belaste verhuur in te dienen. Indien huurder echter niet (meer) voldoet aan de wettelijke criteria voor belaste verhuur of een optieverzoek tot belaste verhuur niet (meer) door de inspecteur der belastingen wordt gehonoreerd, dan zal huurder het gehele daardoor financieel te lijden nadeel voor verhuurder aan verhuurder vergoeden, overeenkomstig de ter zake op te nemen bijzondere bepalingen van de huurovereenkomst.

Huurtermijn:
5 jaar met aansluitend een optietermijn van 5 jaar.

Bijzonderheden:
Elke transactie behoeft de nadrukkelijke goedkeuring van eigenaar.

Kenmerken

Overdracht

Laatste huurprijs
€ 1.350 per maand
Servicekosten
€ 25 per maand
Aangeboden sinds
7 mei 2021
Status
Verhuurd

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2011

Oppervlakten

Oppervlakte
180 m²
Bedrijfshal oppervlak
130 m²
Kantoor oppervlak
50 m²
Perceel
137 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Overheaddeuren, betonvloer, heater, toilet, pantry, inbouwarmaturen en te openen ramen

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
Bushalte op 500 m tot 1000 m, metrohalte op 5000 m of meer, NS Intercitystation op 2000 m tot 3000 m, snelwegafrit op 1500 m tot 2000 m en Tramhalte op 5000 m of meer
Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.