• Verhuurd

De Veken 246 A 1716 KJ Opmeer

€ 19.500 /mnd € 3.500.000 k.k.

Verhuurgeschiedenis

Aangeboden sinds
30 april 2020
Verhuurdatum
29 maart 2021
Looptijd
10½ maand

Omschrijving

Van Overbeek Bedrijfsmakelaars biedt aan:

Op het ruim opgezette bedrijventerrein De Veken is dit zeer hoogwaardige bedrijfscomplex voor verhuur beschikbaar gekomen. Bedrijventerrein De Veken is centraal gesitueerd in Westfriesland, temidden tussen Alkmaar/Heerhugowaard en Hoorn, en is via de A.C. de Graafweg c.q Rijksweg A7 goed te bereiken.

Het perceel van circa 8.274m2 heeft een gunstige lengte / breedte verhouding (circa 61m1 x 135m1). De traditioneel gebouwde kantoorruimte is opgetrokken uit metselwerk en heeft een bruto vloeroppervlakte van circa 535m2), verdeeld over begane grond en eerste verdieping. Het kantoor vertegenwoordigt een hoog voorzieningen niveau en wordt turn-key opgeleverd.

De achtergelegen bedrijfshal (twee compartimenten) ter grootte van circa 4.450m2 bruto vloeroppervlakte kwalificeren wij als multifunctioneel. De betonnen vloeren zijn onderheid, de nuttige vloerbelasting bedraagt circa 2.500 kg/m2. De hal met lichtstraten heeft een vrije hoogte van circa 8,5m1 en is uitgevoerd met overheaddeuren, voorzien van een drietal loading docks.

Bij de bouw is gebruik gemaakt van goede en duurzame materialen. Het verharde, ruim bemeten parkeer- en manoeuvreerterrein is goed toegankelijk, de laadkuil is uitstekend aan te rijden.

Informeer naar de mogelijkheden of maak een afspraak met ons voor een vrijblijvende bezichtiging.

Koopcondities

Vraagprijs:
€ 3.500.000,- kosten koper exclusief btw

Aanvaarding:
In overleg

Zekerheidsstelling:
Een bankgarantie/waarborgsom 10% van de koopsom

Opleveringsniveau:
In overleg

Kadaster:
Gemeente Opmeer, Sectie U, nummers 731 en 732

Koopovereenkomst:
Model koopovereenkomst voor bedrijfs-onroerend goed (model 2019). Vastgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerend goed en vastgoeddeskundigen NVM.

Voorbehoud:
Goedkeuring van de eigenaar/opdrachtgever.

Bestemmingsplan:
Bij de gemeente Opmeer valt het perceel binnen het bestemmingsplan “BPDeVeken”. Dit houdt in dat het perceel de enkelbestemming bedrijf heeft met een functieaanduiding bedrijf tot en met categorie 3.2. Bij twijfel over het toestaan van uw bedrijfsvoering adviseren wij u zelf contact op te nemen met de gemeente Opmeer.

Huurcondities:

Huurprijs: € 19.500,- exclusief btw per maand

Huurbetaling: Per maand vooruit.

Huuringangsdatum: In overleg

Huurtermijn: 5 jaren + 5 (optie) jaren (korter bespreekbaar)

Zekerheidsstelling: Een bankgarantie/waarborgsom gelijk aan 3 maanden, te vermeerderen met BTW.

Opleveringsniveau: In overleg.

Huurovereenkomst: Huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW conform ROZ model.

BTW: Huurder verklaart het gehuurde voor tenminste 90% te zullen gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van omzetbelasting. Indien huurder op enig moment niet meer aan het criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2015=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.

Voorbehoud: Goedkeuring van de eigenaar/opdrachtgever.

Bestemmingsplan: Bij de gemeente Opmeer valt het perceel binnen het bestemmingsplan “BPDeVeken”. Dit houdt in dat het perceel de enkelbestemming bedrijf heeft met een functieaanduiding bedrijf tot en met categorie 3.2. Bij twijfel over het toestaan van uw bedrijfsvoering adviseren wij u zelf contact op te nemen met de gemeente Opmeer.

Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is Van Overbeek Makelaars V.O.F. niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 3.500.000 kosten koper
Laatste huurprijs
€ 19.500 per maand
Aangeboden sinds
30 april 2020
Status
Verhuurd
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2018

Oppervlakten

Oppervlakte
4.985 m²
Bedrijfshal oppervlak
4.450 m²
Kantoor oppervlak
535 m²
Vrije hoogte
8,5 m
Draagvermogen
2.500 kg/m²
Perceel
8.274 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen
Voorzieningen
Lichtstraten, loading docks, overheaddeuren, betonvloer, airconditioning en te openen ramen

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
NS Intercitystation op 5000 m of meer en snelwegafrit op 5000 m of meer
Lokale voorzieningen
Bank op 500 m tot 1000 m, ontspanning op 500 m tot 1000 m, restaurant op 500 m tot 1000 m en winkel op 500 m tot 1000 m
Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.