• Verhuurd

Gasstraat-Oost 48 5349 AV Oss

€ 55 /m²/jaar

Verhuurgeschiedenis

Aangeboden sinds
16 oktober 2018
Verhuurdatum
14 april 2021
Looptijd
29½ maand

Omschrijving

Locatie
Op wellicht één van de mooiste en meest herkenbare locaties van Oss, zal dit fraaie gebouw gerealiseerd gaan worden. Te midden van bedrijven als Acket Drukkerij Kartonage, Boels Verhuur, Office Center, Creemers Compressors en Boxss Self Storage springt dit gebouw straks direct in het oog! Gezien de ligging, pal aan de ‘Weg van de Toekomst’ en vanuit de A50-A59 gezien de eerste stoplichten rechts, is dit object maximaal herkenbaar en bereikbaar.

Object
Dit nieuw te realiseren bedrijfscomplex heeft een vloeroppervlak van circa 1.920 m² magazijnruimte en circa 304 m² goederenontvangst/expeditie.

De magazijnruimte heeft een hoogte van circa 12 meter en de goederenontvangst/expeditieruimte een hoogte van circa 7 meter. De expeditieruimte is voorzien van twee loadingdocks voorzien van levelers.

De hoek van het gebouw is gericht naar de Weg van de Toekomst en wordt voorzien van een grote glazen pui met maximale presentatiemogelijkheden. In deze hoek bestaat de mogelijkheid om in overleg met en naar wens van huurder(betonnen) verdiepingsvloeren aan te brengen zodat voor de gebruiker de mogelijkheid bestaat hier fraaie kantoor-/showroomruimte op maat te realiseren.

Opleveringsniveau
De magazijnruimte zal onder meer voorzien worden van een betonvloer (draagkracht 2.500 kg/m²), led-verlichting, twee loadingdocks voorzien van levelers, mogelijkheid tot verwarming middels gasheaters, dames-/herentoilet met voorportaal voorzien van wastafel, werkkast en pantry.

Parkeren
Er zijn uitgebreide parkeermogelijkheden op eigen terrein (28 plaatsen voor personenauto's).

Bestemming
Het object is gelegen in het bestemmingsplan 'Bedrijventerreinen Moleneind, Landweer en Danenhoef - Oss - 2011' en heeft hierin de bestemming Bedrijf -3', met functieaanduiding bedrijf tot en met categorie 4.2 en er zijn uitsluitend bedrijven toegestaan die voorkomen in de categorieën 2, 3.1, 3.2, 4.1 en 4.2 van de milieuzoneringslijst.
Tevens is toegestaan:
- detailhandel in ABC-goederen, grove bouwmaterialen, brand- en explosiegevaarlijke stoffen, landbouwwerktuigen, zonwering, vijvers, zwembaden en tuinhuisjes, met dien verstande dat bij detailhandel in auto's het verkoopvloeroppervlak in de vorm van een showroom ten hoogte 500 m² mag bedragen;
- detailhandel in keukens, badkamers, tegels en sanitair, met dien verstande dat het een nevenactiviteit dient te zijn bij bedrijfsactiviteiten in de vorm van productie en installatie en tevens dat het verkoopvloeroppervlak in de vorm van een showroom ten hoogste 250 m² mag bedragen;
- buitenopslag, met dien verstande dat buitenopslag uitsluitend is toegestaan achter de naar de weg gekeerde bouwgrens.

Een kopie van het bestemmingsplan is op aanvraag verkrijgbaar.

Kenmerken

Overdracht

Laatste huurprijs
€ 55 per vierkante meter per jaar
Aangeboden sinds
16 oktober 2018
Status
Verhuurd

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
2011-2020

Oppervlakten

Oppervlakte
2.224 m²
Bedrijfshal oppervlak
2.224 m²
Vrije hoogte
12 m
Draagvermogen
2.500 kg/m²
Perceel
4.219 m²

Indeling

Voorzieningen
Lichtstraten, loading docks, overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, sprinkler, heater, toilet en pantry

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op 2000 m tot 3000 m en snelwegafrit op minder dan 500 m
Betrokken makelaar

NVM makelaar

RSP Makelaars

Bel 073-6488750

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.