• Verhuurd

Bosweg 14 - 16 4645 RB Putte

€ 37 /m²/jaar

Verhuurgeschiedenis

Aangeboden sinds
24 juli 2020
Verhuurdatum
1 januari 2022
Looptijd
17 maanden

Omschrijving

Zoekt u een multifunctioneel bedrijfspand met loading docks op een strategische plek tussen de havens van Rotterdam en Antwerpen? Dan is dit prachtige pand aan de Bosweg in Putte zeker iets voor u.

Putte ligt namelijk direct aan de Belgische grens en is door de diverse uitvalswegen uitstekend bereikbaar. Zo zijn onder andere de haven van Antwerpen binnen 30 autominuten, Bergen op Zoom binnen 20 autominuten en de haven van Rotterdam binnen 1 uur bereikbaar.

Het pand is door haar indeling, twee inpandige loading docks, een vloerbelasting van circa. 2.500 kg/m2 en een vrije hoogte van circa. 6 meter uitermate geschikt is voor logistieke doeleinden.

Algemeen

Bedrijfsruimte: circa. 2.200 m2 BVO

Vloerbelasting: circa. 25 kn / m2 (2.500 kg/m2)

Vrije hoogte: circa. 6 meter

====================

Gratis objectbrochure

Wilt u alle beschikbare informatie over dit bedrijfspand ontvangen?

Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van de Bosweg 14 - 16 in Putte aan en ontvang hem binnen 5 minuten in uw mailbox.

====================

Buitenterrein

De bedrijfsunit maakt onderdeel uit van een groter bedrijfscomplex met riant buitenterrein. Het buitenterrein is grotendeels verhard, omheind en voorzien van een poort. Zo hebben onbevoegden er geen toegang toe.

Bestemming

Volgens het bestemmingsplan zijn bedrijven tot en met categorie 2 van de 'staat van bedrijfsactiviteiten', op- en overslagbedrijven en logistieke bedrijven toegestaan.

Als gebruiker bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente. Aan deze omschrijving kunnen geen rechten worden ontleend.

Opleveringsniveau

- Twee loadingdocks
- Alarminstallatie
- Betonvloer
- Brandpreventiemiddelen
- Gasheaters
- Hardhouten kozijnen
- Krachtstroom
- LED – verlichting
- Lichtstraat
- Drie overheaddeuren

Gezamenlijke voorzieningen

De mogelijkheid is aanwezig om, in overleg met de verhuurder, gebruik te maken van de kantineruimte en de sanitaire voorzieningen.

Huurcondities

Huurprijs: € 37,50 per m2 per jaar excl. BTW.
Huurtermijn: In overleg, een meerjarige huurovereenkomst geniet de voorkeur.
Aanvaarding: In overleg.
Opzegtermijn: In overleg.
Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van drie maanden huur.
Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2015=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.
BTW: Indien huurder niet aan het "90%-criterium”(aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.
Huurcontract: R.O.Z.-model, huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW met de benodigde aanvullingen.

Goedkeuring

Het bovenstaande is onder finaal voorbehoud van de eigenaar.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Alle beschikbare informatie ontvangen?

Benieuwd naar alle beschikbare informatie over het bedrijfspand? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van de Bosweg 14 - 16 in Woerden aan en ontvang de objectbrochure binnen 5 minuten in uw mailbox. Uiteraard kunt u ook direct een geheel vrijblijvende bezichtiging met de beheerder van het bedrijfspand inplannen.

Kenmerken

Overdracht

Laatste huurprijs
€ 37 per vierkante meter per jaar
Aangeboden sinds
24 juli 2020
Status
Verhuurd

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
1981-1990

Oppervlakten

Oppervlakte
2.200 m²
Bedrijfshal oppervlak
2.200 m²
Vrije hoogte
6 m
Vrije overspanning
24 m
Draagvermogen
2.500 kg/m²

Indeling

Voorzieningen
Loading docks, overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer en heater

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein

Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.