• Verhuurd

Hoge Eng-Oost 19 - 4 3882 TM Putten

€ 65 /m²/jaar

Verhuurgeschiedenis

Aangeboden sinds
26 februari 2021
Verhuurdatum
6 oktober 2021
Looptijd
7 maanden

Omschrijving

Op het bedrijventerrein '' Hoge Eng Oost'’ in Putten, is dit multifunctioneel energieneutraal bedrijfspand gelegen. De hoogwaardig afgewerkte bedrijfsunit aan de Hoge Eng Oost 19 – 4 bestaat uit een showroom met bedrijfs- opslagruimte en is door haar uitstraling en ligging op de hoek dé blikvanger van het verzamelgebouw de Antraciet.

Het pand 2017 gebouwd en laat zich uitstekend lenen voor kleine ondernemingen of fysieke opslag van goederen voor een webshop. De unit is uitstekend geschikt als Showroom, Bedrijfshal of opslag.

De begane grond heeft een oppervlakte van circa 311 m² en de eerste verdieping van circa 166 m².

Kenmerkend voor dit bedrijventerrein is de diversiteit van ondernemingen en de goede bereikbaarheid middels diverse uitvalswegen. Het pand is gelegen nabije de provinciale wegen N303, N797 en N798. Deze wegen zorgen voor een directe verbinding met de Rijkswegen A1 en A28. Ook middels het openbaar is het pand uitstekend bereikbaar, de dichtstbijzijnde bushalte bevindt zich op slechts 350 meter loopafstand.

Het buitenterrein is voorzien van bestrating en biedt voldoende parkeergelegenheid en tevens mogelijkheden voor laden- en lossen. Bij het bedrijfspand zijn 8 privéparkeerplaatsen aanwezig. Eventuele extra parkeergelegenheid is voldoende aanwezig is de nabije omgeving.

Bestemming

Volgens het bestemmingsplan zijn bedrijven tot en met categorie 2 van de 'staat van bedrijfsactiviteiten’ toegestaan en showroom. Regulier detailhandel is niet toegestaan.

Als gebruiker bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente. Aan deze omschrijving kunnen geen rechten worden ontleend.

Energielabel A

Het pand heeft een zeer hoge isolatiewaard en is energieneutraal gebouwd. Zodoende heeft het pand een Energielabel A ontvangen.

Opleveringsniveau bedrijfsruimte

• Alarminstallatie
• Brandmeldinstallatie
• Brandpreventiemiddelen
• Camerabeveiliging met eigen portaal
• Krachtstroom
• Kunststofkozijnen
• LED-Verlichting
• Vloerbelasting circa 6.000 kg/m²
• Vrije hoogte van circa 9,5 m
• Zeer lage energiekosten door uitmuntende isolatie
• Zonnepanelen

Stroom cq verwarming wordt geleverd op basis van de gemiddelde factuurprijs van E-on, Essent en Vattenfall - 5% per eenheid.

Huurcondities

Huurprijs: € 65,- per m² per jaar excl. BTW.

Huurtermijn: In overleg, minimaal 2 jaar.

Servicekosten: € 6,- per m² per jaar excl. BTW.

Aanvaarding: In overleg.

Opzegtermijn: 6 maanden.

Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van drie maanden huur.

Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2015=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.

BTW: Indien huurder niet aan het "90%-criterium”(aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurcontract: R.O.Z.-model, huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW met de benodigde aanvullingen.

Goedkeuring

Het bovenstaande is onder finaal voorbehoud van de eigenaar.

Meer informatie?

Bekijk de website:

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Alle beschikbare informatie ontvangen?

Benieuwd naar alle beschikbare informatie over de bedrijfsruimte? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van Hoge Eng-Oost 19.4 in Putten aan en ontvang de objectbrochure binnen 5 minuten in uw mailbox. Uiteraard kunt u ook direct een geheel vrijblijvende bezichtiging met de beheerder van het bedrijfspand inplannen.

Kenmerken

Overdracht

Laatste huurprijs
€ 65 per vierkante meter per jaar
Servicekosten
€ 6 per vierkante meter per jaar (21% BTW van toepassing)
Aangeboden sinds
26 februari 2021
Status
Verhuurd

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Mogelijke functie(s)
Winkelruimte
Soort bouw
Nieuwbouw
Bouwjaar
2017

Oppervlakten

Oppervlakte
477 m²
Bedrijfshal oppervlak
477 m²
Vrije hoogte
9,5 m
Draagvermogen
6.000 kg/m²

Indeling

Voorzieningen
Krachtstroom en toilet

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op 3000 m tot 4000 m en snelwegafrit op 5000 m of meer
Betrokken makelaar
Dhr. Van de Kraats
Hoge Eng-Oost 19 - 4
8,0
Ik zou deze makelaar aanbevelen.
Ik vind het een prachtig systeem zelf het pand te verhuren, een NVM makelaar heeft geen enkele toegevoegde waarde, ja alleen een stevige rekening. Mijn ervaring is dat ook plaatselijke makelaars geen enkele toegevoegde waarde hebben,, zij wachten op een telefoontje van een potentiele huurder,, niet meer en niet minder
Deskundigheid
8
Lokale marktkennis
8
Prijs / kwaliteit
8
Service en begeleiding
8

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.