• Verhuurd

Rijnsburgerweg 120 C 2231 AG Rijnsburg

€ 1.350 /mnd

Verhuurgeschiedenis

Aangeboden sinds
2 februari 2023
Verhuurdatum
21 februari 2023
Looptijd
2 weken

Omschrijving

(!) DE RUIMTE IS INMIDDELS AL VERHUURD ONDER VOORBEHOUD. BIJ INTERESSE KUNNEN WIJ U OP DE RESERVELIJST PLAATSEN. NEEM HIERVOOR CONTACT OP MET ONS KANTOOR.

ALGEMEEN/LOCATIE:
Courante en multi-functionele hoekbedrijfsruimte van ca. 176 m² (geheel b.g.g.) met parkeergelegenheid voor 3 auto's op het voorgelegen buitenterrein. Het pand, welke onderdeel uitmaakt van een bedrijfscomplex van 4 geschakelde bedrijfsunits, ligt op een goed bereikbare en centrale locatie achter de bebouwingslint en is via een inrit vanaf de Rijnsburgerweg, direct tegenover HAI, goed bereikbaar. In de naastgelegen bedrijven zit Jeffrey's Auto Service en 2Weels, een bedrijf in scooters en fietsen. Aan de achterzijde grenzend aan het veilingterrein/de bloemenveiling. Door de ligging direct bij de uitvalswegen richting de A-44 maar ook op korte afstand van winkels en het centrum is het een perfecte en zeer goed bereikbare locatie om vanuit te ondernemen.

INDELING:
Entree middels overheaddeur en separate loopdeur, ruime en nette bedrijfshal met een vrije hoogte van ca. 3,70 meter welke is voorzien van o.a. gecoate betonvloer, krachtstroom, verwarming, lichtstraat, bergkast, separaat toilet en opbouw-armaturen. Achterin de bedrijfshal bevindt zich een afgesloten kantoorruimte met pantry, tegelvloer en ramen.

OPPERVLAKTEN:
Ca. 176 m² bedrijfsruimte op de begane grond.

VOORZIENINGEN:
-Separate loopdeur;
-Elektrisch bedienbare overheaddeur met loopdeur;
-Gecoate vloer;
-CV-ketel met Nivolair;
-Lichtkoepel in bedrijfshal;
-Lichtarmaturen;
-Krachtstroom;
-Separaat toilet met fonteintje;
-Bergkast;
-Vrije hoogte ca. 3,70 meter.

PARKEREN:
Op het voorgelegen buitenterrein, welke wordt gedeeld met de gebruikers van de aangrenzende bedrijfsunits, bevinden zich 2 royale (eigen) parkeerplaatsen met ruimte voor 3 auto's.

BESTEMMING:
Conform opgave van de gemeente Katwijk betreft het hier vigerende bestemmingsplan: Kamphuizerpolder 2004, vastgesteld januari 2006. De gronden zijn bestemd voor:
-handels- en bedrijfsdoeleinden met de daarbij behorende bebouwing en voorzieningen;
-detailhandel, voor zover het goederen betreft die ter plaatse worden vervaardigd of verwerkt en dit een ondergeschikt en niet-zelfstandig deel van de bedrijfsvorming vormt, met een maximum van 75 m² verkoopvloeroppervlak per bouwperceel;
-bedrijfsontsluitingswegen, voet- en fietspaden, alsmede parkeervoorzieningen, waaronder parkeren op eigen terrein.

OPLEVERING:
In onderling overleg, per direct mogelijk.

HUURPRIJS:
€ 1.350,- per maand excl. BTW en exclusief een nader over een te komen voorschot voor de levering van gas/water/elektra (via tussenmeters).

HUURTERMIJN:
Uitgangspunt is 5 jaar + 5 optie jaren, korte(re) termijnen zijn bespreekbaar.

HUUROVEREENKOMST:
Standaard huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) op 30 januari 2015. Van deze huurovereenkomst maken deel uit de algemene bepalingen kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, op 17 februari 2015 gedeponeerd bij de griffie van de rechtbank Den Haag en aldaar zijn ingeschreven onder nummer 15/20.

HUURPRIJSAANPASSING:
Jaarlijks per huuringangsdatum, voor het eerst 12 maanden na huuringangsdatum op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2015=100), zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSTELLING:
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huurverplichting inclusief eventuele servicekosten en de over het totaal verschuldigde BTW.

COURTAGE:
Mocht door bemiddeling van BM Bedrijfsmakelaars voor dit object een transactie tot stand worden gebracht, dan zult u ons hiervoor geen kosten of courtage verschuldigd zijn.

Deze aanbieding is vrijblijvend, er kunnen derhalve geen rechten aan deze brochure, tekst en tekeningen worden ontleend.

Kenmerken

Overdracht

Laatste huurprijs
€ 1.350 per maand
Aangeboden sinds
2 februari 2023
Status
Verhuurd

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1978

Oppervlakten

Oppervlakte
176 m²
Bedrijfshal oppervlak
176 m²
Vrije hoogte
3,7 m

Indeling

Voorzieningen
Overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, toilet en pantry

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
Bushalte op 3000 m tot 4000 m, NS Intercitystation op 5000 m of meer en snelwegafrit op 1500 m tot 2000 m

Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.