• Verhuurd

Chris Lebeauhof 4 b 3059 LN Rotterdam

€ 625 /mnd

Verhuurgeschiedenis

Aangeboden sinds
27 februari 2020
Verhuurdatum
7 juli 2020
Looptijd
4 maanden

Omschrijving

Het betreft een fraaie bedrijfsunit welke uitermate geschikt is voor de kleine zelfstandige en/of opslagruimte van ca. 52 m2 (netto) op bedrijvenpark Nesselande. De unit is voorzien van elektrisch bedienbare overheaddeur en twee licht tubes, wat zorgt voor voldoende daglicht.

Het bedrijvenpark Nesselande:
Het bedrijvenpark Nesselande is een nieuw duurzaam bedrijvenpark van 15 hectare in het zuidelijke deel van Nesselande en ligt tussen de geluidswal langs de snelweg A20 en de woonwijk. Het terrein kenmerkt zich door haar goede bereikbaarheid, duidelijke indeling in hoven en een hoogwaardige kwaliteit van de buitenruimte.

Locatie en bereikbaarheid:
De locatie is gelegen direct langs de A20 en in de nabijheid van de A12 en is zowel met het openbaar vervoer en met eigen vervoer prima bereikbaar.

Bestemmingsplan:
Bedrijfsruimte heeft als bestemming bedrijf. De bedrijfsactiviteiten t/m 3.2 van de lijst bedrijfsactiviteiten zijn mogelijk. E.e.a. conform bestemmingsplan.

Metrage:
De metrage bedraagt: 52 m²
De afmetingen zijn: 10,50 x 4,95

Parkeergelegenheid:
Er behoort 1 parkeerplaats tot de unit.

Opleveringsniveau:
De ruimte wordt in huidige staat opgeleverd en is voorzien van:
• Betonvloer;
• Elektrisch bedienbare overheaddeur.
• Opbouw verlichting middels Led verlichting
• Twee licht tubes;
• Krachtstroom;
• Toilet met wandcloset

Huuringangsdatum:
Per direct.

Huurprijs:
€ 625,- per maand te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting. Huurprijs is exclusief het vastrecht en verbruik van water en elektra.

Huurtermijn:
5 jaar. Een kortere huurperiode is bespreekbaar

Huurprijsaanpassing:
De huurprijs zal jaarlijks worden aangepast op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI alle Huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), met dien verstande, dat de huurprijs nimmer zal dalen beneden de laatst geldende huurprijs.

Huurbetaling:
Vooruitbetaling per maand.

Omzetbelasting:
Uitgangspunt bij het tot stand komen van een huurovereenkomst is, dat huurder het gehuurde voor 90% of meer gebruikt voor met omzetbelasting belaste prestaties. Huurder zal zich zoveel als in zijn vermogen ligt inspannen om ervoor te zorgen, dat niet van dit uitgangspunt wordt afgeweken. Indien op enig moment een situatie aan de zijde van huurder intreedt, waardoor geen recht meer wordt gedaan aan dit uitgangspunt, is huurder gehouden om het daaruit voor verhuurder voortvloeiende nadeel te vergoeden. Deze vergoeding wordt vastgesteld op tenminste het bedrag, dat overeenkomt met het bedrag aan omzetbelasting dat over de huurprijs is verschuldigd zolang wel wordt voldaan aan dit uitgangspunt. Dit bedrag is boven de huurprijs verschuldigd vanaf het moment, dat van dit uitgangspunt wordt afgeweken en verhuurder geen omzetbelasting meer over de huurprijs in rekening kan brengen, respectievelijk huurder deze niet meer in aftrek kan brengen.

Zekerheidsstelling:
Een bankgarantie ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden huur inclusief servicekosten en omzetbelasting.

Bijzonderheden:
Deze informatie wordt u verstrekt onder voorbehoud goedkeuring eigenaresse en/of verhuurder.

Kenmerken

Overdracht

Laatste huurprijs
€ 625 per maand
Aangeboden sinds
27 februari 2020
Status
Verhuurd
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2018

Oppervlakten

Oppervlakte
51 m²
Bedrijfshal oppervlak
51 m²
Draagvermogen
1.000 kg/m²
Perceel
67 m² (in units vanaf 51 m²)

Indeling

Voorzieningen
Overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer en toilet

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, metrohalte op 1500 m tot 2000 m, NS Intercitystation op 3000 m tot 4000 m, snelwegafrit op 1500 m tot 2000 m en Tramhalte op 5000 m of meer
Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.