• Verhuurd

Kiotoweg 46 3047 BG Rotterdam

€ 3.625 /mnd

Verhuurgeschiedenis

Aangeboden sinds
14 oktober 2021
Verhuurdatum
27 december 2021
Looptijd
2 maanden

Omschrijving

ALGEMEEN
Representatieve, multifunctionele bedrijfsruimte gelegen in het in 2009 gebouwde en zeer representatieve complex “De Brink” op Industrieterrein “Noord-West” te Rotterdam. Het object bestaat uit een bedrijfshal van circa 304 m², 140 m² kantoorruimte verdeeld over de begane grond en 1e verdieping alsmede 6 parkeerplaatsen en ligt op slechts enkele minuten van Rotterdam-The Hague airport, de rijkswegen A13 en A20 en de N209. De bedrijfshal is o.a. voorzien van een grote lichtstraat en twee elektrisch bedienbare overheaddeuren en de kantoorruimten van airco-splitunits, een luxe pantry en ruim voldoende raampartijen.

De bedrijfshal heeft een maximale vrije hoogte van ca. 6,0 m. De maximale vloerbelasting van de begane grond van de bedrijfshal bedraagt 1.500 kg/m² en ter plaatse van de kantoorruimten 250 kg/m².

BEREIKBAARHEID
Het object is uitstekend gesitueerd op slechts enkele autominuten van Rotterdam – The Hague Airport en ca. 10 autominuten van de Rotterdamse Haven. Ook zijn dankzij de nabijheid van de A13 en A20 zowel Utrecht, Amsterdam als Den Haag binnen 45 autominuten te bereiken. De aansluiting op de N209 en diverse bushaltes met verschillende buslijnen op loopafstand zorgen er tevens voor dat het bedrijventerrein een sterke verbinding heeft met de regio.

KADASTRALE AANDUIDING
Gemeente Overschie, sectie E, nummer 752, groot 2.152 m² (gedeeltelijk).

INDELING
Ca. 304 m² bedrijfshal
Ca. 140 m² kantoorruimte verdeeld over twee lagen
6 parkeerplaatsen gelegen naast het object

Voormelde oppervlakten zijn indicatief berekend aan de hand van opname ter plaatse, op basis van plattegrondtekeningen en informatie verkregen via oppervlakten zijn zo secuur mogelijk vastgesteld, doch mogen niet worden aangemerkt als verhuurbare oppervlakte zoals gedefinieerd door het Nederlands Normalisatie-instituut in bijlage B van NEN 2580.

Onder- dan wel overmaat van het metrage zal nimmer (kunnen) leiden tot enige verrekening van de huurprijs en/of eventuele kosten bijkomende leveringen en diensten, tijdens de periode van deze huurovereenkomst met inbegrip van eventuele verlenging(en) hiervan.

OPLEVERINGSNIVEAU
Bedrijfsruimte:
- Vrije hoogte minimaal 6 m onder staalconstructie;
- Monolithisch afgewerkte betonvloer (vloerbelasting maximaal 1.500 kg/m²);
- Elektrisch bedienbare overheaddeur aan de voorzijde en zijkant van ca. 4,00 x 4,00 m;
- Krachstroom aansluitingen (3x 35 Amp);
- Daglichttoetreding middels geïsoleerde lichtstraat in het dak;
- Verlichting middels TL-armaturen;
- Verwarming middels een gasgestookte heater;
- Diverse wandcontactdozen.

Kantoorruimte:
- Vloeren afgewerkt met zandcementdekvloer, vloerbelasting max. 250 kg/m²;
- Aluminium kozijnen voorzien van kiepramen;
- Inbraakwerend veiligheidsglas op de begane grond;
- Toilet met fonteintje;
- Pantryblok voorzien van close-in boiler;
- Systeemplafonds met beeldschermvriendelijke verlichtingsarmaturen;
- Verwarming middels c.v. en radiatoren;
- Kabelgoten met compartimentering voor elektra-, data- en telecomleidingen.

HUURPRIJS
€ 3.625,00 per maand.

Bovengenoemde huurprijs is exclusief BTW, servicekosten en BTW over de servicekosten.

Huur te voldoen bij vooruitbetaling per maand.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

HUURTERMIJN
5 jaar met verlengingsperioden van 5 jaar. Ieder ander termijn in overleg.

OPZEGTERMIN
Wederzijdse opzegtermijn van twaalf maanden tegen het einde van een huurperiode. Ieder ander termijn in overleg.

OMZETBELASTING
Het uitgangspunt is dat Huurder het gehuurde voor tenminste het bij Wet vastgestelde of nader vast te stellen minimumpercentage blijvend zal gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van omzetbelasting, zodanig dat met de ondertekening van de huurovereenkomst zal worden geopteerd voor belaste (ver-)huur. Indien Huurder na de huuringangsdatum niet of niet meer aan dit uitgangspunt kan voldoen, zal de huurprijs worden verhoogd, zodanig dat Verhuurder wordt gecompenseerd voor de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid van het verrekenen van omzetbelasting.

SERVICEKOSTEN
Nader te bepalen.

Uitgangspunt is dat huurder zelf leveringscontracten sluit met nutsbedrijven voor de levering van gas, water en elektra.

ZEKERHEIDSSTELLING
Een waarborgsom of bankgarantie ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden, inclusief BTW.

HUUROVEREENKOMST
Standaard huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) in februari 2015.

BESTEMMINGSPLAN
Bij de gemeente Rotterdam valt de onderhavige onroerende zaak in het vigerende bestemmingsplan “Bedrijventerrein Noord-West’’, onherroepelijk vastgesteld op 14 december 2013. Conform dit bestemmingsplan heeft het object als enkelbestemming ‘Bedrijventerrein’.

De voor 'Bedrijventerrein' aangewezen gronden zijn bestemd voor bedrijven voor zover deze voorkomen in categorie 1 tot en met 4.2 van de Staat van Bedrijfsactiviteiten. Raadpleeg voor alle regels en bijlagen de website:

DATUM VAN OPLEVERING
In overleg.

PRIVACY
BRIQ respecteert uw recht op privacy en garandeert dat uw persoons- en/of bedrijfsgegevens op een vertrouwelijke en verantwoordelijke wijze zullen worden behandeld, overeenkomstig de richtlijnen uit de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

DISCLAIMER
Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Overdracht

Laatste huurprijs
€ 3.625 per maand
Aangeboden sinds
14 oktober 2021
Status
Verhuurd

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2009

Oppervlakten

Oppervlakte
444 m²
Bedrijfshal oppervlak
304 m²
Kantoor oppervlak
140 m²
Vrije hoogte
6 m
Draagvermogen
1.500 kg/m²

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen
Voorzieningen
Airconditioning, mechanische ventilatie, lichtstraten, overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, heater, toilet, pantry, inbouwarmaturen en te openen ramen

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
Bushalte op 500 m tot 1000 m, metrohalte op 1500 m tot 2000 m, NS Intercitystation op 2000 m tot 3000 m en snelwegafrit op 500 m tot 1000 m

Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.