• Verhuurd

Rijksweg-Zuid 29 4715 TA Rucphen

€ 1.250 /mnd

Verhuurgeschiedenis

Aangeboden sinds
25 juni 2021
Verhuurdatum
1 september 2022
Looptijd
14 maanden

Omschrijving

Een representatief bedrijfsobject met bedrijfsruimte van ca. 10x25 = 250 m² , bouwjaar 2021 op strategisch zichtlocatie aan A-58 gelegen wordt voor verhuur aangeboden vanaf medio september 2021 door onze opdrachtgever. Het ligt pal aan de A-58 tegenover vliegveld Breda/Airport (voorheen Seppe) tussen Roosendaal en Breda, waardoor de A-59 en A-16 ook snel te bereiken zijn.
Het object is het linkse deel van een nieuwe bedrijfsloods. Het rechterdeel wordt door de eigenaar zelf gebruikt, evenals een stuk aan de achterzijde. Deze bedrijfsruimte is in 2021 geheel nieuw opgetrokken met stalen spanten met stalen gordingen en met de benodigde windverbanden daarbij, evenals betonnen borstweringelementen tot 1.20 mtr. met daarboven sandwichpanelen (100 mm PIR) in de gevel en een zadeldak, dat ook netjes met sandwichpanelen (100 mm PIR) is afgewerkt. Het object is verder voorzien van aluminium kozijnen met dubbele beglazing. Nokhoogte 9.00 mtr. goothoogte 6.00 mtr.
Thans wordt nog een betonvloer gestort van 15 cm dikte met dubbel bewapeningsnet en er zal nog gepaste erfverharding voor de toegangsdeur aangelegd worden. Verder worden er nog elektrapunten aangebracht, evenals lampen. Voornoemde aanpassingen zijn bij de prijs inbegrepen. Tegen een meerprijs zou intern een nette toiletruimte, een pantry/keukentje of kantoortje ingericht kunnen worden.
Gelegen op goede zichtlocatie aan een parallelweg van de A-58 met brede oprit en met toegangspoort, welke afsluitbaar is, maar wel gedeeld wordt met de eigenaar.

Diversen
Nutsvoorzieningen:
Direct voor huurder.

Opleverdatum
Aanvaarding kan in overleg geschieden, maar de laatste afbouw wordt medio september 2021 verwacht.

Huurperiode
De huurperiode is nader overeen te komen, maar minimaal 3 jaar met daarna een jaarlijkse verlenging als niet tijdig is opgezegd en de opzegtermijn bedraagt voor zowel huurder al verhuurder 4 maanden.

Voorwaarden
Huurbetaling per maand vooruit door middel van een automatische incasso.
Een en ander geschiedt onder aanvaarding en uitdrukkelijk voorbehoud goedkeuring eigenaar.
Er is pas een overeenkomst en binding als er een door beide partijen ondertekende huurovereenkomst is.
Kadastrale bekendheid

Gemeente Sectie Nummer Oppervlakte
Rucphen U 715 ca. 250 m² wordt aangeboden, waarbij er uiteraard wel toestemming is om over het voorgelegen erf naar de loods te kunnen. Buitenopslag van goederen is niet toegestaan.

Bestemming
Volgens de site ruimtelijkeplannen.nl heeft het object een bestemming “Agrarisch met waarden” en is de bedrijfsruimte op het daar aanwezig bouwvlak gelegen en heeft deze ook een subaanduiding van “insectenkwekerij”. Meer informatie kunt u vinden op

Kenmerken

Overdracht

Laatste huurprijs
€ 1.250 per maand
Aangeboden sinds
25 juni 2021
Status
Verhuurd

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2021

Oppervlakten

Oppervlakte
250 m²
Bedrijfshal oppervlak
250 m²
Perceel
250 m²

Indeling

Voorzieningen
Lichtstraten, overheaddeuren en betonvloer

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Omgeving

Ligging
Landelijk gebied
Bereikbaarheid
Snelwegafrit op minder dan 500 m

Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.