• Verhuurd

Edisonstraat 20 O 2171 TV Sassenheim

€ 1.100 /mnd

Verhuurgeschiedenis

Aangeboden sinds
22 september 2021
Verhuurdatum
1 februari 2022
Looptijd
4 maanden

Omschrijving

Algemeen:
Nieuwe bedrijfsunit met eigentijdse architectuur zeer centraal en goed bereikbaar gelegen in Sassenheim.

Locatie:
De unit is zeer centraal gelegen op bedrijventerrein “Teylingen” in Sassenheim in het centrum van de bollenstreek en sluit direct aan op het landelijk wegennet zoals de op- en afrit van de A44 en N208. Tot het gehuurde behoren 2 vaste parkeerplaatsen en een flexibele parkeerplaats direct voor de unit. Er bevinden zich diverse bushaltes in de directe omgeving de bedrijfsunit is gelegen nabij het NS-station Sassenheim

Gebruik en indeling:
De unit heeft een bruto vloeroppervlakte van circa 116 m2, circa 58 m2 bedrijfsruimte op de begane grond en circa 58m2 kantoor- of opslagruimte op de verdieping.

Omschrijving
De bedrijfsunit is voorzien van een overheaddeur met hiernaast een loopdeur en een vaste trap naar de verdieping.

De betonvloer op de begane grond is geschikt voor een vloerbelasting van 1.500 kg/m2. De verdiepingsvloer is uitgevoerd in betonnen kanaalplaten en is geschikt voor een vloerbelasting van 250 kg/m2.

Faciliteiten van de unit:
De unit is volledig nieuw en met hoge kwaliteit afgewerkt. Er is extra isolatie aangebracht in de wanden op de bovenverdieping. Door middel van industriële kabelgoten is er gemakkelijk naar keuze verlichting aan te brengen in de kantoorruimte. In de bedrijfsruimte, toilet, hal en trappenhuis is reeds verlichting aangebracht. De muren in de hal en bovenverdieping zijn netjes afgewerkt en wit afgeschilderd. Tevens is de hal voorzien van tegelvloer, in de overige ruimtes is vloerafwerking door huurder zelf naar keuze aan te brengen. De kantoorunit op de bovenverdieping is voorzien van airco/verwarmingsunit en ventilatiesysteem.
Ook is een keukenblok geplaatst met combimagnetron, koelkast, boiler, vaatwasser en elektrische kookplaat voorzien van afzuiging.

Bijzonderheden
Huurprijs:
De unit wordt verhuurd middels een standaard huurovereenkomst van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging voor Makelaars (NVM) voor in principe een periode van 5 jaar + telkens 5 optiejaren.
De huurprijs voor de unit bedraagt EUR 1100,- per maand exclusief BTW (21%) en exclusief servicekosten voor het terrein (EUR 50). Huurder dient zelf contracten voor nutsvoorzieningen (elektra, water, ISDN) af te sluiten.

Btw:
Huurder dient voor tenminste 90% met omzetbelasting belaste prestaties te verrichten. Indien huurder niet of niet meer aan dit criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van een omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurvoorwaarden:
Bij ondertekening van de huurovereenkomst zal huurder een bankgarantie stellen of een waarborgsom storten ter grootte van (minimaal) 3 maanden huur en eventuele servicekosten, alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Oplevering:
De unit is per direct beschikbaar.

Overig:
Verhuur van de unit is onder voorbehoud van definitieve goedkeuring door verhuurder. Aan verstrekte informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Overdracht

Laatste huurprijs
€ 1.100 per maand
Servicekosten
€ 50 per maand
Aangeboden sinds
22 september 2021
Status
Verhuurd

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2020

Oppervlakten

Oppervlakte
116 m² (in units vanaf 58 m²)
Bedrijfshal oppervlak
58 m²
Kantoor oppervlak
58 m²
Draagvermogen
1.500 kg/m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Overheaddeuren, betonvloer, mechanische ventilatie en te openen ramen

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein

Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.