• Verhuurd

Schoorse Hoefstraat 2 5492 TA Sint-Oedenrode

€ 35 /m²/jaar

Verhuurgeschiedenis

Aangeboden sinds
29 mei 2019
Verhuurdatum
6 september 2021
Looptijd
27 maanden

Omschrijving

Multifunctioneel bedrijfspand beschikbaar aan de Schoorse Hoefstraat in Sint Oedenrode. Het bedrijfspand is door haar snelle verbinding met de Rijkswegen A2 en A50 en indeling uitermate geschikt voor bedrijven die opzoek zijn naar een locatie voor statische opslag.

Algemene gegevens

Opslagruimte: circa. 280 m2 BVO

Vloerbelasting: 5000 kg/m2

Vrije hoogte: circa. 3 meter

Nokhoogte: circa. 5,6 meter

====================

Gratis objectbrochure

Wilt u alle beschikbare informatie over dit bedrijfspand ontvangen?

Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van Schoorse Hoefstraat 2 in Sint- Oedenrode aan en ontvang hem binnen 5 minuten in uw mailbox.

====================

Ligging en bereikbaarheid

Het bedrijfspand is gelegen in het buitengebied van Sint Oedenrode, maar kent een uitstekende verbinding. Binnen enkele minuten zijn namelijk zowel de Rijkswegen A50 (Eindhoven - Emmeloord) en de A2 (Maastricht - Eindhoven) bereikbaar welke rondom Eindhoven verbonden worden met de A58 (Eindhoven - Bergen op Zoom) en de A67 (Antwerpen - Venlo).

Parkeren

Op het verharde buitenterrein aan de voorzijde van het pand is het mogelijk om overdag drie parkeerplaatsen te gebruiken. Tevens biedt het mogelijkheden voor het laden- en lossen van goederen.

Bestemming

Volgens het bestemmingsplan is het bedrijfspand bestemt voor agrarische doeleinden en statische opslag. De verhuurder geeft echter de voorkeur aan statische opslag.

Als gebruiker bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente. Aan deze omschrijving kunnen geen rechten worden ontleend.

Opleveringsniveau bedrijfsruimte

• Betonvloer
• Camerabeveiliging
• Dubbele beglazing
• Hardhouten kozijnen
• Geheel geïsoleerd
• Krachtstroom
• Nieuw dak
• LED - verlichting
• Toiletruimte
• Nieuwe elektrische overheaddeur

Huurcondities

Huurprijs: € 35,- per m2 per jaar excl. BTW.

Huurtermijn: In overleg, minimaal 1 jaar.

Servicekosten: In overleg.

Aanvaarding: Per direct.

Opzegtermijn: 3 maanden.

Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van twee maanden huur.

Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2015=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.

BTW: Indien huurder niet aan het “90%-criterium”(aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Goedkeuring

Het bovenstaande is onder finaal voorbehoud van de eigenaar.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Alle beschikbare informatie ontvangen?

Benieuwd naar alle beschikbare informatie over het bedrijfspand? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van Schoorse Hoefstraat 2 in Sint-Oedenrode aan en ontvang de objectbrochure binnen 5 minuten in uw mailbox. Uiteraard kunt u ook direct een geheel vrijblijvende bezichtiging met de beheerder van het winkelpand inplannen.

Kenmerken

Overdracht

Laatste huurprijs
€ 35 per vierkante meter per jaar
Aangeboden sinds
29 mei 2019
Status
Verhuurd

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1995

Oppervlakten

Oppervlakte
280 m²
Bedrijfshal oppervlak
280 m²
Vrije hoogte
2,8 m
Draagvermogen
5.000 kg/m²

Indeling

Voorzieningen
Betonvloer en toilet

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar
Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.