• Verhuurd

Goudsmid 14 k 2461 LZ Ter Aar

€ 995 /mnd

Verhuurgeschiedenis

Aangeboden sinds
21 maart 2022
Verhuurdatum
29 oktober 2022
Looptijd
7 maanden

Omschrijving

Ter Aar (gemeente Nieuwkoop)
Goudsmid 14k

Op industrieterrein “Leidsche Vaart” in Ter Aar zijn sinds enige tijd meerdere bedrijfsunits te huur, maar deze unit springt er qua afwerkingen wel uit. De oorspronkelijke casco unit is met zorg door de eigenaar afgewerkt en u kan daardoor hier als ondernemer zo starten met uw bedrijf.
De nieuwe en goed geïsoleerde ruimte is geschikt voor ondernemers die graag een opslagruimte-werkplaats-productieruimte op de begane grond willen combineren met een keurig afgewerkte kantoorruimte op de verdieping.
Zo is de ruimte luxe afgewerkt met gestucte wanden, ledverlichting en elektra, een fraaie toiletgroep, een pantry en een systeemplafond in het kantoorgedeelte.
Een zogenaamde splitunit voor verwarmen en koelen en tenslotte is de elektrische installatie uitgebreid en ligt er een glasvezel in de meterkast.
Een bedrijfsruimte is inpandig ca. 10.90 meter diep en ca. 5.30 meter breed en dat zowel op de begane grond als de 1e verdieping. Inclusief het trapgat hebben we het dus over 2x ca. 57 m2 = 114 m2.
Voor de bedrijfsruimte de mogelijkheid een 2 tal auto’s te parkeren.

Het industrieterrein “Leidsche Vaart” in Ter Aar is voorzien van permanent cameratoezicht en afsluitbare hekken, welke buiten de reguliere werktijden gesloten zullen zijn. De gebruikers hebben uiteraard 24/7 toegang middels een toegangscode. De beperkte servicekosten hiervan zullen worden doorberekend.

Bereikbaarheid
Industrieterrein “Leidsche Vaart” in Ter Aar is per auto goed bereikbaar via de N207 richting Alphen aan den Rijn met aansluiting op de A4 en A44 richting Den Haag en Amsterdam. Met het openbaar vervoer is “Leidsche Vaart” bereikbaar met bus 182 vanaf station Alphen aan den Rijn.

Huurcondities
- De huurtermijn is in overleg vast te stellen.
- Ter nakoming van de verplichtingen zal huurder een waarborgsom dienen te storten ter grootte van 3 maanden huur.
- De huurprijs wordt jaarlijks aangepast overeenkomst de wijziging van het Consumentenprijsindexcijfer (CPI) zoals wordt vastgesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).
- De huurovereenkomst zal worden opgemaakt volgens het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).
- De huurprijs voor een afgewerkte ruimte bedraagt € 995,– per maand (excl. BTW) terwijl de servicekosten € 55,-- ex btw bedragen (incl. de beperkte bijdrage voor het toegangshek).

Kenmerken

Overdracht

Laatste huurprijs
€ 995 per maand
Servicekosten
€ 55 per maand (21% BTW van toepassing)
Aangeboden sinds
21 maart 2022
Status
Verhuurd

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2022

Oppervlakten

Oppervlakte
114 m²
Bedrijfshal oppervlak
57 m²
Kantoor oppervlak
57 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Overheaddeuren, toilet en pantry

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein

Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.