• Verhuurd

Goudsmid 92 2461 LZ Ter Aar

€ 37.500 /jr

Verhuurgeschiedenis

Aangeboden sinds
18 november 2022
Verhuurdatum
11 januari 2023
Looptijd
7 weken

Omschrijving

Te huur: Een zeer representatieve hoekbedrijfs-, en kantoorunit van circa 313 m2 gelegen op het bedrijvenpark Leidsche Vaart in Ter Aar aan de Goudsmid 92. Aan de voor- en zijkant zijn maar liefst 15 parkeerplaatsen gesitueerd op eigen terrein en voor de overheaddeur bevindt zich een gedeelte perceel welke gebruikt kan worden voor laden en lossen. Het pand beschikt over 25 zonnepanelen waardoor het object nagenoeg vrij van elektrokosten is.

Ligging en bereikbaarheid:
Het bedrijfsverzamelgebouw is gesitueerd aan de Goudsmid op het bedrijvenpark Leidsche Vaart in Ter Aar en is gelegen midden in het Groene Hart. Het bedrijvenpark is gelegen nabij N207 richting Alphen aan den Rijn, welke aansluit op de A4 en A44 richting Den Haag en Amsterdam.

Huurprijs:
€ 37.500,- exclusief BTW per jaar.

Servicekosten:
Huurder dient water en elektra op eigen naam te zetten.

Indeling en oppervlakte:

Begane grond:
De kantoorruimte op de begane grond is groot circa 30 m2 welke beschikt over een systeemplafond voorzien van inbouwverlichtingsarmaturen, afgewerkte wanden, afgewerkte betonvloer, vloerverwarming door middel van warmtepomp, pantry, afgewerkte toiletruimte en luxe doucheruimte.

De bedrijfsruimte is voorzien van verlichtingsarmaturen, elektrapunten, elektrische
heater en een betonvloer welke beschikt over voldoende vloerbelasting. De overheaddeur is elektrisch bedienbaar. De bedrijfsruimte is circa 163 m2 en kent een vrije hoogte van gedeeltelijk circa 7 meter. Door middel van de raampartijen aan de zijkant is er zeer veel daglicht aanwezig in de bedrijfsruimte.

Eerste verdieping:
De eerste verdieping bestaat uit circa 30 m2 kantoorruimte, circa 90 m2 showroom en een betonnen entresolvloer ten behoeve van opslagruimte. De kantoorruimte is voorzien van een systeemplafond, inbouwverlichtingsarmaturen, afgewerkte wanden, afgewerkte betonvloer en vloerverwarming door middel van warmtepomp.

Parkeren:
Het object beschikt over 15 parkeerplaatsen op eigen terrein. Aan de voorzijde van het perceel is een eigen toegangsweg voor laden en lossen.

Bijzonderheden
Oplevering: in overleg.

Huurtermijn:
Vijf jaar met optieperiode van vijf jaar. Andere huurperiodes zijn in overleg met verhuurder bespreekbaar.

Huurbetaling:
De huurpenningen en BTW dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per maand.

Huurcontract:
Volgens standaard model Raad voor Onroerende Zaken met bijbehorende algemene bepalingen.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks (voor het eerst één jaar na datum huuringang) op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

BTW:
Huurder garandeert aan verhuurder dat hij het huurobject per datum van ingang van de huurovereenkomst voor tenminste het bij de wet vastgestelde minimumpercentage blijvend zal gebruiken voor doeleinden die recht geven op aftrek van BTW.
Huurder zal op eerste verzoek van verhuurder per omgaande een onherroepelijke volmacht aan verhuurder en zijn eventuele rechtsopvolger (s) verlenen om mede namens hem een optieverzoek tot belaste verhuur in te dienen. Indien huurder echter niet meer voldoet aan de wettelijke criteria voor belaste verhuur of een optieverzoek tot belaste verhuur niet (meer) door de inspecteur der belastingen wordt gehonoreerd, dan zal huurder het gehele daardoor financieel te lijden nadeel aan verhuurder vergoeden, overeenkomstig de ter zake op te nemen bijzondere bepalingen van de huurovereenkomst.

Zekerheidsstelling:
Bij ondertekening van de huurovereenkomst zal huurder een bankgarantie/borg stellen ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden huur en servicekosten alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting.

Kenmerken

Overdracht

Laatste huurprijs
€ 37.500 per jaar
Aangeboden sinds
18 november 2022
Status
Verhuurd
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2021

Oppervlakten

Oppervlakte
313 m² (in units vanaf 163 m²)
Bedrijfshal oppervlak
163 m²
Kantoor oppervlak
150 m²
Perceel
572 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen
Voorzieningen
Overheaddeuren, betonvloer, toilet, pantry en te openen ramen

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein

Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.