• Verhuurd

Nautilusstraat 171-173 5015 AN Tilburg

€ 55.000 /jr

Verhuurgeschiedenis

Aangeboden sinds
9 juni 2020
Verhuurdatum
25 september 2020
Looptijd
3½ maand

Omschrijving

TE HUUR Bedrijfsruimtes met kantoor Nautilusstraat 171 -173 Tilburg

Algemeen
Het object omvat twee geschakelde bedrijfsruimtes gelegen op industrieterrein Loven te Tilburg. De bedrijfsruimtes kunnen zowel in zijn geheel als ieder apart worden aangeboden. De ruimtes zijn beide gelegen op een zichtlocatie aan de entréé van de Jules Verneweg. De bedrijfsruimtes zijn momenteel in gebruik als werkplaats in combinatie met opslag, kantoren en productie gebonden detailhandel.

Locatie
Industrieterrein Loven beschikt over zowel een haven- als railterminal en is daarnaast via de weg zeer goed ontsloten via de Noord-Oosttangent (Burgemeester Bechtweg). Dit gemêleerde bedrijventerrein ten Oosten van Tilburg kenmerkt zich door de diversiteit in gebouwen en de gebruikers daarvan. Enkele bekende bedrijven die gevestigd zijn op dit bedrijventerrein zijn: Albert Heijn, Rhenus, Mol Logistics en Barge Terminal Tilburg.

Bereikbaarheid
De bereikbaarheid is mede door de aanleg van de Noord-Oosttangent uitstekend te noemen. Deze verbindingsroute zorgt voor aansluiting op de snelwegen A 268 (Tilburg – Waalwijk) en A 58 (Breda – Eindhoven en Breda - ’s-Hertogenbosch). Het centraal station van Tilburg bevindt zich tevens op redelijk korte afstand van het industrieterrein.

Bedrijfsoppervlakte
Het totaal verhuurbare vloeroppervlak bedraagt 670 m2 bedrijfsruimte, 362 m2 kantoorruimte en 155 m2 entresolvloer en is als volgt verdeeld:

Nautilusstraat 171
- bedrijfsruimte: 335 m2
- kantoor sanitaire beg gr: 112 m2
- kantoor laag 1: 110 m2

Nautilusstraat 173
- bedrijfsruimte: 335 m2
- kantoor / kantine / kleedruimte: 115 m2
- kantoor laag 1: 25 m2
- opslag werkplaats laag 1: 90 m2
- entresol: 65 m2

Opleveringsniveau
Het object wordt opgeleverd met alle standaard voorzieningen die voor een normaal gebruik als bedrijfsruimte nodig zijn.

Parkeren
Aan de voorzijde van de bedrijfsruimte zijn 8 parkeerplaatsen gelegen.

Huurprijs
- Nautilusstraat 171: € 28.000,= per jaar
- Nautilusstraat 173: € 28.000,= per jaar
- Nautilusstraat 171-173: € 55.000,= per jaar

Bovenstaande prijzen gelden exclusief B.T.W. en servicekosten en zijn bij vooruitbetaling per kwartaal verschuldigd.

B.T.W.
In geval van huur wenst verhuurder te opteren voor B.T.W.-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder de B.T.W. niet kan verrekenen zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor B.T.W.-belaste huur.

Huurindexering
De huurprijs zal voor het eerst een jaar na huuringangsdatum en vervolgens jaarlijks worden aangepast op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenindex (CPI), reeks CPI-Alle huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Servicekosten
Door of vanwege verhuurder zal een nader te bepalen aantal diensten aan huurder kunnen worden geleverd. De servicekosten gelden per m² per jaar, te vermeerderen met de verschuldigde omzetbelasting en zullen bij wijze van voorschot en op basis van nacalculatie aan huurder in rekening worden gebracht. Deze lasten zijn bij vooruitbetaling per kwartaal te voldoen.

Huurtermijn
5 (vijf) jaren en verlengingsperioden van telkens 5 (vijf) jaren.

Zekerheidstelling
Ter zake van de huurovereenkomst wordt een bankgarantie verlangd ter grootte van minimaal 3 maanden huur, servicekosten en de verschuldigde omzetbelasting. Ter zake van de koopovereenkomst wordt een waarborgsom of bankgarantie verlangd ter hoogte van 10% over de aankoopsom.

Huurcontract
Gebaseerd op het model, zoals in juli 2003 is vastgesteld door de Raad van Onroerende Zaken (ROZ).

Kenmerken

Overdracht

Laatste huurprijs
€ 55.000 per jaar
Aangeboden sinds
9 juni 2020
Status
Verhuurd

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
1981-1990

Oppervlakten

Oppervlakte
1.032 m² (in units vanaf 335 m²)
Bedrijfshal oppervlak
670 m²
Kantoor oppervlak
362 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen
Voorzieningen
Airconditioning, mechanische ventilatie, lichtstraten, overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, heater, toilet, pantry, inbouwarmaturen en te openen ramen

Energie

Energielabel
A

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.