• Verhuurd

Jagersveld 41 5405 BW Uden

€ 88.700 /jr

Verhuurgeschiedenis

Aangeboden sinds
17 augustus 2023
Verhuurdatum
12 april 2024
Looptijd
7½ maand

Omschrijving

Op bedrijventerrein "Goorkens-Hoogveld" gelegen multifunctionele bedrijfsruimte, onderverdeeld in circa 705 m2 productie/magazijnruimte op de begane grond en circa 403 m2 kantoorruimte, verdeeld over circa 206 m2 op de begane grond en circa 197 m2 op de verdieping. Het in 2009 gerealiseerde en goed geïsoleerde bedrijfspand wordt in zijn geheel te huur aangeboden en biedt de huurder de mogelijkheid tot onderverhuur van een gedeelte. Door de hoekligging van het perceel en twee ingangsmogelijkheden vanaf de openbare weg, is ook separate verhuur van kantoorruimte op de verdieping te realiseren. De totale perceeloppervlakte van het object bedraagt 2.678 m2.

De productie/magazijnruimte is toegankelijk middels een overheaddeur met een breedte van 3.50 meter en een inrijhoogte van circa 4.00 meter. Voor de overheaddeur bevindt zich een overdekte laad- en losruimte van circa 50 m2. De productie/ magazijnruimte, met een vrije hoogte van circa 6.30 meter, is afgewerkt met een vlakke betonvloer, wanden in sandwichpanelen en wordt verwarmd middels gasheaters.

De kantoorruimten zijn op de begane grond onderverdeeld in een entree/hal, meterkast, receptie, trapopgang, twee kantoorruimten, kantoortuin/showroom, toiletten en een extra ingang met trapopgang. De verdieping is onderverdeeld in een overloop/gang, vijf kantoorruimten, kantine met buitenruimte, toiletten en een technische ruimte. De kantoorruimten zijn gestoffeerd en uitgevoerd met radiatorenverwarming, airco installaties, systeemplafonds met verlichtingsarmaturen, databekabeling, brand- en alarminstallatie en sanitaire ruimtes. Op het afsluitbare buitenterrein zijn parkeermogelijkheden voor circa 25 auto’s met uitbreidingsmogelijkheden.

Huurcondities:

Bestemming: industriële en ambachtelijke bedrijven, handelsondernemingen en dienstverlening (geen detailhandel toegestaan)

Huurtermijn: in overleg

Huurovereenkomst: ex artikel 7: 230a BW (ROZ model).

Zekerheidsstelling: bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur

Indexering: jaarlijks conform C.B.S. clausule

Huurbetaling: per maand vooruit te voldoen

Aanvaarding: in overleg

Huurprijs: € 88.700,- exclusief btw per jaar

Kenmerken

Overdracht

Laatste huurprijs
€ 88.700 per jaar
Aangeboden sinds
Status
Verhuurd
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2009

Oppervlakten

Oppervlakte
1.108 m² (in units vanaf 705 m²)
Bedrijfshal oppervlak
705 m²
Terrein oppervlak
1.770 m²
Kantoor oppervlak
403 m²
Vrije overspanning
15 m
Perceel
2.678 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, heater, toilet, pantry, airconditioning, inbouwarmaturen en te openen ramen

Energie

Energielabel
A+

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein

Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.