• Verhuurd

Oosterstraat 43 3581 ML Utrecht

€ 825 /mnd

Verhuurgeschiedenis

Aangeboden sinds
4 augustus 2021
Verhuurdatum
21 april 2022
Looptijd
8½ maand

Omschrijving

WAAROM DE OOSTERSTRAAT 43 VOOR U DE IDEALE PLEK IS
1. Gelegen in het mooie en populaire ‘Oudwijk’
2. Op loopafstand van het historische stadscentrum van Utrecht
3. Geschikt voor opslag en stalling
4. Ruime gebruikersmogelijkheden
5. Diverse voorzieningen op loopafstand

ADRES
Oosterstraat 43 te Utrecht (3581 ML).

ALGEMEEN
De bedrijfsruimte bevindt zich aan de Oosterstraat 43 in de populaire buurt Oudwijk in de wijk Oost te Utrecht. Het object beschikt over een handbedienbare overheaddeur, betonvloer, zelfstandige elektrameter, aansluiting glasvezelkabel, TL-verlichting en diverse opbouwwandcontactdozen. Het object is groot circa 35 m² b.v.o. en beschikt over een vrije hoogte van circa 2,60 meter.

Op loopafstand bevinden zich het Wilhelminapark, het Ledig Erf en de gezellige Burgemeester Reigerstraat met diverse winkels, koffietentjes en eetgelegenheden. Binnen 5 minuten is de binnenstad van Utrecht bereikbaar en met 10 minuten fietsen recreatiegebied Amelisweerd, een bosrijke omgeving met landgoed Rhijnauwen en de Kromme Rijn.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
Het object is gelegen nabij het historische centrum van Utrecht, de prachtige stadssingel, Sterrenwacht en het Spoorwegmuseum in de buurt Oudwijk. Op fietsafstand is Utrecht CS gelegen en aan de Homeruslaan is een bushalte gesitueerd met diverse buslijnen. De bereikbaarheid van het object per auto is eveneens goed. Via de Homeruslaan en Adriaen van Ostadelaan is de Waterlinieweg bereikbaar welke in verbinding staat met de rijkswegen A12, A27 en A28.

OPPERVLAKTE
Het voor verhuur beschikbare vloeroppervlak bedraagt circa 35 m² b.v.o. bedrijfsruimte gelegen op de begane grond.

De vermelde metrages zijn uitsluitend indicatief. Het object is niet conform de meetnorm van het normblad NEN2580 ingemeten en derhalve kan geen enkel recht worden ontleend aan de genoemde metrages.

OPLEVERINGSNIVEAU
Het object wordt opgeleverd in de huidige gebruikte, bouwkundige en technische en milieukundige staat, met tenminste de navolgende voorzieningen:
• zelfstandige elektrameter;
• aansluiting glasvezelkabel;
• wateraansluiting;
• verwarming door middel van infrarood;
• betonvloer;
• toilet;
• brandwerend plafond;
• diverse opbouwwandcontactdozen;
• 1 handbedienbare overheaddeur circa 2,50 mtr. x circa 2,70 mtr. (hoog x breed);
• vrije hoogte circa 2,60 meter.

GEBRUIKERSMOGELIJKHEDEN
Het vigerende bestemmingsplan betreft “Odwijk, Kromme Rijn e.o.”. De enkelbestemming is Gemengd-2, waarbij bedrijven ten hoogste tot en met categorie 1 van de Lijst van Bedrijfsactiviteiten, maatschappelijke voorzieningen, zakelijke dienstverlening en cultuur en ontspanning zijn toegestaan.

Voor nadere informatie verwijzen wij u naar de Gemeente Utrecht.

PARKEREN
Parkeren is mogelijk op de openbare weg middels parkeervergunningen c.q. parkeerautomaten-systeem.

HUURPRIJS
€ 9.900,-- per jaar te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting, per maand vooruit te voldoen.

SERVICEKOSTEN
De maandelijkse servicekosten in verband met de Vereniging van Eigenaren bedragen € 20,54 per maand.

KOSTEN NUTSBEDRIJVEN
Rechtstreeks door huurder te voldoen aan desbetreffende nutsbedrijven.

ONDERMAAT/OVERMAAT
Indien de opgegeven grootte (ondermaat/overmaat) van de onroerende zaak niet juist is, ontleent geen van partijen daaraan rechten.

HUURTERMIJN
5 (vijf) jaar met een verlengingsperiode van 5 (vijf) jaar. Kortere huurperioden zijn bespreekbaar.

OPZEGTERMIJN
Uiterlijk 12 (twaalf) maanden voor het aflopen van een huurtermijn.

HUURPRIJSINDEXERING
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks Alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een kwartaalverplichting huur plus servicekosten en de over het totaal verschuldigde BTW.

AANVAARDING
In overleg.

B.T.W.
Uitgangspunt is BTW-belaste verhuur. Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel volledig wordt gecompenseerd.

HUUROVEREENKOMST
Gebaseerd op het model huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, zoals is vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) in 2015. Van deze overeenkomst maken deel uit de bijhorende “Algemene bepalingen huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230A BW”.

Bijzonderheden
Deze objectinformatie is geheel vrijblijvend en mag niet worden beschouwd als een aanbieding of offerte en wordt verstrekt onder voorbehoud van goedkeuring door verhuurder c.q. verkoper. Aan de in deze brochure vermelde teksten, tekeningen en opgegeven metrages kunnen geen rechten worden ontleend. Ten aanzien van de juistheid van de door ons samengestelde gegevens ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. In het geval dat onze beroepsaansprakelijkheidsverzekering aanspraak op uitkering geeft, is aansprakelijkheid beperkt tot het bedrag dat in voorkomend geval onder deze verzekering voor uitkering in aanmerking komt.

Alle informatie is geheel vrijblijvend en uitsluitend voor geadresseerde bestemd. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig.

Kenmerken

Overdracht

Laatste huurprijs
€ 825 per maand
Servicekosten
€ 21 per maand (21% BTW van toepassing)
Aangeboden sinds
4 augustus 2021
Status
Verhuurd

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
Voor 1906

Oppervlakten

Oppervlakte
35 m²
Bedrijfshal oppervlak
35 m²

Indeling

Voorzieningen
Overheaddeuren, betonvloer en toilet

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.