• Verhuurd

Coloradodreef 28 3565 BV Utrecht

€ 2.990 /mnd

Verhuurgeschiedenis

Aangeboden sinds
17 november 2021
Verhuurdatum
31 maart 2022
Looptijd
4 maanden

Omschrijving

Het betreft een moderne, multi-functionele bedrijfsruimte met kantoorruimte van circa 372m2. Deze bedrijfsruimte met vele gebruiksmogelijkheden heeft een separate ingang via kantoor-showroomruimte en via een overheaddeur.

Locatie en ligging
Het pand is gunstig gelegen ten opzichte van de uitvalswegen, in een wijk welke wordt begrensd door de rivier de Vecht, de Zuilense Ring en de Franciscusdreef. De bereikbaarheid met de auto is zeer goed. Er is een directe aansluiting op de Zuilense Ring die makkelijk toegang geeft tot de A27, A28, A2 en A12. Er zijn verder diverse bushaltes op loopafstand en er is toegang tot voorzieningen op het bedrijventerrein zelf en de aangrenzende wijken.

Indeling:
Entree, hal met toilet (dames- en herentoilet). Kantoor-/showroomruimte aan de straatzijde. Doorgang naar tussenruimte met archief- /opslagruimte en doorgang naar moderne keuken met aangrenzende opslag-/provisieruimte. De bedrijfsruimte is een open hal met aan de straatzijde toegang middels de overheaddeur. Er is een indeling gemaakt met een separate werkruimte (thans als fitnessruimte ingericht) maar dat is eenvoudig te herindelen.

Afmetingen/grootte
Zie NEN 2580 meetrapport.
Toelichtingsclausule NEN2580 (De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580).
De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Parkeren
Vrij parkeren in de straat.

Bestemming
Van toepassing is het bestemmingsplan Bedrijventerrein Overvecht, 1e Herziening. Bestemd voor bedrijventerrein. Functieaanduiding bedrijf tot en met categorie 3.2.

Vloeroppervlakte
De metrage van de bedrijfsruimte betreft conform NEN 2580: ca. 378m² verdeeld over de begane grond. Het object is conform de meetnorm van het normblad NEN 2580 ingemeten. Een NEN 2580 meetstaat is beschikbaar.

Opleveringsniveau en voorzieningen
Het object ruimte wordt casco opgeleverd in de huidige staat en is voorzien van onder andere:
- Cv-combiketel (Nefit Ecomline);
- Gasheater;
- Electrische overheaddeur met ruimte toegang;
- Ruim voldoende elctra-groepen en krachtgroepen;
- Alarminstallatie;
- Modern sanitair en pantry.

De aansluiting en het verbruik van data- en telecommunicatievoorzieningen zijn niet in de huurprijs begrepen, dit komt voor rekening en installatie van de huurder.

Huurprijs
€ 2.990,00 per maand (exclusief BTW) / €35.880,00 per jaar excl. BTW.

Servicekosten
Niet van toepassing, Huurder wordt rechtstreeks contractant van de diverse nutsbedrijven.

BTW
Indien huurder niet aan het “90%-criterium” voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurtermijn
In principe een huurperiode van 2 jaar gevolgd door verlengingstermijnen van telkens 1 jaar. Een kortere aanvangshuurperiode is bespreekbaar.

Opzegtermijn
12 maanden.

Huurbetaling
De totale betalingsverplichting dient per maand vooruit te worden voldaan.

Zekerheidstelling
Een doorlopende bankgarantie ter grootte van drie maanden huur en servicekosten te vermeerderen met de geldende BTW.

Huurindexering
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na de huuringangsdatum, worden verhoogd op basis van de consumentenprijsindex (CPI) zoals wordt gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurovereenkomst
De huurovereenkomst zal zijn gebaseerd op het meest actuele model zoals is vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), inclusief de algemene bepalingen.

Aanvaarding
Per direct

Bijzonderheden
- Bouwjaar gebouw: circa 1970
- Gebruiksoppervlakte totaal (BAG): 378,6m2 / BVO: 396,9m2
- Inhoud: 1460,6m3
- Plafondhoogte: grotendeels 3,38m / deels 2.84m2
- Kadastrale informatie: Gemeente: Utrecht, Sectie: E, Perceel: 843
- Het pand wordt in de huidige staat en zonder voorzieningen opgeleverd behoudens onder opleveringsniveau genoemde zaken.

Voorbehoud
Deze objectinformatie is geheel vrijblijvend en onder voorbehoud van goedkeuring door opdrachtgever c.q. eigenaar van het gebouw. Eventuele huurtransacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaar van het gebouw. Aan de in deze brochure vermelde teksten, tekeningen en opgegeven metrages kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Overdracht

Laatste huurprijs
€ 2.990 per maand
Aangeboden sinds
17 november 2021
Status
Verhuurd

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1970

Oppervlakten

Oppervlakte
378 m²
Bedrijfshal oppervlak
378 m²
Vrije hoogte
3,4 m

Indeling

Voorzieningen
Overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, heater en toilet

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein

Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.