• Verhuurd

De Amert 414 c 5462 GH Veghel

€ 725 /mnd

Verhuurgeschiedenis

Aangeboden sinds
11 november 2021
Verhuurdatum
7 december 2021
Looptijd
3 weken

Omschrijving

TE HUUR
Een representatieve, multifunctionele bedrijfs- en kantoorruimte in een bedrijfsverzamelgebouw gelegen op bedrijventerrein "De Amert" te Veghel. Door het veelzijdige karakter is dit object uitstekend voor een midden- en kleinbedrijf.

Bereikbaarheid is een van de belangrijkste kenmerken van dit pand. Het betreft een gunstige ligging ten opzichte van de provinciale weg N279 en de snelweg A50. In de nabijheid bevinden zich diverse bedrijven zoals o.a. Jumbo Supermarkten en Agrifirm Mengvoeders.

Het buitenterrein bestaat uit 43 parkeerplaatsen voor in totaal 12 eigenaren, kortom voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

Het object
Het gebouw is bereikbaar middels een overheaddeur met vrije hoogte van ca. 3,00 meter en breedte van ca. 3,00 meter. Tevens is er een loopdeur aanwezig. De bedrijfsruimte is vrij in te delen en voorzien van een betonvloer met coatingslaag, spuitwerk wanden en systeemplafond.

De nutsvoorzieningen bestaan uit elektra, gas en water. Er is een brand- en inbraakalarm aanwezig.

De aparte hal leidt u via vaste trap naar de bovenverdieping. Deze verdieping bestaat uit drie ruimtes, een toilet en pantry. Voorheen zijn deze ruimtes voornamelijk in gebruik geweest als kantoorruimte. Echter zijn deze multifunctioneel te gebruiken.

De ruimtes zijn uitgevoerd met laminaatvloer/tapijttegels, spuitwerk wanden en een systeemplafond. De geheel betegelde toilet beschikt over een hangend closet, fonteintje en mechanische afzuiging. De luxe pantry met tegelvloer is voorzien van combimagnetron, koelast en close in boiler.

Locatie
De bereikbaarheid per auto en vrachtwagen is zeer goed en ligt op enkele minuten van de N279 en A50. De belendingen betreffen diversen bedrijven uit het MKB-segment. Er is ruim voldoende parkeergelegenheid.

Kenmerken
- totale oppervlakte 106 m²;
- volledig geïsoleerd;
- aangesloten op elektra, gas en water;
- beschikt over een brand- en inbraakalarm;
- airco/klimaatbeheersingssysteem, verwarming aanwezig;
- mechanische ventilatie;
- actieve Vereniging van Eigenaars;
- ideaal voor een mix van van bedrijfsmatige opslag/bewerking en kantoorfunctie!

Huurprijs en -condities
De huurprijs bedraagt € 725,=. De servicekosten bedragen € 20,= voor het beheer en onderhoud van pand en buitenterrein. Een waarborgsom ter grootte van twee maanden. Huurperiode voor minimaal twee jaar. Aanvaarding in overleg. Huurindexering jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex reeks ‘’alle huishoudens’’ (2015 = 100), dan wel meest recente tijdsbasis, gepubliceerd door het CBS. De huur is niet met BTW belast.

Bestemmingsplan
Het object is gelegen in het bestemmingsplan "Bedrijventerrein Veghel-West" van de gemeente Veghel en heeft daarin de bestemming "Bedrijventerrein". Bedrijven in de categorieën 3 t/m 4.2 van de Lijst van Bedrijfsactiviteiten zijn toegestaan. Voorbeelden van mogelijkheden zijn vervaardiging van producten, handel/reparatie en dienstverlening.

Kenmerken

Overdracht

Laatste huurprijs
€ 725 per maand
Servicekosten
€ 20 per maand (21% BTW van toepassing)
Aangeboden sinds
11 november 2021
Status
Verhuurd

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2007

Oppervlakten

Oppervlakte
106 m²
Bedrijfshal oppervlak
53 m²
Kantoor oppervlak
53 m²
Vrije hoogte
3 m

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen
Voorzieningen
Airconditioning, mechanische ventilatie, overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, toilet, pantry, inbouwarmaturen en te openen ramen

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
Bushalte op 2000 m tot 3000 m, metrohalte op 5000 m of meer, NS Intercitystation op 5000 m of meer, snelwegafrit op 500 m tot 1000 m en Tramhalte op 5000 m of meer

Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.