• Verhuurd

Groethofstraat Unit 10 5916 PA Venlo

€ 850 /mnd

Verhuurgeschiedenis

Aangeboden sinds
9 december 2021
Verhuurdatum
1 mei 2022
Looptijd
4½ maand

Omschrijving

DEZE BEDRIJFSUNIT VAN TOTAAL 100M² IS VAN ALLE MOGELIJKE EXTRA'S VOORZIEN!
OP DIT MOMENT WORDT DE UNIT VOORZIEN VAN DE NODIGE AFWERKING! (de wanden zijn inmiddels voorzien van spuitwerk).

Het nieuw gebouwde bedrijfsverzamelgebouw (fase II) aan de Groethofstraat in Venlo is gelegen op bedrijventerrein 'Businesspark Noorderpoort'.
De zelfstandige unit wordt eind december 2021 compleet opgeleverd en is beschikbaar per 1 januari 2022.
De unit is zeer geschikt voor o.a. opslag- distributieruimte of kleinschalige productie met mogelijke kantoorruimte op de verdieping. Uitermate geschikt voor de kleinere MKB ondernemer.

Het betreft hier een uitstekende locatie nabij de op- en afrit van de Rijksweg A-67 (Duisburg- Eindhoven) en is eveneens vanuit het centrum van Venlo goed bereikbaar.

INDELING:
Middels een elektrische overhead deur en een separate loopdeur is er toegang tot de bedrijfsunit. Bijzonder aan deze unit is dat er een verlaagde overhead deur is aangebracht waardoor u de verdieping optimaal kunt gebruiken!
De begane grond is ca. 50m² groot en wordt door verhuurder nog ingericht met een toiletruimte en een pantry waar water en elektra aanwezig zullen zijn. De grondvloer is uitgevoerd als een monolitisch afgewerkte betonvloer met een maximaal toelaatbare vloerbelasting van 1.250 kg/m². De binnenwanden zijn opgetrokken in geïsoleerde betonpanelen. De verdieping is te bereiken middels een houten trapopgang. De eerste verdieping is eveneens ca. 50m² (incl. trapgat).
De verdiepingsvloer heeft een maximaal toelaatbare vloerbelasting van 300kg/m². De wanden worden geschilderd opgeleverd. Verder zijn er 4 extra ramen en een lichtkoepel aangebracht waardoor er op de verdieping veel lichtinval aanwezig is.
De kozijnen en ramen in de buitengevel zijn uitgevoerd in aluminium en zijn voorzien van isolerende beglazing. De deuren en ramen zijn voorzien van het benodigde hang en sluitwerk wat voldoet aan weerstandsklasse 2.
De buitenwanden bestaan uit een betonnen geïsoleerde borstwering met een hoogte van 1 meter en daarboven geïsoleerde metalen gevelbeplating in kleur, met een isolatiewaarde van Rc 4,5 m²K/W.

Eventuele reclame- uitingen kunnen door huurder zelf worden verzorgd, hiervoor dient huurder zelf vergunning van de gemeente te verkrijgen.
Het terrein alsmede de in-/uitrit is verhard met betonnen klinkers. Tevens behoort er één parkeerplaats op het buitenterrein tot het gehuurde.

HUURCONDITIES:
Huurprijs: € 850,- excl. BTW.
Servicekosten (voorschot): in overleg

HUURPERIODE:
In overleg.

HUURBETALING:
Per maand vooruit te voldoen.

BTW - BELASTE VERHUUR:
Verhuurder opteert voor met BTW -belaste verhuur. Indien huurder niet voldoet aan de wettelijke criteria (90% BTW norm) dan zal er een BTW -vervangende opslag gehanteerd worden, zodanig dat verhuurder gecompenseerd wordt wegens het niet kunnen verrekenen van de BTW op de investeringen, alsmede de BTW op de exploitatiekosten.

WAARBORGSOM:
Conform het ROZ-model ten bedrage van 3 maanden huur te vermeerderen met BTW.

INDEXERING:
Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks ''alle huishouders'' (2006 = 100), gepubliceerd door het CBS.

HUURCONTRACT:
Standaard model ROX- contract model (kantoorruimte/bedrijfsruimte) met bijbehorende Algemene Bepalingen (laatste versie).

AANVAARDING:
In overleg.

VOORBEHOUD:
Goedkeuring eigenaar.

BESTEMMING:
De voor Bedrijf 1 aangewezen gronden zijn bestemd voor:
a het uitoefenen van bedrijfsmatige activiteiten die zijn genoemd in de bijlage (Lijst van bedrijfsactiviteiten) onder de categorie 2, met uitzondering van geluidzoneringsplichtige inrichtingen en risicovolle inrichtingen;
b productiegebonden detailhandel;
c ondergeschikte horeca behorende tot horeca categorie 1 en 2;
d opslag en uitstalling;

OP AANVRAAG:
De lijst van bedrijfsactiviteiten.

Deze aanbieding is geheel vrijblijvend en wordt gedaan onder voorbehoud (schriftelijke) goedkeuring en ondertekening door (directie)eigenaar/eigenaresse/huurder/onderhuurder/opdrachtgever.
Alle gegevens zijn met zorg samengesteld. Ten aanzien van eventuele onjuistheden en/of wijzigingen kunnen wij echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaarden.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Kenmerken

Overdracht

Laatste huurprijs
€ 850 per maand
Aangeboden sinds
9 december 2021
Status
Verhuurd

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2021

Oppervlakten

Oppervlakte
100 m²
Bedrijfshal oppervlak
100 m²
Vrije hoogte
3 m
Vrije overspanning
5 m
Draagvermogen
1.250 kg/m²

Indeling

Voorzieningen
Betonvloer en toilet

Energie

Energielabel
A

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein en grootschalige detailhandelsvestigingen
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op 4000 m tot 5000 m en snelwegafrit op 1500 m tot 2000 m

Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.