• Verhuurd

Gildeweg 19 a 4383 NH Vlissingen

€ 975 /mnd

Verhuurgeschiedenis

Aangeboden sinds
14 mei 2019
Verhuurdatum
1 mei 2021
Looptijd
23½ maand

Omschrijving

Op het bedrijventerrein “Baskenburg” te Vlissingen is een uiterst representatief bedrijfsverzamelgebouw gerealiseerd. Dit bedrijfsverzamelgebouw is zeer strategisch gelegen aan de ingang van de drukke route van en naar het Miro terrein. Het geheel bestaat uit bedrijfsunits die bestemd zijn voor kantoor/showroom/ bedrijfs- en productieruimte. Deze unit met staalconstructie en glazen pui van meer dan 4 meter beschikt daarnaast over een volledige houten entresolvloer, waardoor de gebruiksmogelijkheden worden vergroot.

In dit verzamelgebouw bieden wij aan Unit A met een afmeting van ca. 130 m2 op de begane grond en ca. 130 m2 op de verdieping.

In de directe omgeving zijn diverse bedrijven gevestigd waaronder de Albert Heijn, Blokker, Gall & Gall en diverse autodealers. Door unieke ligging staat uw onderneming op deze locatie constant in de picture!

Indeling:
Begane grond:
Toegang middels glazen deur, open bedrijfshal (hoogte ca. 4m) met meterkast, toilet en houten trapopgang.

Verdieping:
Open ruimte (hoogte ca. 3m) met houten verdiepingsvloer en ca. 4 meter brede raampartij.

Voorzieningen:
- Gas, water, licht tot in de meterkast;
- Krachtstroomaansluiting;
- TL verlichting;
- Toilet.

Bereikbaarheid:
De locatie is prima bereikbaar omdat het complex gesitueerd is nabij een veel gebruikte doorgaande route. De locatie is goed bereikbaar vanaf de A58, zodat Bergen op Zoom, Goes en Terneuzen nabijgelegen zijn. Tevens is de locatie middels openbaar vervoer goed bereikbaar met een busverbinding op loopafstand en een treinstation op fietsafstand.

Bestemming:
De voor 'Bedrijf -1' aangewezen gronden zijn bestemd voor:
a. bedrijven, voor zover deze voorkomen in de categorieën 1, 2 en 3.1 van de Staat van Bedrijfsactiviteiten 'Deelgebieden Baskensburg en Vrijburg', tenzij op de verbeelding anders staat aangegeven;
b. ter plaatse van de aanduiding 'bedrijven t/m categorie 2': uitsluitend bedrijven, voor zover deze voorkomen in de categorieën 1 en 2 van de Staat van Bedrijfsactiviteiten 'Deelgebieden Baskensburg en Vrijburg';
c. detailhandel in auto’s en motoren en caravans, campers en boten;
d. internetverkoop;
e. specifieke vorm van detailhandel - detailhandel in branche in/om huis' : tevens voor detailhandel in de branche in/om huis met uitzondering van wonen en bruin/witgoed;
f. specifieke vorm van detailhandel – detailhandel in volumineuze goederen 2’ : tevens voor detailhandel in volumineuze goederen met uitzondering van grootschalige meubelen;

Afmeting:
Unit 19A 130 m2 begane grond en 130 m2 verdiepingsvloer.

Prijs:
€ 1.100,-- per maand exclusief btw.

Omzetbelasting:
Ingevolge artikel 11, lid 1, sub B, van de Wet Omzetbelasting kunnen verhuurder en huurder een verklaring ondertekenen, op grond waarvan zij opteren voor belaste verhuur. Deze zogenaamde ‘opteringsverklaring’ zal bij ondertekening van de huurovereenkomst door huurder eventueel worden ondertekend. Huurder verklaart hierbij dat de onroerende zaak ook tenminste gebruikt gaat worden voor doeleinden waarvoor recht op aftrek van omzetbelasting bestaat.

Servicekosten:
Niet van toepassing.
Het verbruik van elektra, gas en water wordt rechtstreeks via de energieleverancier in rekening gebracht.

Huurbetaling:
De huurpenningen dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per maand.

Huurtermijn:
5 + 5 jaar of in overleg.

Huurovereenkomst:
De huurovereenkomst zal volgens model ROZ worden opgesteld.

Huurindexatie:
Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na ingangsdatum huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), reeks, CPI- Alle Huishoudens (2000 = 100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Oplevering:
In overleg te bepalen.

Bankgarantie / waarborgsom:
Een garantie/waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden huur inclusief B.T.W. en eventueel verschuldigde omzetbelasting.

Algemeen:
Deze informatie is met zorg samengesteld. Voor de juistheid daarvan kan echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Alle opgegeven afmetingen zijn indicatief. Deze informatie dient slechts als uitnodiging om in onderhandeling te treden en kan derhalve niet kan worden beschouwd als een aanbod of offerte.

Kenmerken

Overdracht

Laatste huurprijs
€ 975 per maand
Oorspronkelijke huurprijs
€ 1.100 per maand
Aangeboden sinds
14 mei 2019
Status
Verhuurd

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2008

Oppervlakten

Oppervlakte
268 m²
Bedrijfshal oppervlak
268 m²

Indeling

Voorzieningen
Overheaddeuren

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
NS Intercitystation op 1000 m tot 1500 m en snelwegafrit op 1000 m tot 1500 m
Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.