• Verhuurd

Bijsterhuizen 2014 6604 LJ Wijchen

Huurprijs op aanvraag

Verhuurgeschiedenis

Aangeboden sinds
21 augustus 2019
Verhuurdatum
6 maart 2020
Looptijd
6 maanden

Omschrijving

Algemene omschrijving:
Op Wijchens gedeelte van bedrijvenpark Bijsterhuizen gelegen representatieve bedrijfsruimte met kantoorruimte. Bijsterhuizen is een bedrijventerrein in de gemeenten Nijmegen en Wijchen in de provincie Gelderland. Het is het grootste bedrijventerrein van de provincie.
Thans is het object in gebruik ten behoeve van productie en ontwikkeling door een bedrijf welke actief is in de semi conducter industrie. Derhalve zijn er thans in het gehuurde cleanrooms en hoogwaardige luchtbehandeling voorzieningen in het gehuurde aanwezig, welke eventueel ter overname kunnen worden aangeboden. In principe zal het gehuurde echter leeg en ontruimd te huur worden aangeboden.

Indeling/oppervlakten:
Kantoorrruimte(n):
Middels de entree aan de voorzijde van het gehuurde treedt u de ontvangsthal binnen. Grenzend aan deze ontvangstruimte is een ruime kantoorkamer gelegen. Tevens treft u een sanitaire groep op de begane grond. Vanuit de ontvangsthal komt u middels een vaste trapopgang op de eerste verdieping. Op de eerste verdieping is er aan de voorzijde van het gehuurde een ruime kantoortuin gelegen. Aan de andere zijde, middels een vide boven de bedrijfsruimte, zijn er inpandige kantoorkamers gesitueerd.

Bedrijfsruimte:
De bedrijfsruimte is voorzien van een systeemplafond en een stofvrij-gecoate betonvloer. Voorts is het gehuurde voorzien van een zware elektra-aansluiting. Voorts is de bedrijfshal voorzien van airco en luchtfilters.

Oppervlakten:
Kantoor begane grond: ca. 139,78m²
Kantoor eerste etage: ca. 516,57m²
Bedrijfsruimte begane grond: ca. 915,42m²
* Er is een NEN 2580 meetrapport van het gehuurde beschikbaar.

Voorzieningen:
Kantoor:
- Gestoffeerde vloerbedekking;
- Systeemplafonds voorzien van geintegreerde systeemplafonds;
- Airco;
- Te openen ramen;
- Kabelgoten;
- Verwarming middels C.V.;
- Alarminstallatie

Bedrijfsruimte:
- Gecoate vloeren;
- Overheaddeuren;
- Systeemplafond voorzien van geintegreerde systeemplafonds;
- Zware elektra-aansluiting;
- Airco en luchtfilters;

Bestemmingsplan:
De voor 'Bedrijventerrein - 2' aangewezen gronden zijn bestemd voor:
a. bedrijven voorzover deze voorkomen in categorie 2 t/m 4.2 van de als bijlage opgenomen Staat van bedrijfsactiviteiten, met uitzondering van risicovolle inrichtingen en geluidzoneringsplichtige bedrijven en met dien verstande dat;1. ter plaatse van de aanduiding "bedrijf tot en met categorie 3.1", uitsluitend bedrijven t/m categorie 3.1 zijn toegestaan;
2. ter plaatse van de aanduiding "bedrijf tot en met categorie 3.2", uitsluitend bedrijven t/m categorie 3.2 zijn toegestaan;
3. ter plaatse van de aanduiding "bedrijf tot en met categorie 4.1", uitsluitend bedrijven t/m categorie 4.1 zijn toegestaan;
4. een bedrijf in schuimproducten uitsluitend is toegestaan ter plaatse van de aanduiding 'specifieke vorm van bedrijventerrein-schuimproducten' (categorie 5);
5. ter plaatse van de aandui.ding 'specifieke vorm van bedrijventerrein-milieustraat', een milieustraat is toegestaan;
6. ter plaatse van de aanduiding 'opslag' zijn uitsluitend bedrijfsgebouwen toegestaan ten behoeve van statische opslag;
7. ter plaatse van de aanduiding 'specifieke vorm van bedrijventerrein- autobergingsbedrijf' een autobergingsbedrijf is toegestaan;
b. onzelfstandige kantoren;
c. interne ontsluitingswegen als onderdeel van de ontsluitingsstructuur van het bedrijventerrein;
d. waterhuishoudkundige voorzieningen;
Het volledige bestemmingsplan is via ons kantoor op te vragen.

Ligging:
Het Wijchense deel bestaat uit drie gebieden. Ten zuiden van de Provinciale weg N326 tot de Mulderskamp ligt het terrein Bijsterhuizen-Zuid. Daarnaast ligt tot aan de N847 het terrein Bijsterhuizen. Ten noorden van de Provinciale weg N326, naast het Nijmeegse deel, ligt het terrein Bijsterhuizen-Noord dat aansluit op de Provinciale weg N847.
Het perceel/object is gelegen op een centrale locatie op het bedrijvenpark Bijsterhuizen, dat zich kenmerkt door zijn verscheidenheid aan lokale, nationale maar ook internationale bedrijven waarbij het een combinatie van productie-, handels- en logistieke bedrijven betreft.

Bereikbaarheid:
Per auto
De bereikbaarheid is goed te noemen door de nabijheid van de N326, de A50 en de A73, met goede verbindingen richting Venlo, Arnhem en het Duitse achterland.

Parkeren:
Er is voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein. Er zijn 44 parkeerplaatsen gelegen op het terrein van Bijsterhuizen 2012-2014. De parkeerplaatsen zullen naar rato worden verdeeld.

Per OV
Op bedrijvenpark Bijsterhuizen bevinden zich verschillende bushaltes.

Huurprijs:
Op aanvraag.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurtermijn:
5 jaar

Verlengingstermijn:
5 jaar

Opzegtermijn:
12 maanden.

Betalingen:
Huur en BTW (alsmede eventueel in rekening te brengen servicekosten) per maand vooruit.

Zekerheidsstelling:
Bankgarantie ter grootte van drie maanden huur, eventueel in rekening te brengen servicekosten en BTW.

Overige condities:
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), laatste model, aangevuld met eventueel bijzondere bepalingen van verhuurder.

Bijzonderheden:
- Momenteel is het totale object, zijnde Bijsterhuizen 2012-2014 in gebruik door één gebruiker. Hiermede is er een doorbraak gemaakt in de scheidingswand. De opvolgend gebruiker zou ook hiervoor kunnen opteren. Vanwege de huidige gebruiker is het opstal Bijsterhuizen 2014 echter op een later moment definitief beschikbaar.

- Wanneer u enkel geinteresseerd bent in Bijsterhuizen 2012, kijkt u dan op de andere aanmelding voor de uitgebreide project informatie.

Aanvaarding:
In overleg.

Kenmerken

Overdracht

Laatste huurprijs
Huurprijs op aanvraag
Aangeboden sinds
21 augustus 2019
Status
Verhuurd

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2000

Oppervlakten

Oppervlakte
1.571 m²
Bedrijfshal oppervlak
915 m²
Kantoor oppervlak
656 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen
Voorzieningen
Airconditioning, mechanische ventilatie, lichtstraten, overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, heater, inbouwarmaturen en te openen ramen

Energie

Energielabel
A 0,98

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op 4000 m tot 5000 m en snelwegafrit op minder dan 500 m
Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.