• Verhuurd

Bijsterhuizen 6604 LP Wijchen

Huurprijs op aanvraag

Verhuurgeschiedenis

Aangeboden sinds
9 oktober 2019
Verhuurdatum
9 december 2020
Looptijd
14 maanden

Omschrijving

Nieuw te bouwen bedrijfsruimte bestaande uit ca. 2.000 m2 moderne en geïsoleerde hal met een hoogte van minimaal ca. 9 m vrije hoogte en een glad afgewerkte betonvloer.
Overheaddeuren zullen voorzien worden van lichtdoorlatende panelen zodat er een goede inval van daglicht mogelijk is, een en ander vergelijkbaar met de naastgelegen bedrijfshallen op nr. 3021.

Aansluitend als onderdeel van het gebouw kan (bijvoorbeeld) ca. 300 m2 kantoor gerealiseerd worden verdeeld over 3 bouwlagen. Aanpassing in oppervlak is bespreekbaar.

Het kantoorgedeelte zal worden voorzien van verwarming, ledverlichting, voldoende sanitair en pantry.
De hal is voorzien van een basis ledverlichting. De vloer heeft een belastbaarheid gemiddeld van 24,5 kN per m2 en deze zal voorzien worden van slangen voor mogelijk in de toekomst realiseerbare vloerverwarming.

Huur van 1.000 m2 hal is bespreekbaar.
Een huurder kan specifieke wensen voorleggen, onder voorwaarden kan hiermee tijdens de bouw rekening gehouden worden.

Het totale perceel is ca. 4.000 m2, en groen omlijnd weergegeven op de bijgevoegde foto's. Het terrein is geheel omrasterd met hekwerken en voorzien van 2 grote toegangspoorten. Het buitenterrein wordt geheel verhard behoudens een groenstrook.

Het terrein is gelegen op bedrijventerrein Bijsterhuizen, met goede ontsluiting op de A73. Op het bedrijventerrein zijn zowel lokale, regionale als internationale ondernemingen gehuisvest.
Het terrein is ontsloten aan een doorgaande weg zodat vrachtverkeer makkelijk weg kan komen.

Het object maakt onderdeel uit van het bestemmingsplan Bijsterhuizen, de bestemming van het object: 'Bedrijfsdoeleinden' tot en met categorie 3.2. Er is een 'staat van bedrijfsactiviteiten' op verzoek beschikbaar om na te gaan of beoogde activiteiten zijn toegestaan.

Iedere ondernemer, die gevestigd is op het bedrijventerrein Bijsterhuizen kan lid worden van de Bedrijvenvereniging tegen betaling van een contributie van € 275,- per jaar. Een belangrijk onderdeel wat door deze bedrijvenvereniging geregeld wordt is de collectieve beveiliging, energie-inkoop, verzekeringen en onderhoud groenvoorzieningen. Uiteraard vormt het onderling overleg de basis voor een goed netwerk!

Het bovenstaande is geen aanbod doch slechts vrijblijvende en globale informatie met betrekking tot het daarbij genoemde onroerend goed.

Kenmerken

Overdracht

Laatste huurprijs
Huurprijs op aanvraag
Aangeboden sinds
9 oktober 2019
Status
Verhuurd
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Nieuwbouw
Bouwjaar
2020

Oppervlakten

Oppervlakte
2.300 m² (in units vanaf 1.000 m²)
Bedrijfshal oppervlak
2.000 m²
Kantoor oppervlak
300 m²
Vrije hoogte
9 m
Vrije overspanning
5 m
Draagvermogen
2.000 kg/m²

Indeling

Aantal bouwlagen
3 bouwlagen

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein

Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.