• Verhuurd

Schoolstraat 41 A 2435 AA Zevenhoven

€ 795 /mnd

Verhuurgeschiedenis

Aangeboden sinds
24 maart 2023
Verhuurdatum
14 april 2023
Looptijd
3 weken

Omschrijving

Zevenhoven, Schoolstraat 41a

Te Huur
Courante bedrijfsruimte

Zevenhoven een van de vele kernen in de gemeente Nieuwkoop, goed bereikbaar op maar een 15 minuten van Aalsmeer en 20 minuten autorijden van Schiphol. Ondernemers die een net wat ruimere, zelfstandige bedrijfsruimte zoeken zijn hier op het juiste adres.
Want wat verscholen achter het woonhuis aan de Schoolstraat 41 in Zevenhoven ligt deze ruime bedrijfsruimte, die vanaf 1 april 2023 beschikbaar zal komen.
Een ruimte met in het voorste deel uiteraard de entree, het toilet, 2 tal ruimtes welke als kantoor worden gebruikt en een kleine tussenruimte dat alles met een maatvoering van 10 meter (breedte van het pand) en 4.15 meter diepte.
Het bedrijfsgedeelte ligt hier achter en is vanuit het kantoorgedeelte bereikbaar maar ook middels een overheaddeur aan de zijkant.
Er is sprake van een betonvloer met daarop een stalen spant (vrije hoogte ca. 2.65 meter). DE bedrijfsruimte zelf is 10 meter breed x 15.80 meter diep. Dus totaal is er sprake van ca. 200 m2 aan te benutten ruimte.
De ruimte is voorzien van dubbel glas, de kap en de vloer zijn niet geïsoleerd.
Er hangt een eigen c.v.ketel voor de verwarming en er is sprake van een tussenmeter voor gas en water, dat geldt niet voor de elektra. Er wordt over gedacht om ook voor de elektra een tussenmeter aan te brengen. In ieder geval zal er, afhankelijk van het gebruik naast de huur een voorschot bedrag voor gebruik van gas, water en elektra in rekening worden gebracht.
Behoudens een smalle strook langs het bedrijfspand waarop geparkeerd kan worden is er geen sprake van extra buitenterrein.

Bestemming
Uiteraard is er sprake van een bedrijfsbestemming. Ondernemers c.q. bedrijven die bedrijfsactiviteiten tot en met categorie 2 uitoefenen alsmede productie gebonden detailhandel, met uitzondering van detailhandel in voedings- en genotmiddelen, maar ook webwinkels.

Huurovereenkomst
Uitgangspunt is een huurcontract (ROZ model) met een duur van minimaal een jaar en daarna verlenging van jaar op jaar met een wederzijdse opzegtermijn van 6 maanden.
Als waarborgsom zal drie maanden huur worden opgenomen.
De huursom bedraagt € 795 en voorschotbedrag voor het energieverbruik welk bedrag nog nader zal worden vastgesteld.

Kenmerken

Overdracht

Laatste huurprijs
€ 795 per maand
Aangeboden sinds
Status
Verhuurd

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1965

Oppervlakten

Oppervlakte
200 m²
Bedrijfshal oppervlak
200 m²
Vrije hoogte
2,7 m

Indeling

Voorzieningen
Overheaddeuren en toilet

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.