• Verkocht

Molenvlietweg 1432 GW Aalsmeer

€ 110.000 v.o.n.

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
22 november 2019
Verkoopdatum
8 september 2021
Looptijd
21½ maand

Omschrijving

Project
Nieuwbouwproject 'De Nieuwe Punt' bestaat uit 29 multifunctionele en hoogwaardige bedrijfsunits op een centrale locatie in Aalsmeer. De begane grond varieert in oppervlakte van circa 52 m² tot 82 m² en leent zich uitstekend voor gebruik als bedrijfsruimte, opslagruimte en/of kleinschalige productieruimte. De verdiepingsvloeren starten al vanaf circa 36 m² en kunnen worden gebruikt als kantoorruimte of bijvoorbeeld praktijkruimte, maar ook opslagruimte op de verdieping is een goede mogelijkheid. De duurzame en moderne bedrijfsunits zijn een ontwikkeling van Heembouw en getekend door Architectenburo Guido Bakker en vormen een courante nieuwbouw propositie voor zowel eigenaar-gebruikers als investeerders.

Locatie
De Nieuwe Punt ligt op een uitstekende locatie op het Bedrijvenpark 'Green Park Aalsmeer'. Het gemengde terrein voor innovatieve sierteelt en logistieke bedrijven is een toplocatie in de Randstad, min of meer gelegen naast bloemenveiling FloraHolland. Het project heeft een zichtlocatie vanaf de Molenvlietweg (tussen de Middenweg en Aalsmeerderweg) en bevindt zich op korte afstand van de meerdere uitvalswegen en diverse voorzieningen, zoals winkels en groen.

Bereikbaarheid
Het project heeft een zichtlocatie vanaf de Molenvlietweg (tussen de Middenweg en Aalsmeerderweg) en bevindt zich op korte afstand van de meerdere uitvalswegen en diverse voorzieningen, zoals winkels en groen.

Bestemmingsplan
Bedrijfsactiviteiten gedeeltelijk tot en met categorie 2 en gedeeltelijk tot en met categorie 3.2 conform bestemmingsplan 'Green Park Aalsmeer Middenweg en deelgebieden 3, 5 en 7'.

Vloeroppervlakten en koopsommen
De vloeroppervlakten variëren vanaf ca. 92 m² tot en met circa 202 m². De koopsommen starten vanaf € 110.000,- en lopen tot € 270.000,-. De genoemde oppervlakten zijn bruto vloeroppervlakten en alle genoemde bedragen zijn Vrij Op Naam en exclusief btw.

Parkeren
Alle units beschikken over minimaal twee parkeerplaatsen. Daarnaast is er ook een gemeenschappelijke parkeerruimte beschikbaar. Een bedrijfsauto kan eventueel in de bedrijfsruimte worden geparkeerd via de ruimte overheaddeur.

Standaard casco opleveringsniveau
• Handbediende overheaddeur (circa 3x3 meter)
• Separate entreedeur
• Meterkast
• Monolithisch afgewerkte en geïsoleerde begane grondvloer
• Vloerbelasting begane grond ca. 1.500 kg/m²
• Geïsoleerde buitengevels en daken
• Dubbele beglazing HR++
• Afgedopt riool
• Dichte vurenhouten trap
• Kanaalplaat verdiepingsvloer (ca. 500 kg/m²)
• Te openen ramen op de 1e verdieping
• Vrije hoogte tot circa 6,90 meter
• Zonnepanelen (3 stuks)
• Ophangsysteem reclamebanner

Meerwerk is bespreekbaar, mits dit binnen de vergunningen en het bestemmingsplan past. Het realiseren van deze aanpassingen is (mede) afhankelijk van de bouwfase. Het koppelen van bedrijfsunits behoort eveneens tot de mogelijkheden.

Voorzieningen buitenterrein
• Verhard buitenterrein middels klinkerbestrating
• Groenvoorzieningen

Nutsvoorzieningen
De units beschikken over eigen nutsaansluitingen voor elektra (3x25A), water en telecommunicatie. De units worden zonder aardgasaansluiting opgeleverd.

Vereniging van Eigenaren
Iedere koper wordt automatisch lid van de Vereniging van Eigenaren. Deze Vereniging behartigt de belangen van alle eigenaren en draagt zorg voor het beheer en onderhoud van alle gemeenschappelijke zaken. Er wordt een professionele VvE beheerder ingeschakeld.

Aanvaarding
De bouw zal starten wanneer 70% van het project is verkocht, de omgevingsvergunning onherroepelijk is en de koopovereenkomst tussen de gemeente Aalsmeer en Heembouw definitief tot stand is gekomen. De verwachting is dat de aannemer ca. 6 á 7 maanden nodig heeft voor de voltooiing van het bouwplan.

Projectnotaris
De koop wordt vastgelegd in een koop-/aannemingsovereenkomst welke model door Gopisingh Van Os te Hoofddorp is opgemaakt. De levering zal eveneens via dit kantoor plaatsvinden.

Toewijzingsbeleid
Indien u tot aankoop van één of meerdere bedrijfsunits wenst over te gaan, dan kunt u uw voorkeur(en) aangeven bij ons kantoor. Na schriftelijke bevestiging heeft u een exclusieve optie voor een periode van twee weken.

Contact
Voor het ontvangen van de verkoopdocumentatie, meer informatie en/of het inplannen van een afspraak kunt u vrijblijvend contact opnemen met ons kantoor via 023-5572288 of

Disclaimer
De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in overleg te treden. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Overdracht

Laatste vraagprijs
€ 110.000 vrij op naam
Aangeboden sinds
22 november 2019
Status
Verkocht

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Nieuwbouw
Bouwjaar
Momenteel in aanbouw

Oppervlakten

Oppervlakte
3.402 m² (in units vanaf 92 m²)
Bedrijfshal oppervlak
3.402 m²
Draagvermogen
1.500 kg/m²

Indeling

Voorzieningen
Overheaddeuren en betonvloer

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.