• Verkocht

Zuid-Afrikaweg 1432 GW Aalsmeer

€ 99.000 v.o.n.

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
29 juni 2021
Verkoopdatum
1 juni 2022
Looptijd
11 maanden

Omschrijving

PROJECT
Fase I van nieuwbouwproject ‘De Nieuwe Punt’ is reeds 100 % verkocht en de bouw is reeds gestart. Voor de naastgelegen fase II van dit project is de verkoop inmiddels gestart. Fase II bestaat uit 36 gevarieerde en hoogwaardige bedrijfsunits verdeelt over 3 bouwblokken en gelegen op een centrale locatie in Aalsmeer. De begane grond varieert in oppervlakte van circa 44 m² tot circa 147 m² en leent zich uitstekend voor gebruik als bedrijfsruimte, opslagruimte en/of kleinschalige productieruimte. De verdiepingsvloeren starten al vanaf circa 29 m² en kunnen worden gebruikt als kantoorruimte of bijvoorbeeld praktijkruimte, maar kunnen tevens dienen als (extra) opslagruimte. Daarnaast behoort het uitbreiden van de verdiepingsvloer tot de mogelijkheden (meerwerk). De duurzame en moderne bedrijfsunits zijn een ontwikkeling van Heembouw en getekend door Architectenburo Guido Bakker en vormen een courante nieuwbouw propositie voor zowel eigenaar-gebruikers als investeerders.

LOCATIE
De Nieuwe Punt fase II is direct gelegen naast De Nieuwe Punt fase I op een uitstekende locatie op het Bedrijvenpark 'Green Park Aalsmeer'. Het gemengde terrein voor innovatieve sierteelt en logistieke bedrijven is een toplocatie in de Randstad, min of meer gelegen naast bloemenveiling FloraHolland. Bedrijven die zich reeds op Green Park hebben gevestigd zijn o.a. Bakkersland, Bosman van Zaal, Duif International, Paardekooper Verpakkingen en Scotch & Soda. Het project heeft een zichtlocatie vanaf de Molenvlietweg (tussen de Middenweg en Aalsmeerderweg) en bevindt zich op korte afstand van de meerdere uitvalswegen en diverse voorzieningen, zoals winkels en groen.

BEREIKBAARHEID
Het project heeft een aansluiting op de toekomstige doorgetrokken Molenvlietweg. De bereikbaarheid per auto is zeer goed. Via de Burgemeester Hoffscholteweg zijn de N196 en het centrum van Aalsmeer snel toegankelijk. Via de Middenweg wordt de N201 snel bereikt waardoor de snelwegen A4/A5/A9, de Luchthaven Schiphol en Amstelveen/Uithoorn/Mijdrecht snel zijn aan te rijden. Op korte afstand van de projectlocatie bevindt zich een bushalte (buslijn 171).

BESTEMMINGSPLAN
Bedrijfsactiviteiten tot en met categorie 3.2 conform bestemmingsplan 'Green Park Aalsmeer Middenweg en deelgebieden 3, 5 en 7'.

VLOEROPPERVLAKTE EN KOOPSOMMEN
De totale vloeroppervlakten variëren vanaf circa 77 m² tot en met circa 296 m² (BVO’s). De koopsommen starten al vanaf € 99.000,- en lopen tot € 325.000,- VON te vermeerderen met BTW. Voor een gedetailleerd overzicht verwijzen we u naar de bijgevoegde koopsommenlijst. Vraag ons naar de actuele beschikbaarheid.

PARKEREN
Alle bedrijfsunits beschikken over minimaal één en maximaal vier exclusieve parkeerplaatsen. Daarnaast zijn er ook gemeenschappelijke parkeerplaatsen aanwezig. Eventueel kan een (bedrijfs)auto in de bedrijfsruimte worden geparkeerd via de ruime overheaddeur.

STANDAARD CASCO OPLEVERINGSNIVEAU
• Handbediende overheaddeur (circa 3 x 3,2 meter)
• Separate entreedeur (units 8, 13, 16, 21, 24 en 29 beschikken over een entreedeur in de overheaddeur)
• Buitenlamp op de voorgevel voorzien van schemerschakelaar
• Meterkast met afgedopte aansluitingen
• Monolithisch afgewerkte en geïsoleerde begane grondvloer
• Vloerbelasting begane grond ca. 1.500 kg/m²
• Geïsoleerde buitengevels en daken
• Dubbele beglazing HR++
• Afgedopt riool
• Dichte vurenhouten trap voorzien van trapleuning
• Betonnen systeemvloer op de verdieping (ca. 500 kg/m²)
• Te openen ramen op de 1e verdieping
• Vrije hoogte tot circa 6,90 meter
• Zonnepanelen (3 stuks)
• Reclamebanner (afmeting banner circa 80x150 cm)

Vraag naar de uitgebreide verkoopdocumentatie inclusief verkooptekeningen voor meer gedetailleerde informatie. Meerwerk is bespreekbaar, mits dit binnen de vergunningen en het bestemmingsplan past. Het realiseren van deze aanpassingen is (mede) afhankelijk van de bouwfase. Het koppelen van bedrijfsunits behoort eveneens tot de mogelijkheden.

VOORZIENINGEN BUITENTERREIN
• Verhard buitenterrein middels klinkerbestrating
• Groenvoorzieningen

NUTSVOORZIENINGEN
De bedrijfsunits beschikken over eigen nutsaansluitingen voor elektra (3x25A) en water. De bedrijfsunits worden zonder aardgasaansluiting opgeleverd.

VERENIGING VAN EIGENAREN
Iedere koper wordt automatisch lid van de Vereniging van Eigenaren. Deze vereniging behartigt de belangen van alle eigenaren en draagt zorg voor het beheer en onderhoud van alle gemeenschappelijke zaken. Er wordt een professionele VvE beheerder ingeschakeld.

AANVAARDING
De bouw zal starten wanneer 70% van het project is verkocht, de omgevingsvergunning onherroepelijk is en de koopovereenkomst tussen de gemeente Aalsmeer en Heembouw definitief tot stand is gekomen. De verwachting is dat de aannemer circa 6 à 7 maanden nodig heeft voor de voltooiing van het bouwplan.

PROJECTNOTARIS
De koop wordt vastgelegd in een koop-/aannemingsovereenkomst welk model door Ligthelm & Dekker notarissen is opgemaakt. De levering zal eveneens via dit kantoor plaatsvinden.

TOEWIJZINGSBELEID
Indien u geïnteresseerd bent in één of meerdere bedrijfsunits dan verzoeken wij u het inschrijfformulier volledig ingevuld uiterlijk vrijdag 9 juli a.s. aan ons te retourneren. Het inschrijfformulier kunt u opvragen per telefoon of e-mail. U kunt het inschrijfformulier vervolgens afgeven, per post versturen of mailen naar Van Luling BOG, Beechavenue 122, 1119 PR Schiphol-Rijk. Telefoon: 020-8881088. E-mailadres:

CONTACT
Voor het ontvangen van de verkoopdocumentatie, meer informatie en/of het inplannen van een afspraak kunt u vrijblijvend contact opnemen met ons kantoor.

DISCLAIMER
De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Bezichtigingen vinden uitsluitend op afspraak plaats. Aan de inhoud van deze zorgvuldig samengestelde informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Overdracht

Laatste vraagprijs
€ 99.000 vrij op naam (bouwrente van toepassing)
Aangeboden sinds
29 juni 2021
Status
Verkocht

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Nieuwbouw
Bouwjaar
Na 2020

Oppervlakten

Oppervlakte
4.436 m² (in units vanaf 77 m²)
Bedrijfshal oppervlak
4.436 m²
Vrije hoogte
6,9 m
Draagvermogen
1.500 kg/m²

Indeling

Voorzieningen
Overheaddeuren en betonvloer

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein

Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.