• Verkocht

Titaniumweg 510 2401 ML Alphen aan den Rijn

€ 185.000 v.o.n.

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
12 mei 2022
Verkoopdatum
4 november 2022
Looptijd
5½ maand

Omschrijving

Nieuw in de verkoop!

Het betreft hier een hoogwaardig, representatieve nieuwbouw bedrijfsunit met een betonnen verdiepingsvloer gelegen aan de Titaniumweg 510 te Alphen aan den Rijn. Volgens de plattegrondtekening(en) betreft het bouwnummer 5.

De nieuwbouw bedrijfsunit is in totaal 113,4 m2 VVO, evenredig verdeeld over twee bouwlagen en wordt casco opgeleverd. De technische omschrijving kunt u bij ons opvragen en gedeeltelijk terug te vinden in onderstaande tekst.

De bedrijfsunit is onderdeel uitmakend van een viertal bedrijfscomplexen gesitueerd op kavel 5 van bedrijvenpark “Staalweg” te Alphen aan den Rijn.

Het nieuwbouwcomplex heeft een zeer representatieve uitstraling en is geschikt voor velerlei soorten bedrijven die behoefte hebben aan showroom, werkplaats, investering of anderszins alsmede twee eigen parkeerplaatsen.

Locatie en bereikbaarheid
Het bedrijfsverzamelgebouw is gelegen op het bedrijventerrein de “Heimanswetering” te Alphen aan den Rijn. Het bedrijventerrein de Heimanswetering is totaal 28 hectare (bruto) groot. Goede uitvalswegen zorgen voor uitstekende verbindingen met onder andere Schiphol, Amsterdam en Den Haag.

Per openbaar vervoer is het object goed te bereiken, dankzij op enkele minuten loopafstand gelegen bushalte van waaruit het NS-station van Alphen aan den Rijn goed bereikbaar is.

Bushalte aanwezig op 2 minuten loopafstand;
A4 / A44 per auto te bereiken in 15 minuten (11,7 kilometer).

Bestemmingsplan
- Bedrijfsdoeleinden
- Milieucategorie tot en met 4 (deels)

Voor meer informatie over het bestemmingsplan verwijzen wij u naar de Gemeente Alphen aan den Rijn of de website

Vraagprijs
€ 185.000,--
V.O.N. en dienen vermeerderd te worden met de wettelijk (thans 21%) verschuldigde omzetbelasting. *Let op; notariskosten komen wel voor kopende partij.

Omschrijving bedrijfsunits
De in het bedrijfsverzamelgebouw gelegen bedrijfsunits zijn vrij in te delen. De units beschikken over een eigen entreedeur. Daarnaast zit er in beide units een elektrische bedienbare overheaddeur.

Technische omschrijving bedrijfsunits
Dak: Het betonnen dak van het bedrijfsverzamelgebouw is voorzien van dakisolatieplaten (Rc waarde 6,3 m² K/W) met afschot richting de hemelwaterafvoeren. De dakbedekking is voorzien van alle benodigde plakstukken t.b.v. dakranden, afvoeren en dak doorvoeren.

In het dak zijn hemelwaterafvoeren opgenomen welke aangesloten zijn op de sloot. De hemelwaterafvoeren zijn inpandig aangebracht. In de gevel zijn voldoende noodoverlopen aangebracht.

Vloeren: De begane grondvloer is uitgevoerd als een betonvloer met een nuttige belasting van 1.000 kg/m² (15 kN/m²). De vloer is monolitisch afgewerkt. De totale isolatiewaarde van de begane grondvloer bedraagt Rc= 3,7 m² K/W. De vrije hoogte op de begane grond is ca. 3,70 meter. De eerste verdiepingsvloer is uitgevoerd als een betonvloer met een nuttige belasting van 400 kg/m² (4 kN/m²). De vrije hoogte op de verdiepingen is voor de units vanaf de gevel 2,90 meter.

Overheaddeuren:
De bedrijfsruimtes zijn voorzien van een geïsoleerde en elektrische bedienbare overheaddeur met de afmetingen 3200 × 3000 mm (b × h) in de kleur RAL 7016. De overheaddeuren worden in een railsysteem aangebracht en zijn voorzien van 1 glassectie.

Installatie:
Per bedrijfsunit zijn de volgende aansluitingen aanwezig:
- Een wateraansluiting met een standaard capaciteit van QN1,5m3/h.
- Elektra aansluiting met een standaard vermogen van 3 x 25 Ampère op basis van 230 Volt.
- Krachtstroomaansluiting is een optie.
- Wandcontactdoos nabij de overheaddeur voor de elektrische aandrijving.

Reclame Aanduiding:
Het is toegestaan om op de horizontale gevelbekleding boven de entree- en overheaddeur reclame aan te brengen in de vorm van bestickering op een vlakke achtergrond.

VERKOOP INFORMATIE
Voor meer informatie over het project kunt u contact opnemen met ons kantoor Alphen aan den Rijn, waar wij graag de mogelijkheden met u bespreken

Kenmerken

Overdracht

Laatste vraagprijs
€ 185.000 vrij op naam
Aangeboden sinds
12 mei 2022
Status
Verkocht

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
Momenteel in aanbouw

Oppervlakten

Oppervlakte
114 m²
Bedrijfshal oppervlak
57 m²
Kantoor oppervlak
57 m²
Vrije hoogte
3,7 m
Draagvermogen
1.000 kg/m²
Perceel
94 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Overheaddeuren, betonvloer en te openen ramen

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op 3000 m tot 4000 m en snelwegafrit op 1500 m tot 2000 m

Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.