• Verkocht

Provincialeweg 9 2861 GH Bergambacht

Prijs op aanvraag

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
15 april 2022
Verkoopdatum
24 juni 2022
Looptijd
2 maanden

Omschrijving

TE KOOP: Circa 4.500 m² bedrijfsterrein met opstallen waaronder een groot Garagebedrijf met een apart showroomgebouw (op een zichtlocatie aan de Provincialeweg), een parkeerterrein en opslagterrein alsmede een vrijstaande woning. Het gehele complex is fraai gelegen aan de rand van Bergambacht, direct grenzend aan de Provincialeweg N210 en N207 richting Rotterdam, Gouda en Utrecht. Het object beschikt over een groot garagegebouw met werkplaats, een ontvangstbalie, kantoor, kantine, wasplaats en magazijnruimten. Op het terrein is tevens een grote vrijstaande autoshowroom aanwezig, een groot buitenterrein met diverse parkeer/ en opslagmogelijkheden en een zware betonvloer/ fundering voor een mogelijke uitbreiding.
Mede door de locatie, het totale terrein, de bebouwing en de bereikbaarheid, is dit object ook uitstekend geschikt voor andere doeleinden binnen de mogelijkheden van het bestemmingsplan.

Het object is eventueel in delen te koop. De definitieve perceelgrenzen van de verschillende onderdelen zijn nog nader te bepalen.

Garage/werkplaats
De oppervlakte van de garage/werkplaats bedraagt circa 628 m², met aansluitend een entree met ontvangstbalie, een kantine, kantoor, wasruimten en een magazijnruimte op de verdieping. De totale vvo bedraagt circa 897 m². En het garagegebouw is gelegen op circa 2.000 m².

Showroom
De showroom bevindt zich aan de voorzijde van het complex heeft een vvo van circa 379 m². Deze showroom is direct gelegen aan de Provincialeweg op een uitstekende zichtlocatie.

Buitenterrein
Het terrein is omsloten door veel groen, een eigen betonnen toegangsbrug en afsluitbaar middels een electrisch hekwerk. Het buitenterrein heeft voldoende opslag- en parkeergelegenheid.

De zwaar onderheide betonvloer heeft een vloerbelasting van 10 kN/m², en is uitermate geschikt voor een toekomstige uitbreiding van het bedrijfsgedeelte. Voorbeelden van een mogelijke uitbreiding zijn beschikbaar.

Dit unieke bedrijfsobject grenst aan de achterzijde aan Bedrijventerrein De Wetering met een grote diversiteit aan bedrijven en kantoren. Aan weerszijden van dit garagebedrijf zijn tevens garagebedrijven gevestigd. Recent is het bedrijventerrein uitgebreid met bedrijventerrein De Nieuwe Wetering, zodat Bergambacht een unieke plek is om te ondernemen. De goede bereikbaarheid en ontsluiting, de zichtlocatie en de omliggende ondernemingen maken dit object een zeker de moeite waard.

Bestemmingsplan
Bedrijventerrein De Wetering, met de enkelbestemming Bedrijven tot en met categorie 2 van de staat van bedrijfsactiviteiten. Er zijn nog uitstekende uitbreidingsmogelijkheden. De maximale bebouwingspercentage bedraagt 80%.

Bouwaard
Alle op het terrein aanwezige bedrijfsobjecten zijn onderheid, voorzien van een betonvloer, een stalen constructie en aan de buitenzijde voorzien van stalen gevelbekleding met een gemetselde borstwering. Er zijn diverse overheaddeuren aanwezig.
Het bouwjaar is vanaf 1973 tot 1990 en de betonvloer aan de achterzijde is nieuw gerealiseerd in 2018 ten behoeve van een extra uitbreiding.

De vrijstaande, zeer goed onderhouden ruime woning met 4 slaapkamers en tuin rondom, is aan de voorzijde van het complex gelegen.
Er is tevens een mogelijkheid voor de aankoop van een extra woning die links van het complex is gelegen.

Bergambacht behoort tot de gemeente Krimpenerwaard en telt zo'n 6.800 inwoners. Het dorp is zeer centraal en landelijk gelegen in de Krimpenerwaard, aan de rivier de Lek en midden in de Randstad en heeft een prima vestigingsklimaat voor bedrijven. Bergambacht heeft een ruim winkelaanbod met gratis parkeergelegenheid in het centrum. Het voorzieningsniveau is erg hoog. Zo is er een openbare en een christelijke basisschool, een peuterspeelzaal en twee kinderdagverblijven. De gemeente streeft ernaar in alle wijken speelplaatsen voor kinderen te ontwikkelen. Sport- en zaalcentrum De Waard in Bergambacht is de grootste sportaccommodatie in de regio, waar ook verschillende sociaal-culturele activiteiten plaatsvinden. Ook is er in Bergambacht een overdekt zwembad De Hofstee, waar inwoners uit de regio graag naartoe komen voor zwemles en om baantjes te trekken. Bergambacht beschikt over een bibliotheek en een Medisch Centrum waar artsen, de GGD, de Vierstroom en fysiotherapeuten zijn gevestigd. Ouderen kunnen terecht bij het Dienstcentrum Bergambacht voor verschillende voorzieningen en activiteiten. Bergambacht is een aantrekkelijke plaats om in te wonen, te werken en te recreëren.

PRIJS OP AANVRAAG.

Oplevering In overleg.

Kenmerken

Overdracht

Laatste vraagprijs
Prijs op aanvraag
Aangeboden sinds
15 april 2022
Status
Verkocht
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Mogelijke functie(s)
Verhard buitenterrein
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
1971-1980

Oppervlakten

Oppervlakte
4.522 m²
Bedrijfshal oppervlak
4.522 m²
Terrein oppervlak
4.522 m²
Vrije overspanning
24 m
Perceel
4.522 m²

Indeling

Voorzieningen
Lichtstraten, overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, heater, toilet en pantry

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein

Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.