• Verkocht

De Tramweg 6 A 6121 RX Born

€ 210.000 k.k.

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
31 oktober 2019
Verkoopdatum
29 oktober 2020
Looptijd
11½ maand

Omschrijving

BEDRIJFSHAL MET KANTOOR NABIJ DE SNELWEG A2

Algemeen

Op industrieterrein Holtum Noord in Born wordt een goed afgewerkt bedrijfscomplex te koop aangeboden. Het geheel omvat twee bedrijfsobjecten, de Tramweg 6 en de Tramweg 6A, die achter elkaar (doch geheel losstaand) gelegen en bereikbaar zijn middels een gezamenlijke toegangsweg. Beiden bedrijfsobjecten worden individueel verkocht, maar gecombineerde verkoop is ook mogelijk. Neem voor meer informatie hierover contact met ons op.

De Tramweg 6A is de achtergelegen hal en kent een functioneel afwerkniveau, waarbij een groot deel van het dak in 2011 is vernieuwd, echter voor de resterende delen geldt dat onderhoud op korte termijn wenselijk is.

Het complex was tot voor kort in gebruik als verkoop- en werkruimte ten behoeve van Porsches, maar staat ten gevolge van een bedrijfsverplaatsing inmiddels leeg.

Omgeving - stand - bereikbaarheid

Het complex is op goede stand gelegen binnen industrieterreinen Holtum Noord in Born. De omgeving oogt goed verzorgd en omvat overwegend objecten uit de jaren tachtig van de vorige eeuw, maar voorziet ook in panden uit dit millennium. In deze panden bevinden zich allerhande ondernemingen, variërend van productie tot logistiek.

De bereikbaarheid van de locatie per (vracht)wagen is uitstekend te noemen. De snelweg A2 (Maastricht _ Amsterdam) is middels recent geopende op- en afritten binnen 2 minuten toegankelijk. Deze hoofdverbindingsader staat in directe verbinding met snelwegen richting Heerlen, Antwerpen of Aken.

Indeling / afwerking / voorzieningen

De Tramweg 6A omvat circa 60 m² VVO goed afgewerkte kantoorruimte, circa 690 m² VVO (functionele) bedrijfsruimte, alsmede een verhard voorterrein voor het parkeren van enkele voertuigen c.q. laden en lossen van goederen. Het aandeel binnen het grotere perceel bedraagt circa 975 m² aan ondergrond.

Het kantoorgedeelte grenst aan de binnenplaats en is verdeeld in een werk- en kantineruimte (die tevens als spreekkamer goed bruikbaar is). Dit deel voorziet in een verlaagd plafond met spots, scheidingswanden, laminaatvloer, aluminium kozijnen met dubbel glas, rolluiken, kitchenette en toiletfaciliteit.

De inpandig bereikbare bedrijfsruimte is min of meer als rechthoek ingericht, deels voorzien van scheidingswanden, kent een functioneel afwerkniveau en inpandige hoogte van circa 3.5 tot 4 m¹. Onderhavig deel omvat een bedrijfsvloer, alarm, heater, lichtkoepels, verlichting en twee toegangspoorten.

Noemenswaardig is het gegeven dat in geval van gesplitste verkoop van de Tramweg 6 en 6A, enerzijds kadastrale inmeting zal moeten plaatsvinden, alsmede het splitsen van gas-, water- en elektra aansluitingen, anderzijds een erfdienstbaarheid gevestigd zal moeten worden om te kunnen komen en gaan van en naar de bedrijfshal via de gezamenlijke onderdoorgang / toegangsweg.

Kadastrale data

Kadastraal bezien is thans nog sprake van één geheel, dat bekend staat als gemeente Born, sectie H, nummer 976, ter grootte van 1.500 m². In geval van gesplitste verkoop zal kadastrale inmeting moeten plaatsvinden.

Vraagprijs

€ 210.000,- k.k. BTW is niet van toepassing.

Overige elementen

- Bouwperiode jaren '70
- daken zijn deels vervangen in 2011, deels dient op korte termijn onderhoud plaatsvinden
- indelingstekeningen kunnen op verzoek beschikbaar worden gesteld
- alle ruimtes / objecten zijn per direct beschikbaar
- het geheel zal bezemschoon en in de huidige staat ('as seen') worden opgeleverd
- de vigerende bestemming luidt 'bedrijventerrein', waarbij tot en met categorie 3.2 zijn toegestaan
- combinatie met koop voorgelegen showroom/werkplaats met bovenwoning, de Tramweg 6, is mogelijk
- er is bij verkoop te allen tijde sprake van een voorbehoud goedkeuring door de eigenaar.

Kenmerken

Overdracht

Laatste vraagprijs
€ 210.000 kosten koper
Oorspronkelijke vraagprijs
€ 515.000 kosten koper
Aangeboden sinds
31 oktober 2019
Status
Verkocht
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
1971-1980

Oppervlakten

Oppervlakte
750 m² (in units vanaf 690 m²)
Bedrijfshal oppervlak
690 m²
Terrein oppervlak
1.500 m²
Kantoor oppervlak
60 m²
Vrije hoogte
3,5 m
Perceel
1.500 m² (in units vanaf 690 m²)

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Betonvloer, heater, krachtstroom, lichtstraten, pantry en toilet

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
Snelwegafrit op 500 m tot 1000 m
Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.