• Verkocht

De Tramweg 6 6121 RX Born

€ 275.000 k.k.

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
9 maart 2020
Verkoopdatum
29 oktober 2020
Looptijd
7½ maand

Omschrijving

GOED VERZORGD EN NABIJ DE SNELWEG A2 GELEGEN SHOWROOM MET WERKPLAATS EN EEN RIANTE LUXE BOVENWONING

Algemeen

Op industrieterrein Holtum Noord in Born wordt een goed afgewerkt bedrijfscomplex te koop aangeboden. Het geheel omvat formeel twee bedrijfsobjecten die achter elkaar (doch geheel losstaand) gelegen en bereikbaar zijn middels een gezamenlijke toegangsweg. Beiden bedrijfsobjecten worden individueel verkocht, maar gecombineerde verkoop is ook mogelijk. Neem voor meer informatie hierover contact met ons op.

De Tramweg 6 betreft het pand aan de straatzijde en voorziet in een verzorgde showroom, werkplaats / opslagruimte en riante (zelfstandige) uitstekend afgewerkte bovenwoning met buitenruimte. Tevens zijn er diverse parkeerplaatsen aan de voorzijde gesitueerd.

Het complex was voorheen in gebruik als verkoop- en werkruimte ten behoeve van Porsches, maar staat ten gevolge van een bedrijfsverplaatsing inmiddels leeg.

Omgeving - stand - bereikbaarheid

Het geheel is op goede stand gelegen binnen industrieterreinen Holtum Noord in Born. De omgeving oogt goed verzorgd en omvat overwegend objecten uit de jaren tachtig van de vorige eeuw, maar voorziet ook in panden uit dit millennium. In deze panden bevinden zich allerhande ondernemingen, variërend van productie tot logistiek.

De bereikbaarheid van de locatie per (vracht)wagen is uitstekend te noemen. De snelweg A2 (Maastricht _ Amsterdam) is middels recent geopende op- en afritten binnen 2 minuten toegankelijk. Deze hoofdverbindingsader staat in directe verbinding met snelwegen richting Heerlen, Antwerpen of Aken.

Indeling / afwerking / voorzieningen

Het bedrijfsobject omvat ca. 120 m² VVO showroom, die voorziet in een goed afwerkniveau en inpandige hoogte van circa 3 meter, alsmede een aangrenzende werkplaats / opslagruimte ter grootte van circa 125 m² VVO, gekoppeld aan een inpandige hoogte van circa 4.5 meter. In dit deel is thans nog een tussenvloer aangebracht, doch deze zou verwijderd kunnen worden.

Dit bedrijfsmatige deel voorziet onder andere in verlichtingarmaturen, een systeemplafond, bedrijfsvloer, krachtstroomaansluiting, overheadpoort en toiletfaciliteit.

Boven het bedrijfsmatige deel is de zelfstandig bereikbare en luxueus afgewerkte bovenwoning (ca. 275 m² GO!) gelegen op de eerste verdieping. Dit 'bedrijfsmatige appartement' voorziet in een ruime hal die toegang biedt tot de L-vormige woonkamer met open keuken, badkamer, vier slaapkamers, wasruimte, berging en meterkast met CV-ketel (eigendom 2011).

De zeer ruime woonkamer (ca. 95 m²) is voorzien van een laminaatvloer, gashaard en schuifpui naar het balkon. De luxe open keuken met kookeiland is voorzien van Siemens apparatuur te weten een keramische kookplaat, combi-oven, vaatwasser en koelkast. Een genot om in te koken en te verblijven!

Het volledig betegelde toilet is voorzien van een zwevend closet met fonteintje.

Er is meer dan voldoende opbergruimte door de separate berging en tevens is er ook nog een aparte wasruimte v.v. witgoedaansluitingen.

De woonruimte omvat vier grote slaapkamers (resp. groot 14, 15, 27 en 14 m²), waarbij de grootste toegang biedt tot het 2e balkon alsmede een zeer ruime inloopkast ter grootte van ca. 18 m² (in totaal aldus 45 m²)! Alle slaapkamers zijn voorzien van een laminaatvloer.

De volledige betegelde luxe badkamer is voorzien van een tweepersoons bubbelbad, dubbele wastafel, zwevend toilet, douchecabine en vloerverwarming.

De woning is in 2011 volledig gerenoveerd / vernieuwd (o.a. het dak, kunststofkozijnen met dubbel glas, rolluiken, vloerafwerking en meterkast). Het geheel is smaakvol en hoogwaardig afgewerkt en zodoende instapklaar!

De Tramweg 6 is gesitueerd op een perceel ter grootte van circa 525 m². Omdat het momenteel nog onlosmakelijk verbonden is met het bedrijfsobject op het achterlegen terrein, de Tramweg 6a, is het gegeven dat in geval van gesplitste verkoop enerzijds kadastrale inmeting zal moeten plaatsvinden, alsmede het splitsen van gas-, water- en elektra aansluitingen, anderzijds een erfdienstbaarheid gevestigd zal moeten worden om te kunnen komen en gaan van en naar de aan de achterzijde gelegen bedrijfshal via de gezamenlijke onderdoorgang / toegangsweg.

Tot slot dient vermeld te worden dat aan de voorzijde van het pand enkele parkeerplaatsen zijn ingericht en het gehele terrein overwegend verhard is middels klinkers.

Kadastrale data

Kadastraal bezien is thans nog sprake van één geheel, dat bekend staat als gemeente Born, sectie H, nummer 976, ter grootte van 1.500 m². In geval van gesplitste verkoop zal kadastrale inmeting moeten plaatsvinden.

Vraagprijs
€ 275.000,- k.k. BTW is niet van toepassing.

Overige elementen

- bouwjaar 1989 (voor zover als bekend)
- schuine daken bedrijfsruimte en platte dak van de woning zijn vervangen in 2011
- indelingstekeningen kunnen op verzoek beschikbaar worden gesteld
- alle ruimtes / objecten zijn per direct beschikbaar
- het geheel zal bezemschoon en in de huidige staat ('as seen') worden opgeleverd
- de vigerende bestemming luidt 'bedrijventerrein', waarbij tot en met categorie 3.2 zijn toegestaan
- combinatie met koop achtergelegen bedrijfshallen, de Tramweg 6a, is mogelijk
- er is bij verkoop te allen tijde sprake van een voorbehoud goedkeuring door de eigenaar.

Kenmerken

Overdracht

Laatste vraagprijs
€ 275.000 kosten koper
Oorspronkelijke vraagprijs
€ 295.000 kosten koper
Aangeboden sinds
9 maart 2020
Status
Verkocht
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
1981-1990

Oppervlakten

Oppervlakte
245 m²
Bedrijfshal oppervlak
245 m²
Terrein oppervlak
1.500 m²
Vrije hoogte
3,5 m
Perceel
1.500 m² (in units vanaf 245 m²)

Indeling

Voorzieningen
Betonvloer, heater, krachtstroom, lichtstraten, overheaddeuren, pantry en toilet
Woonruimte
Aanwezig (inpandig, 275 m²)

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
Snelwegafrit op 500 m tot 1000 m
Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.