• Verkocht

Ruigenhoek 10 A 2191 AH De Zilk

€ 319.000 k.k.

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
13 september 2022
Verkoopdatum
8 november 2022
Looptijd
8 weken

Omschrijving

ALGEMEEN/LOCATIE:
Representatieve bedrijfsruimte/garage met ruim voorgelegen afsluitbaar buitenterrein (ca. 150 m²) op een absolute zichtlocatie aan een drukke doorgaande weg, direct nabij de op- en afrit van de N-206 richting Leiden en Haarlem! De totale oppervlakte van de ruimte bedraagt zo'n 200 m² verdeeld over ca. 185 m² bedrijfsruimte op de begane grond met ca. 17 m² entresol op de verdieping. De ruimte is momenteel in gebruik door een auto-/garagebedrijf en ook als zodanig volledig ingericht met o.a. een fraaie moderne pvc-industrievloer (vloeistofdicht), 2 autobruggen, 2 overheaddeuren, deels led-verlichtingsarmaturen en krachtstroom. Het buitenterrein biedt ruimte aan zo'n 7 à 8 auto's en is afsluitbaar middels een hekwerk. Kortom, een unieke kans voor het verwerven van uw eigen garagebedrijf, om vanuit een toplocatie te ondernemen met soortgelijke bedrijven in de directe omgeving!

INDELING:
Entree middels 2 elektrische (op afstand) bedienbare overheaddeuren waarvan 1 met loopdeur welke toegang geven naar de werkplaats met betonnen vloer met pvc-industrie vloeistofdichte vloer en opstelling van de 2 autohefbruggen (2 en 4 koloms). Aan de voor-/zijkant bevindt zich een kleine kantoorruimte met raampartijen, separate kantineruimte met pantry met spoelbak en toiletgroep met 2 toiletten en voorportaal met was-trog en aansluiting wasapparatuur. Vanuit de werkplaats doorloop naar magazijn en 2e werkplaats; ook in dit deel is de pvc-industrie vloer doorgelegt en hier bevindt zich tevens een mogelijkheid voor een brug. Het magazijn is v.v. olie-tanks en een tegelvloer.

OPPERVLAKTE(N):
- Begane grond: ca. 185 m² bedrijfsruimte;
- 1e verdieping entrsol: ca. 17 m²;
- Buitenterrein: ca. 150 m².

VOORZIENINGEN / OPLEVERINGSNIVEAU:
(!) t.b.v. overname van de aanwezige voorzieningen/inventaris dienen nadere afspraken te worden gemaakt, deze zijn niet in de vraagprijs inbegrepen. Er is een inventarislijst op aanvraag beschikbaar.

Werkplaats o.a.:
- PVC-industrie vloeistofdichte werkvloer (grotendeels);
- Autohefbruggen (2x);
- Schaarbrug (1x)
- Oliebakken;
- Banden balanceer apparaat;
- Werkbanken;
- Elektrisch bedienbare overheaddeuren (2x), waarvan 1 met loopdeur;
- TL-Verlichtingsarmaturen / deels led;
- Krachtstroom-aansluiting;
- C.V. ketel;
- Meter-/groepenkast;
- Heater.

Kantoor-/kantine:
- Te openen ramen (kantoor).
- Toiletten (2x) met dubbele wastafel/was-trog;
- Pantry met spoelbak;
- Radiatoren t.b.v. verwarming.

BOUWJAAR:
Circa 1955.

PARKEREN:
Het middels een hekwerk af te sluiten voorgelegen eigen terrein biedt ruime parkeer-/stallingsgelegenheid (ca. 7 tot 8 auto's).

BESTEMMING:
Conform het vigerende bestemmingsplan "Buitengebied 2015 met herziening 2017" heeft het pand de enkelbestemming "Bedrijf" met de functieaanduiding 'specifieke vorm van bedrijf- garage'. Op deze gronden zijn garage-bedrijven behorende tot categorie 2 van de bij dit bestemmingsplan behorende Staat van Bedrijfsactiviteiten toegestaan. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de gemeente Noordwijk of kijk op

KADASTRALE GEGEVENS:
Gemeente Noordwijkerhout, sectie B, nummer 3817, groot 3 are en 45 centiare (345 m²).

VRAAGPRIJS:
€ 319.000,= k.k. (er is geen BTW van toepassing). Dit is exclusief een nader overeen te komen bedrag voor overname van de inventaris van het autobedrijf! Er is een inventarislijst op aanvraag beschikbaar.

BIJZONDERHEDEN:
De ruimte is thans nog verhuurd, de huurovereenkomst eindigt op 31-12-2022.

OPLEVERING:
In onderling overleg.

COURTAGE:
Mocht door bemiddeling van BM Bedrijfsmakelaars B.V. voor dit object een transactie tot stand worden gebracht, dan zult u ons hiervoor geen kosten of courtage verschuldigd zijn.

Deze aanbieding is vrijblijvend, er kunnen derhalve geen rechten aan deze brochure, tekst en tekeningen worden ontleend.

Kenmerken

Overdracht

Laatste vraagprijs
€ 319.000 kosten koper
Aangeboden sinds
13 september 2022
Status
Verkocht
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1955

Oppervlakten

Oppervlakte
217 m² (in units vanaf 202 m²)
Bedrijfshal oppervlak
202 m²
Terrein oppervlak
150 m²
Kantoor oppervlak
15 m²
Perceel
345 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, heater, toilet, pantry en inbouwarmaturen

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Bereikbaarheid
Bushalte op 500 m tot 1000 m, metrohalte op 5000 m of meer, NS Intercitystation op 2000 m tot 3000 m, snelwegafrit op 5000 m of meer en Tramhalte op 5000 m of meer

Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.