• Verkocht

Het Sterrenbeeld 46 5215 ML Den Bosch

€ 155.000 /jr

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
10 maart 2022
Verkoopdatum
1 mei 2022
Looptijd
7 weken

Omschrijving

De ruimte in!

Zeer representatieve locatie op bedrijventerrein ‘de Brand’, gelegen op een hoek aan Het Sterrenbeeld en De Waterman. Moderne zichtlocatie, op een eveneens modern gemengd bedrijventerrein met een mooie structuur, aantrekkelijke openbare ruimte en uitstekende bereikbaarheid.

Het bedrijfscomplex bestaat uit twee gebouwdelen en is totaal circa 2.253 m² (v.v.o.) op een eigen terrein cq perceel van circa 3.533 m2. Een representatief kantoordeel (verdeeld over twee bouwlagen), een drietal bedrijfsruimten verdeeld over werkplaats, opslag, productie, assemblageruimte en open magazijnruimte/opslag met vide. Het geheel is ruim opgezet en gelegen op een moderne zicht-/hoeklocatie op bedrijventerrein ‘de Brand’ ten oosten van ’s-Hertogenbosch.

Het gebouw is gesitueerd op een perceel eigen grond van ruim 3.500 m². Bij het object behoren circa 40 parkeermogelijkheden op het eigen buitenterrein, omsloten met een stalen hekwerk en twee toegangspoorten.

De bedrijfs-/magazijnruimte van circa 1.254 m² (v.v.o.) biedt een vrije hoogte van circa 8 m. Twee ruimten zijn deels voorzien van één bovenloopkraan met elektrisch bedienbare kraan. Het magazijn is voorzien van een entresolvloeren van totaal ca. 219 m² (eventueel te verwijderen). Deze bedrijfs-/magazijnruimten wordt ontsloten door drie overheaddeuren. Tevens is er voorzien in was-/kleedruimten met toiletten en douche. Het kantoordeel, opgetrokken uit gele kalkzandstenen, van circa 999 m² (v.v.o.) is gelegen aan de voor- en linkerzijde van het object en heeft een frisse uitstraling. Een riant opgezette entree met receptiebalie geeft toegang tot de twee kantoorlagen, welke voorzien zijn van een airconditioninginstallatie, kabelgoten voorzien van data- en netwerkbekabeling en tevens een beveiligingsinstallatie. Ook zouden deze ruimten, met enkele aanpassingen, (deels) goed kunnen functioneren als additionele showroom. Op de eerste etage is tevens een kantineruimte aanwezig met een keukeninrichting. Op de eerste etage bestaat de mogelijkheid het kantoor uit te breiden.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 155.000 per jaar
Servicekosten
€ 375 per maand (21% BTW van toepassing)
Aangeboden sinds
10 maart 2022
Status
Verkocht
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2001

Oppervlakten

Oppervlakte
1.245 m²
Bedrijfshal oppervlak
1.245 m²
Terrein oppervlak
1.000 m²
Draagvermogen
2.000 kg/m²
Perceel
3.533 m²

Indeling

Voorzieningen
Overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer en toilet

Energie

Energielabel
A

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein

Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.