• Verkocht

Westvlietweg 72 2495 AA Den Haag

Prijs op aanvraag Veiling

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
8 december 2020
Verkoopdatum
2 februari 2021
Looptijd
8 weken

Omschrijving

Executieveiling (hypotheek) d.d. vrijdag 29 januari 2021 bij inzet en afslag vanaf 10:00 uur, via het internetplatform BOG-Auctions ten overstaan van een van de notarissen verbonden aan Van der Stap Notarissen te Rotterdam. Tot 15 januari 2021 is er de mogelijkheid een onderhandsbod uit te brengen.

De te veilen registergoederen betreffen:
A. een perceel grond, waarop gebouwd een bedrijfsunit, deel uitmakende van een Bedrijfsverzamelgebouw met de daarbij behorende technische installaties zoals overeengekomen in de aannemingsovereenkomst en verder toebehoren, gelegen in het Bedrijvenpark Leeuwendale te ’s-Gravenhage, plaatselijk bekend Westvlietweg 72, 2495 AA te Den Haag, kadastraal bekend gemeente 's-Gravenhage sectie BB nummer 1688, groot 187 m², gedeeltelijk belast met een opstalrecht voor nutsvoorzieningen ten behoeve van Stedin Netten N.V.

B. het tweehonderd vijfendertig/vijfduizend tweehonderd vierenvijftig (235/5.254) onverdeeld aandeel in een perceel grond, bestaande uit wegen, parkeerplaatsen, perkjes en het exclusieve recht op het gebruik van 95 parkeerplaatsen, plaatselijk bekend Westvlietweg nabij nummers 71, 72 en 73a te 2495 AA ‘s-Gravenhage, kadastraal bekend gemeente ’s-Gravenhage, sectie BB nummer 1691, groot 4.850 m²; gedeeltelijk belast met een opstalrecht voor nutsvoorzieningen ten behoeve van Stedin Netten N.V.

C. het exclusieve gebruiksrecht van twee parkeerplaatsen met nummers 28 en 29, zoals nader omschreven in voormelde akte van mandeligheid.

De gebruikssituatie van het Registergoed is – voor zover bekend – “in eigen gebruik” bij de huidige eigenaar.

Voor zover verkoper bekend, is over de verkrijging van voormeld registergoed overdrachtsbelasting en geen omzetbelasting verschuldigd.

De openbare executoriale verkoop geschiedt overeenkomstig de Algemene Veilingsvoorwaarden met Internetbieden 2015 (AVVI), voor zover daarvan in de Bijzondere Veilingvoorwaarden niet is afgeweken.
De veilingvoorwaarden kunnen gedownload worden op de website van Veilingnotaris.nl of BOG-Auctions.

Voor een kostenoverzicht, wordt er verwezen naar de website van BOG Auctions alsmede Veilingsnotaris.nl.

Tot 15 januari 2021 kan onderhands schriftelijk een bod worden uitgebracht ten kantore van bovengenoemde notarissen door middel van een biedformulier. Het biedformulier is beschikbaar via Jacobus Recourt en via de website van BOG Auctions. Uitbrengen van geldige biedingen kan alleen per mail naar

Zoals bekend, dienen alle bieders en mijners te voldoen aan de vereisten voor het uitbrengen van biedingen via het internetplatform van BOG Auctions en voorts zich bij de openbare verkoop desgevraagd te legitimeren.

Op grond van de veilingvoorwaarden moet de veilingkoper de waarborgsom uiterlijk 3 dagen ná de gunning voldoen.

De betaling van de koopprijs, overdrachtsbelasting, overige kosten, belastingen en lasten vindt plaats uiterlijk 6 weken na de dag van de gunning door de executant. De gunning is uiterlijk 5 werkdagen na de veiling.

Het opleveringsniveau c.q. de staat van onderhoud is niet exact bekend. Helaas is er geen intern beeldmateriaal van het object aanwezig.

Op dit moment is het niet mogelijk het object te bezichtigen.

Kenmerken

Overdracht

Laatste vraagprijs
Prijs op aanvraag
Aangeboden sinds
8 december 2020
Status
Verkocht
Eigendomssituatie
Eigendom belast met opstal

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2009

Oppervlakten

Oppervlakte
340 m²
Bedrijfshal oppervlak
340 m²
Perceel
5.037 m² (in units vanaf 340 m²)

Indeling

Voorzieningen
Overheaddeuren, betonvloer, toilet en pantry

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
Bushalte op 500 m tot 1000 m, NS Intercitystation op 500 m tot 1000 m en snelwegafrit op 1500 m tot 2000 m
Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.