• Verkocht

Dortmundstraat 6 N 7418 BH Deventer

€ 199.900 v.o.n.

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
19 mei 2022
Verkoopdatum
13 juni 2022
Looptijd
3 weken

Omschrijving

Gelegen op een prachtige zichtlocatie kunnen wij in dit schitterende nieuwbouwproject 'De Kade' te Deventer een bedrijfsunit (unit 23 met 3 parkeerplaatsen) te koop aanbieden. Een mooie bedrijfsunit geschikt voor eigen gebruik of voor de verhuur. Het project wordt momenteel gebouwd tussen twee gerenommeerde autobedrijven op korte afstand van Woonboulevard De Snipperling en kenmerkt zich door een fraaie architectuur en geweldige buitenruimtes.

Unit 23 (Dortmundstraat 6N) | aantal parkeerplaatsen: 3 (indexnummers: 86, 87 en 88) | opp. begane grond (BVO): 85 m² | opp. verdieping (BVO) 85 m². In aanvulling op de basis opleverstaat wordt deze unit voorzien van loze slangen ten behoeve van vloerverwarming.

Dit prachtige ontwerp zal zeker opvallen aan deze voor Deventer zeer bekende straat.

De bestemming kent vele mogelijkheden (o.a. Detailhandel Volumineus). Laat u vooral door ons informeren of het door u gewenste gebruik op deze locatie mogelijk is.

De bouw van dit project wordt verzorgd door bouwbedrijf Bouwvallei B.V. uit Ede en is op dit moment gestart. De oplevering wordt verwacht in het derde kwartaal van dit jaar.

Bedrijfsverzamelgebouw 'De Kade'

- Perfect bereikbaar
- Gelegen op een prachtige zichtlocatie
- Nabij Woonboulevard De Snipperling
- Eigen architectuur
- Parkeergelegenheid voor de deur
- Prima ontsluiting van het gebouw
- Uitstekend materiaalgebruik
- Goede isolatiewaarden

Door de zeer aansprekende en bijzondere architectuur, samen met de prima ligging van dit gebouw, verzekert u zich van een fantastische werkplek en locatie van uw bedrijf. Door de duidelijke herkenbaarheid zal het voor uw klanten geen probleem zijn uw bedrijf te vinden. Neem daarbij de perfecte ligging op het bedrijventerrein 'Kloosterlanden' en u heeft de plek gevonden voor uw bedrijf. Kortom ook hier is nagedacht over het optimale gebruik van uw ruimte in dit bedrijfsverzamelgebouw.

De bedrijfsunits worden onderdeel van de op te richten Vereniging van Eigenaren. De weg om de units wordt eigendom van de VVE.

De verkoopprijs is exclusief BTW en exclusief notariskosten voor de eigendomsoverdracht. Deze komen voor rekening van koper.

Kenmerken

Overdracht

Laatste vraagprijs
€ 199.900 vrij op naam
Aangeboden sinds
19 mei 2022
Status
Verkocht

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
Momenteel in aanbouw

Oppervlakten

Oppervlakte
170 m²
Bedrijfshal oppervlak
170 m²
Perceel
85 m²

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein

Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.